2023 NFL Draft
5 feliratkozó
több mint 1 éve
Él a hagyományos éves draft trackerem, itt tudjátok elérni és követni élőben a pickeket!docs.google.com/spreadsheets/d/1Qy0m4w41TuGHFh1RX5P-sxDMTgU1yd9FLGrlfLBJFNc/edit#gid=242859513
több mint 1 éve
Megraktam, hogy min. 4 WR-t ki fognak választani az első körben. Azt hiszem, hogy a saját csapatom is segíteni tud ebben.Melyik 4? Azt hittem 1 első kör szintű van, még 1 aki nincs messze, meg talán egy szánalomból felcsúszik.
Kampman
több mint 1 éve
Pick is in
Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 1 éve
Megraktam, hogy min. 4 WR-t ki fognak választani az első körben. Azt hiszem, hogy a saját csapatom is segíteni tud ebben.Jinxman 😁😁😁
Kampman
Draft
2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 1 éve
Zsákos Ifjú?
Draft
több mint 1 éve
Kampman
28 290
Megraktam, hogy min. 4 WR-t ki fognak választani az első körben. Azt hiszem, hogy a saját csapatom is segíteni tud ebben.
több mint 1 éve
KeyG
9 492
Ez látszik rajta, én csak úgy értem a player to beat 😃Az a baj a Mahomes gyerekkel, hogy lesz még pár gyűrűje.Az egész februári utunk legnagyobb tanulsága az volt, hogy Mahomes mennyire kibaszott jófej és megnyerő élőben.
KeyG
shawnka
És ezzel kb a csapat is a Chiefs
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
több mint 1 éve
Kurt Warner szépen megőszült egy év alattA Cardinals elmúlt 1 éve őt se kímélte. 😀
r.baggio
több mint 1 éve
Na vége a fogyatékosok buzulásának
Draft
több mint 1 éve
Egy Panthers drukker sincs az első pickre?Minek, tudjuk, hogy Young lesz 😊
Drip
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 1 éve
Lehet h elvesztették Young számát 🙃
több mint 1 éve
Jóregg!
Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 1 éve
YT live-on megy idén is az Athletic élő követője Brugler bácsival, én azt hallgatom közben.www.youtube.com/live/0RCJE5mKj_A?feature=share
több mint 1 éve
Kurt Warner szépen megőszült egy év alatt
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 1 éve
Rendben, iktriad jól kitanított a szakmábólAkkor te fogsz spoilerezni 😊8:20Cringe mérő nálam már most kiakadt.Nálam most indult el az óra, nektek?
Apex
r.baggio
Sixo
r.baggio
több mint 1 éve
Az a baj a Mahomes gyerekkel, hogy lesz még pár gyűrűje.Az egész februári utunk legnagyobb tanulsága az volt, hogy Mahomes mennyire kibaszott jófej és megnyerő élőben.
KeyG
több mint 1 éve
Akkor Bryce Young Frodo?Számomra inkább Sauron.Az a baj a Mahomes gyerekkel, hogy lesz még pár gyűrűje.Azt mondod, ő lesz a Gyűrűk Ura?
KeyG
iktriad
KeyG
több mint 1 éve
Egy Panthers drukker sincs az első pickre?
több mint 1 éve
| Leia pedig Luke testvére. Scheftertől van az infó. |Hazudsz!na hadd szóljon, remélem spoilerek elkerülnek 😀| Darth Vader Luke Skywalker apja! 😮 |
Drip
iktriad
Drip
több mint 1 éve
Akkor te fogsz spoilerezni 😊8:20Cringe mérő nálam már most kiakadt.Nálam most indult el az óra, nektek?
Apex
r.baggio
Sixo
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 1 éve
Leia Organa Solo apja, Han Solo meg az apósaHazudsz!na hadd szóljon, remélem spoilerek elkerülnek 😀| Darth Vader Luke Skywalker apja! 😮 |
Drip
iktriad
Drip
Draft
több mint 1 éve
KeyG
9 492
Számomra inkább Sauron.Az a baj a Mahomes gyerekkel, hogy lesz még pár gyűrűje.Azt mondod, ő lesz a Gyűrűk Ura?
KeyG
iktriad
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
több mint 1 éve
A fogyatékos gyerekeket eddig csak a későbbi körökben engedték fel a pódiumra
---