NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 671
44
21:30 #14 BYU @ #21 Arizona State - NET4+
2023 NFL Draft
5 feliratkozó
több mint 1 éve
Él a hagyományos éves draft trackerem, itt tudjátok elérni és követni élőben a pickeket!docs.google.com/spreadsheets/d/1Qy0m4w41TuGHFh1RX5P-sxDMTgU1yd9FLGrlfLBJFNc/edit#gid=242859513
több mint 1 éve
30ra lehet2. körben?remélem mi elhozzuk ha más nemAzt már írtam neked, hogy Joey Porter viszi el.Mieza Wr rush?Ha ott se megy el Will Levis, hivatalosan is benevezett a Brandon Ghee díjra.
1/23-ra jön Jordan Addison is? 😀
akdestroyer
iktriad
Sixo
dande2
Sixo
több mint 1 éve
Az nem trollkodás, hogy megnézed a tavalyi Vols-Cats game tape-jeitMekkora trollkodás lenen a GM-ek részéről, ha Hooker is előbb menne ki.Ha a Vikings nem Will Lewist húzza, azt nem is értem.Akkor normalizálódik csak a világ és elfelejthetjük végre az okoskodó draftnikeket
akdestroyer
r.baggio
iktriad
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 1 éve
2. körben?remélem mi elhozzuk ha más nemAzt már írtam neked, hogy Joey Porter viszi el.Mieza Wr rush?Ha ott se megy el Will Levis, hivatalosan is benevezett a Brandon Ghee díjra.
akdestroyer
iktriad
Sixo
dande2
több mint 1 éve
remélem mi elhozzuk ha más nemAzt már írtam neked, hogy Joey Porter viszi el.Mieza Wr rush?Ha ott se megy el Will Levis, hivatalosan is benevezett a Brandon Ghee díjra.
akdestroyer
iktriad
Sixo
több mint 1 éve
Mekkora trollkodás lenne a GM-ek részéről, ha Hooker is előbb menne ki.Ha a Vikings nem Will Lewist húzza, azt nem is értem.Akkor normalizálódik csak a világ és elfelejthetjük végre az okoskodó draftnikeket
akdestroyer
r.baggio
Szerkesztette: iktriad
több mint 1 éve
Azt már írtam neked, hogy Joey Porter viszi el.Mieza Wr rush?Ha ott se megy el Will Levis, hivatalosan is benevezett a Brandon Ghee díjra.
akdestroyer
iktriad
több mint 1 éve
Na Lamar kapott játékokat bőven…Szerintem Todd Monken az összes fegyvernél nagyobb igazolás.
Tomcsik
több mint 1 éve
Ha a Vikings nem Will Lewist húzza, azt nem is értem.Akkor normalizálódik csak a világ és elfelejthetjük végre az okoskodó draftnikeket
akdestroyer
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 1 éve
Ez a pick még a Lamar deal része volt szerintem. Lemondasz öt milláról és kapsz egy első körös elkapót, Deal? Deal!
“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 1 éve
Vobox
635
Mondjuk én azt vallom “..ami a markodból kilóg felesleg”Azzal vigyázni, lehet csak terhes.Hisz nem baj,ha egy nőnek egy melle van,de az legyen jó nagy😂Nagycsöcsű csajból.Csak meglesz az a 4.Kiből kell 4?
Kampman
akdestroyer
warr_b
Vobox
Sixo
több mint 1 éve
Mieza Wr rush?Ha ott se megy el Will Levis, hivatalosan is benevezett a Brandon Ghee díjra.
akdestroyer
több mint 1 éve
Azzal vigyázni, lehet csak terhes.Hisz nem baj,ha egy nőnek egy melle van,de az legyen jó nagy😂Nagycsöcsű csajból.Csak meglesz az a 4.Kiből kell 4?
Kampman
akdestroyer
warr_b
Vobox
több mint 1 éve
Egész jó helyre ment Flowers 😊
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price, Ricky Evans
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 1 éve
Ráadásul Kampmannek linkelve aki köztudottan a deszka lezbiket szereti.Bazze ez nem csaj hanem fröccsöntött ipari hulladékNagycsöcsű csajból.Csak meglesz az a 4.Kiből kell 4?
Kampman
akdestroyer
warr_b
Tessék!
akdestroyer
KoporShow
több mint 1 éve
Vobox
635
Hisz nem baj,ha egy nőnek egy melle van,de az legyen jó nagy😂Nagycsöcsű csajból.Csak meglesz az a 4.Kiből kell 4?
Kampman
akdestroyer
warr_b
több mint 1 éve
Bazze ez nem csaj hanem fröccsöntött ipari hulladékNagycsöcsű csajból.Csak meglesz az a 4.Kiből kell 4?
Kampman
akdestroyer
warr_b
Tessék!
akdestroyer
több mint 1 éve
Jogos, GM Gambeben draftoltam 1/14-re.Valaki a Nolan Smith/Joey Porter Jr./Deonte Banks/Brian Branch 4-esből biztos bent lesz 1/14-en. Szerintem több is, mint 1. Szóval alig várom, hogy elvigyük ott helyettük mondjuk Matthew Bergeront...24 az a 14
iktriad
Sixo
több mint 1 éve
Ez mondjuk megfelel 4nek.Nagycsöcsű csajból.Csak meglesz az a 4.Kiből kell 4?
Kampman
akdestroyer
warr_b
Tessék!
akdestroyer
több mint 1 éve
akdestroyer
4 750
Nagycsöcsű csajból.Csak meglesz az a 4.Kiből kell 4?
Kampman
akdestroyer
warr_b
Tessék!