2023 NFL Draft
5 feliratkozó
több mint 1 éve
Él a hagyományos éves draft trackerem, itt tudjátok elérni és követni élőben a pickeket!docs.google.com/spreadsheets/d/1Qy0m4w41TuGHFh1RX5P-sxDMTgU1yd9FLGrlfLBJFNc/edit#gid=242859513
több mint 1 éve
KeyG
9 492
Nálam Sport TV-n Hawks-Celtics fog menni, régi iPhone készülékem Game Pass, új készüléken meg chatek, fórum. 😁Várok valamit a Ravenstől, Celtics továbbjutás mellett.
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
több mint 1 éve
Vki dobna egy linket!https:/ /www.youtube.com/watch? v=dQw4w9WgXcQ
steelwolf
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 1 éve
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 1 éve
Vki dobna egy linket!
több mint 1 éve
Kampman
28 290
blokkolja mindenki Scheftert twitterenMind a mai napig nem sikerült elkezdenem követni 😕
dancogo
több mint 1 éve
Csak ne spoilerezzetek légyszi, blokkolja mindenki Scheftert twitteren, vagy bíjon magával, aki ott követi pls
több mint 1 éve
Ma 12 órát dolgozok, de csak nem tudtam aludni a draft előtt 😊Net4+-on elindult a közvetítés
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 1 éve
Hunter Luepke-ért, természetesen."Eagles and Cardinals settled a tampering investigation today involving the hiring of former Philadelphia DC Jonathan Gannon as Arizona’s HC, per sources.Wow de kièrt jövünk már most fel? 😊
Terms: Eagles traded pick No. 94 in this draft and a 2024 5th-round pick to the Cardinals for pick No. 66 in this draft."
mennyire balfasz a Cardinals, te jó ég 😀
törölt kristof
dande2
több mint 1 éve
"Eagles and Cardinals settled a tampering investigation today involving the hiring of former Philadelphia DC Jonathan Gannon as Arizona’s HC, per sources.Wow de kièrt jövünk már most fel? 😊
Terms: Eagles traded pick No. 94 in this draft and a 2024 5th-round pick to the Cardinals for pick No. 66 in this draft."
törölt kristof
több mint 1 éve
"Eagles and Cardinals settled a tampering investigation today involving the hiring of former Philadelphia DC Jonathan Gannon as Arizona’s HC, per sources.Terms: Eagles traded pick No. 94 in this draft and a 2024 5th-round pick to the Cardinals for pick No. 66 in this draft."
The risk I took was calculated, but man, am I bad at math.
több mint 1 éve
Kampman
28 290
Emlékszem a 2016-os első kör éjszakáján is volt egy első körös Hawks-Celtics playoffmeccs, csak azt Bostonban játszották és a Hawks vezetett 3-2-re.
több mint 1 éve
ESPN mindig van, azt a csatorna sugározzaNos nekem nincs gamepass előfizetésem, csak gamepass regem. Egyelőre ilyen draft felvezető megy 2ig, azt lehet nézni. Van rá esély hogy a draftot is birom, vagy akkor megszűnik a közvetítés?Nem úgy tűnik a gamepasson kiírt szöveg alapján.
realcamp
Ilyenkor szoktam azt mondani, hogy *****ák meg, és megnyitok egy ingyenes streamet. Adja a német RTL, az angol SKY és az ESPN is. Kiválasztod melyik nyelv/verzió a szimpatikus és 2 perc alatt találsz hozzá HD streamet. Jó eséllyel még yt stream is lesz hozzájuk .... bár annál benne van, hogy menet közben lelövik és akkor keresni kell egy másikat (ami újabb 2 perc, szóval nem tragédia az se).
peterk2005 udvari bolond
több mint 1 éve
a helyszínen lévők ízléstelenségi versenyét eddig magasan Jordan Addison nyeriMint egy díszbuzi
törölt kristof
Draft
2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 1 éve
A net4-hez ellenben már van tv-s app is, illetve bármikor visszanézhető egy hétig mindhárom nap, és a havi előfizetés lefedi még majd az xfl elődöntőket és a finálét is a sok-sok másik sportesemény mellett
---
több mint 1 éve
Nos nekem nincs gamepass előfizetésem, csak gamepass regem. Egyelőre ilyen draft felvezető megy 2ig, azt lehet nézni. Van rá esély hogy a draftot is birom, vagy akkor megszűnik a közvetítés?Nem úgy tűnik a gamepasson kiírt szöveg alapján.
realcamp
Ilyenkor szoktam azt mondani, hogy *****ák meg, és megnyitok egy ingyenes streamet. Adja a német RTL, az angol SKY és az ESPN is. Kiválasztod melyik nyelv/verzió a szimpatikus és 2 perc alatt találsz hozzá HD streamet. Jó eséllyel még yt stream is lesz hozzájuk .... bár annál benne van, hogy menet közben lelövik és akkor keresni kell egy másikat (ami újabb 2 perc, szóval nem tragédia az se).
“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 1 éve
Nos nekem nincs gamepass előfizetésem, csak gamepass regem. Egyelőre ilyen draft felvezető megy 2ig, azt lehet nézni. Van rá esély hogy a draftot is birom, vagy akkor megszűnik a közvetítés?Nem fog ott menni
realcamp
Hivatalosan itthon csak a net4+ adja
---
több mint 1 éve
a helyszínen lévők ízléstelenségi versenyét eddig magasan Jordan Addison nyeriThe risk I took was calculated, but man, am I bad at math.
több mint 1 éve
Él a hagyományos éves draft trackerem, itt tudjátok elérni és követni élőben a pickeket!docs.google.com/spreadsheets/d/1Qy0m4w41TuGHFh1RX5P-sxDMTgU1yd9FLGrlfLBJFNc/edit#gid=242859513
több mint 1 éve
Valahogy ez a draft számomra nagyon gyorsan és nagyon érdektelenül érkezett. Bár pick nélkül ne csodálkozzak 😀megnéztem höri meg 4th long videót nekem annyir elég készülés volt 😀
Drip
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 1 éve
Valahogy ez a draft számomra nagyon gyorsan és nagyon érdektelenül érkezett. Bár pick nélkül ne csodálkozzak 😀
több mint 1 éve
realcamp
141
Nos nekem nincs gamepass előfizetésem, csak gamepass regem. Egyelőre ilyen draft felvezető megy 2ig, azt lehet nézni. Van rá esély hogy a draftot is birom, vagy akkor megszűnik a közvetítés?
több mint 1 éve
Hurts-ről se hittem volna, hogy kezdőként Super Bowlt fog játszani, de ez már egy másik nfl 😊
---
több mint 1 éve
Akkor Levisnál is megfogadom azt, amit kis módosítással Mondnál írtam: ha ő valahol pro bowlig viszi, annak a csapatnak megveszem a névvel ellátott mezét... (az ex-Aggies qb-nál a kezdő státusz is elég lett volna)Kb Lamarhoz is így álltál hozzá pedig neki legnagyobb fan evör voltál az egyetemen. 😉
Bárki draftolja, a legnagyobbat ott fogok röhögni
r.baggio
több mint 1 éve
Akkor Levisnál is megfogadom azt, amit kis módosítással Mondnál írtam: ha ő valahol pro bowlig viszi, annak a csapatnak megveszem a névvel ellátott mezét... (az ex-Aggies qb-nál a kezdő státusz is elég lett volna)Bárki draftolja, a legnagyobbat ott fogok röhögni
---