2022 NFL Draft
5 feliratkozó
több mint 2 éve
Ennek a Newtonnak meg mindig zsenialis seroja van. Imadom ezeket a mu hajkoronakat. 😀
több mint 2 éve
Szerintem ez kurva jó volt 😀msáhogy vagyunk bekötve, nincs ezzel gond
tenorx
bernard amúgy nem volt reach?
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 2 éve
Szerintem ez kurva jó volt 😀
több mint 2 éve
Kampman
28 290
ez megint cringe voltAz ilyeneket én már el is engedem, tényleg nem kell komolyan venni és akkor egyik füleden be, másikon ki.
Negritis
több mint 2 éve
Az van. Csak ami nincs, az megfelelo support, ha netan passzjatekkal kellene megnyerni egy meccset. Sem a rosteren, sem megfelelo rendszert tekintve. Es ez azert egy fiatal kubenak eleg nagy minusz lesz.Én a futás opcióra gondoltam ami a Titansnél első.Fantasztikus. Mar csak terd kell neki.Ott van Woods is.Willis nagyon maga alatt volt amit megértek, de jobb idekerülni, mint egy Falconsba például.A jelenlegi falconsba London es Pitts melle pont hogy jobban megeri odakerulni, mint a Brown nelkuli, egy szem Burksot felvonultato Titanshez.
Bitang futócsapat lehet a Titans.
KeyG
Stez
tenorx
Stez
KeyG
több mint 2 éve
ez megint cringe voltNem volt annyira gáz ez most szerintem
Negritis
Lesz ez még így se!
több mint 2 éve
ez megint cringe volt
több mint 2 éve
KeyG
9 495
Én a futás opcióra gondoltam ami a Titansnél első.Fantasztikus. Mar csak terd kell neki.Ott van Woods is.Willis nagyon maga alatt volt amit megértek, de jobb idekerülni, mint egy Falconsba például.A jelenlegi falconsba London es Pitts melle pont hogy jobban megeri odakerulni, mint a Brown nelkuli, egy szem Burksot felvonultato Titanshez.
KeyG
Stez
tenorx
Stez
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
több mint 2 éve
Cruyffista
3 346
Titansnél azért brutál a player development és jobbak az edzők mint a tobbi QB needes csapatnal. Tavaly megnyertek az AFC-t, jol teljesitve a rangadokon, rengeteg serulessel.
több mint 2 éve
Fantasztikus. Mar csak terd kell neki.Ott van Woods is.Willis nagyon maga alatt volt amit megértek, de jobb idekerülni, mint egy Falconsba például.A jelenlegi falconsba London es Pitts melle pont hogy jobban megeri odakerulni, mint a Brown nelkuli, egy szem Burksot felvonultato Titanshez.
KeyG
Stez
tenorx
több mint 2 éve
Ott van Woods is.Willis nagyon maga alatt volt amit megértek, de jobb idekerülni, mint egy Falconsba például.A jelenlegi falconsba London es Pitts melle pont hogy jobban megeri odakerulni, mint a Brown nelkuli, egy szem Burksot felvonultato Titanshez.
KeyG
Stez
több mint 2 éve
KeyG
9 495
vs Bengals elleni meccs, szerintem ez az utolsó éve nekiWillis nagyon maga alatt volt amit megértek, de jobb idekerülni, mint egy Falconsba például.Biztos.
KeyG
De amúgy Tanehillt nem értem miért ne tartanák meg.
Bazzani
több mint 2 éve
Willis nagyon maga alatt volt amit megértek, de jobb idekerülni, mint egy Falconsba például.A jelenlegi falconsba London es Pitts melle pont hogy jobban megeri odakerulni, mint a Brown nelkuli, egy szem Burksot felvonultato Titanshez.
KeyG
több mint 2 éve
Willis nagyon maga alatt volt amit megértek, de jobb idekerülni, mint egy Falconsba például.Biztos.
KeyG
De amúgy Tanehillt nem értem miért ne tartanák meg.
több mint 2 éve
Tudom, hogy homerkodás, de szerintem ez azért jól néz ki.
több mint 2 éve
KeyG
9 495
Willis nagyon maga alatt volt amit megértek, de jobb idekerülni, mint egy Falconsba például. Bitang futócsapat lehet a Titans.
több mint 2 éve
Most látom a bejelentőt, adta magát 😀"You are an Eagle and you are going to love every second of it." - @JonDorenbos #EaglesDraft | #FlyEaglesFly
— Philadelphia Eagles (@Eagles) April 30, 2022
📺: #NFLDraft on @nflnetwork, @ABC, & @espn | April 28-30 pic.twitter.com/a0H9wpLsoo
több mint 2 éve
titans kitől félt hogy kivinné willist?mi volt a trade?
vagy betradelnek elé?
Negritis
több mint 2 éve
Kampman
28 290
Ő is véletlenül épp erre járt egy vegasi művházban.
több mint 2 éve
titans kitől félt hogy kivinné willist?vagy betradelnek elé?
több mint 2 éve
Na ott a Titans QB-ja.Most jelentik még csak be basszus.
Cruyffista
több mint 2 éve
Na ott a Titans QB-ja.Koszi a spoilert.
Cruyffista