NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Cleveland Browns - Pittsburgh Steelers
82
14
2:15, Arena4
2023 NFL Draft
5 feliratkozó
több mint 1 éve
Él a hagyományos éves draft trackerem, itt tudjátok elérni és követni élőben a pickeket!docs.google.com/spreadsheets/d/1Qy0m4w41TuGHFh1RX5P-sxDMTgU1yd9FLGrlfLBJFNc/edit#gid=242859513
több mint 1 éve
Ding, Ding. Ding. We have a winner!Jah, hogy a show premier dátuma megegyezik a dátummal amikor Levisel találkoztak.szerintem a Love is blind arra utal hogy valakit vakon szeretnek SeattlebenItt a megfejtés Caroll tweetjére? Akkor a Seahawks sapka újra régi fényében fog tündökölni. Már a bowl.hu-s verzió.😂Nem nagyon esik le mit kéne látni abban a netflix videóban.
Oh! pic.twitter.com/8vyTg8tYbI
— Ryan Rantz (@RRantz) April 27, 2023
iktriad
Sixo
zacknorb
Sixo
több mint 1 éve
Jah, hogy a show premier dátuma megegyezik a dátummal amikor Levisel találkoztak.szerintem a Love is blind arra utal hogy valakit vakon szeretnek SeattlebenItt a megfejtés Caroll tweetjére? Akkor a Seahawks sapka újra régi fényében fog tündökölni. Már a bowl.hu-s verzió.😂Nem nagyon esik le mit kéne látni abban a netflix videóban.
iktriad
Sixo
zacknorb
több mint 1 éve
És március 24.-én találkoztak vele. | (Will Levis) |szerintem a Love is blind arra utal hogy valakit vakon szeretnek SeattlebenItt a megfejtés Caroll tweetjére? Akkor a Seahawks sapka újra régi fényében fog tündökölni. Már a bowl.hu-s verzió.😂Nem nagyon esik le mit kéne látni abban a netflix videóban.
iktriad
Sixo
zacknorb
Szerkesztette: iktriad
több mint 1 éve
szerintem a Love is blind arra utal hogy valakit vakon szeretnek SeattlebenItt a megfejtés Caroll tweetjére? Akkor a Seahawks sapka újra régi fényében fog tündökölni. Már a bowl.hu-s verzió.😂Nem nagyon esik le mit kéne látni abban a netflix videóban.
iktriad
Sixo
több mint 1 éve
Itt a megfejtés Caroll tweetjére? Akkor a Seahawks sapka újra régi fényében fog tündökölni. Már a bowl.hu-s verzió.😂Nem nagyon esik le mit kéne látni abban a netflix videóban.
iktriad
több mint 1 éve
Lamar saga is lezárva valóban lets go draft!
több mint 1 éve
ozibozi
17 132
Sapkát mindenkire
több mint 1 éve
Itt a megfejtés Caroll tweetjére? Akkor a Seahawks sapka újra régi fényében fog tündökölni. Már a bowl.hu-s verzió.😂Oh! pic.twitter.com/8vyTg8tYbI
Szerkesztette: iktriad
több mint 1 éve
ADOM GECTrade a Packers-el. Jordan Love Seattlebe megy, a Packers meg visz valakit 1/5-re. 😀Ajajj. Készítsük a Seahawks sapkát?Megint kihúzza Percy Harvint?
Draft Clue #1 https://t.co/hqSurjjv7Z
— Pete Carroll (@PeteCarroll) April 27, 2023
iktriad
Willie Parker
iktriad
több mint 1 éve
Trade a Packers-el. Jordan Love Seattlebe megy, a Packers meg visz valakit 1/5-re. 😀Ajajj. Készítsük a Seahawks sapkát?Megint kihúzza Percy Harvint?
iktriad
Willie Parker
több mint 1 éve
Azért a "4"-esek is elmehetnek a búsba, hogy egy NFL draftot csak streamingként adnak, miközben van két sport csatornájuk....nevetséges
Mi lesz a következő? A Superbowl is csak streamingen lesz majd elérhető? Mérges tudok lenni az ilyen lépésekre... 😕
peterk2005 udvari bolond
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 1 éve
Willie Parker
15 376
Ajajj. Készítsük a Seahawks sapkát?Megint kihúzza Percy Harvint?
iktriad
több mint 1 éve
Ajajj. Készítsük a Seahawks sapkát?Draft Clue #1 https://t.co/hqSurjjv7Z
több mint 1 éve
jönnek azért az egyre érdekesebb hírek:- Paris Johnson TOP5
- sok helyen Hooker > Levis
- ill. a Will McDonald, Mazi Smith, Matthew Bergeron trióból szerintem legalább kettőt elvisznek ma, ők egy hete azért még inkább Day 2 arcok voltak
The risk I took was calculated, but man, am I bad at math.
több mint 1 éve
KeyG
9 492
De vannak meccsek amiket ingyen is nézhetsz. Egyébként egy tvt felesleges összekeverni egy NFL vagy MLB-vel a streaming szolgáltatókba bele se menjünk.Mi lesz a következő? A Superbowl is csak streamingen lesz majd elérhető? Mérges tudok lenni az ilyen lépésekre... 😕Szép lassacskán lesz majd ez.
peterk2005 udvari bolond
Az MLB.tv-n már most is vannak alapszakaszmeccsek, amelyeket a sima előfizetéssel nem nézhetsz, csak ha a Peacockra vagy mire is előfizettél.
Aztán majd szépen lassan kipróbálják ezt playoffmeccsekkel is.
Kampman
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
több mint 1 éve
Na akkor egy nehezebb kérdés a Giants 1/25 kb. mikor lesz hajnalban? Előre is köszönöm! 😉Mikor lesz a Panthers on the clock egészen pontosan? Pont 2-kor?inkább 2:05-2:10 körül
akdestroyer
Löfli
ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods FAN!!!
több mint 1 éve
Kampman
28 290
Mi lesz a következő? A Superbowl is csak streamingen lesz majd elérhető? Mérges tudok lenni az ilyen lépésekre... 😕Szép lassacskán lesz majd ez.
peterk2005 udvari bolond
Az MLB.tv-n már most is vannak alapszakaszmeccsek, amelyeket a sima előfizetéssel nem nézhetsz, csak ha a Peacockra vagy mire is előfizettél.
Aztán majd szépen lassan kipróbálják ezt playoffmeccsekkel is.
több mint 1 éve
ozibozi
17 132
Azért butaság, mert akit konkrétan élőben érdekel az tud/érteget kicsit angolosul. A nagyjának pedig pont elég lesz az ismétlés megnézése is hétköznap. Ezzel kb a hardcore’ fanokkal csesznek max ki, de ők meg le vannak szarva, hiszen kevesen is vannak, mérhetetlenek, ráadásul úgyis csak kritizálni tudnak mindent.
Szerkesztette: ozibozi
több mint 1 éve
Azért a "4"-esek is elmehetnek a búsba, hogy egy NFL draftot csak streamingként adnak, miközben van két sport csatornájuk....Mi lesz a következő? A Superbowl is csak streamingen lesz majd elérhető? Mérges tudok lenni az ilyen lépésekre... 😕
Szerkesztette: peterk2005 udvari bolond
“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 1 éve
Maka, Bálint és Patrik lesznek.Az első nap lesz magyar kommentátor is (nem én, gondolom Maka meg Bálint és/vagy Zoli), de minden közvetítésnél van amúgy lehetőség átállítani az eredeti hangsávraS ez angol átvett? Vagy magyar?Gamepasson lesz?Igen, a Net4+-ra
Regelve vagyok csak előfizetés nincs.
Van lehetőség draftra előfizetni?
tüsi91
support.nflgamepass.com/hc/en-gb/articles/10747536094866-Watching-the-2023-NFL-Draft
r.baggio
tüsi91
r.baggio
több mint 1 éve
Mikor lesz a Panthers on the clock egészen pontosan? Pont 2-kor?inkább 2:05-2:10 körül
akdestroyer
több mint 1 éve
Az első nap lesz magyar kommentátor is (nem én, gondolom Maka meg Bálint és/vagy Zoli), de minden közvetítésnél van amúgy lehetőség átállítani az eredeti hangsávraS ez angol átvett? Vagy magyar?Gamepasson lesz?Igen, a Net4+-ra
tüsi91
support.nflgamepass.com/hc/en-gb/articles/10747536094866-Watching-the-2023-NFL-Draft
r.baggio
tüsi91
Szerkesztette: r.baggio
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 1 éve
Te leszel?Gamepasson lesz?Igen, a Net4+-ra
tüsi91
r.baggio
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.