NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 496
42
18:00 #9 Ole Miss @ Florida - NET4+
2022 NFL Draft
5 feliratkozó
több mint 2 éve
Kampman
28 292
Erre még a mindenkivel jófej Rich Eisen is majdnem mondott valamit, csak aztán profi módon visszatartotta.Nem nem, ez egy comedy duo volt, ezt direkt csinálták így. Biztos viccesnek gondolták 😀Valami tornászok egymás nyakában aztán leesett a felső.A drafttörténelem eddigi legaljaMi történt?
Kampman
r.baggio
Bazzani
tenorx
több mint 2 éve
Én hülye vagyok ehhez, had kérdezzem meg:Pickett? Lol.
Pickett ENNYIVEL kiemelkedett a mezőnyből, vagy a Steelers nézte be borzasztóan a szitut?
Tony Adams
Ha nem a Pittsre jart volna, szerintem egy kor mulva is elerheto lenne.
több mint 2 éve
Naa végre QB 😊 még a Peach Bowlon győzhette meg a Falconst, nem a Bama ellen, az biztosÉn lassan fél éve szurkolok a Falcons (A. Smith) - Ridder házasságnak
r.baggio
több mint 2 éve
Toto21
5 950
Én hülye vagyok ehhez, had kérdezzem meg:homer pick volt tőlük. Egyik QB se jó idén.
Pickett ENNYIVEL kiemelkedett a mezőnyből, vagy a Steelers nézte be borzasztóan a szitut?
Tony Adams
több mint 2 éve
Én hülye vagyok ehhez, had kérdezzem meg:Én most már az utóbbira tippelnék.
Tony Adams
több mint 2 éve
Én hülye vagyok ehhez, had kérdezzem meg:Pickett ENNYIVEL kiemelkedett a mezőnyből, vagy a Steelers nézte be borzasztóan a szitut?
több mint 2 éve
Nem nem, ez egy comedy duo volt, ezt direkt csinálták így. Biztos viccesnek gondolták 😀Valami tornászok egymás nyakában aztán leesett a felső.A drafttörténelem eddigi legaljaMi történt?
Kampman
r.baggio
Bazzani
több mint 2 éve
Elvileg "comedy" duoValami tornászok egymás nyakában aztán leesett a felső.A drafttörténelem eddigi legaljaMi történt?
Kampman
r.baggio
Bazzani
Lesz ez még így se!
több mint 2 éve
Naa végre QB 😊 még a Peach Bowlon győzhette meg a Falconst, nem a Bama ellen, az biztos
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 2 éve
na akkor eddig kiment a 4. és a 7. QB-m 😀
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price, Ricky Evans
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 2 éve
Csak Ridder lett a #2 QB.
több mint 2 éve
Valami tornászok egymás nyakában aztán leesett a felső.A drafttörténelem eddigi legaljaMi történt?
Kampman
r.baggio
több mint 2 éve
Nem lett most se qb run, akkor inkább alvás leszridder? 😀
Hajrá Shakir, Bell és Araiza (na meg szegény Dean), remélem még ma egy okos csapat lecsap rátok!
r.baggio
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 2 éve
"Comedy duo" jött.A drafttörténelem eddigi legaljaMi történt?
Kampman
r.baggio
több mint 2 éve
A drafttörténelem eddigi legaljaMi történt?
Kampman
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 2 éve
nem lesz itt ma QB, max a kör végén
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
több mint 2 éve
Kampman
28 292
A drafttörténelem eddigi legalja
több mint 2 éve
Toto21
5 950
Akkor várok majd inkább, bár QB-on kívül szerintem itt már nincs értékes játékos, akire bárki felkapná a fejétMost kicsit gyorsabb a draft tracker, mint a gamepass, kb 1-1.5 perccel.NFL.com Draft tracker-t nézem. Gondoltam azt akkor írják be, mikor már fenn GP-en is. EZ akkor most így spoiler?gamepass szerint írtaKicsit előre vagy hozzánk képest.offense lesz mert Getsy telefonált velejött egy returner
tüsi91
Toto21
Bazzani
Negritis
Toto21
tenorx
több mint 2 éve
Nem lett most se qb run, akkor inkább alvás leszHajrá Shakir, Bell és Araiza (na meg szegény Dean), remélem még ma egy okos csapat lecsap rátok!
---
több mint 2 éve
Leszarja itt mindenki a kubekat.
több mint 2 éve
osztrák is csúszik OT-ben
több mint 2 éve
Most kicsit gyorsabb a draft tracker, mint a gamepass, kb 1-1.5 perccel.NFL.com Draft tracker-t nézem. Gondoltam azt akkor írják be, mikor már fenn GP-en is. EZ akkor most így spoiler?gamepass szerint írtaKicsit előre vagy hozzánk képest.offense lesz mert Getsy telefonált velejött egy returner
tüsi91
Toto21
Bazzani
Negritis
Toto21
több mint 2 éve
Ennek mi ertelme amit a jags csinal?Van értelme a kérdésnek a Jags-el kapcsolatban?
gabokocka
“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)