2023 NFL Draft
5 feliratkozó
több mint 1 éve
Él a hagyományos éves draft trackerem, itt tudjátok elérni és követni élőben a pickeket!docs.google.com/spreadsheets/d/1Qy0m4w41TuGHFh1RX5P-sxDMTgU1yd9FLGrlfLBJFNc/edit#gid=242859513
több mint 1 éve
A gyerek pont a draft előtt hányt össze mindent is…Szóval jól indul … Remélem legalább pickünk jó lesz ezek után…Ennyire nem tetszett neki a letrade?
Tomcsik
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 1 éve
Hyatt valóban WTF lenne, de attól még menne a cheer 😀Flowers, Johnston, JSN és még jöhet egy WTF pick - (Hyatt?).Elkapóra gondoltam, hogy melyik 4 akit elvisznek az elsőben.Bills, Chiefs, Steelers, Giants eléggé nagy WR needes csapatoknak tűnnek.Megraktam, hogy min. 4 WR-t ki fognak választani az első körben. Azt hiszem, hogy a saját csapatom is segíteni tud ebben.Melyik 4? Azt hittem 1 első kör szintű van, még 1 aki nincs messze, meg talán egy szánalomból felcsúszik.
Kampman
Sixo
iktriad
Sixo
iktriad
több mint 1 éve
Jah hogy Addison seholFlowers, Johnston, JSN és még jöhet egy WTF pick - (Hyatt?).Elkapóra gondoltam, hogy melyik 4 akit elvisznek az elsőben.Bills, Chiefs, Steelers, Giants eléggé nagy WR needes csapatoknak tűnnek.Megraktam, hogy min. 4 WR-t ki fognak választani az első körben. Azt hiszem, hogy a saját csapatom is segíteni tud ebben.Melyik 4? Azt hittem 1 első kör szintű van, még 1 aki nincs messze, meg talán egy szánalomból felcsúszik.
Kampman
Sixo
iktriad
Sixo
iktriad
több mint 1 éve
Addison?Flowers, Johnston, JSN és még jöhet egy WTF pick - (Hyatt?).Elkapóra gondoltam, hogy melyik 4 akit elvisznek az elsőben.Bills, Chiefs, Steelers, Giants eléggé nagy WR needes csapatoknak tűnnek.Megraktam, hogy min. 4 WR-t ki fognak választani az első körben. Azt hiszem, hogy a saját csapatom is segíteni tud ebben.Melyik 4? Azt hittem 1 első kör szintű van, még 1 aki nincs messze, meg talán egy szánalomból felcsúszik.
Kampman
Sixo
iktriad
Sixo
iktriad
több mint 1 éve
Tomcsik
8 010
A gyerek pont a draft előtt hányt össze mindent is…Szóval jól indul … Remélem legalább pickünk jó lesz ezek után…
több mint 1 éve
ForfeitBryce Young, 20 perc volt az első pick, jó a tempóÉs zárójel se volt xD
r.baggio
gabokocka
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 1 éve
Nah Texans
Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 1 éve
Flowers, Johnston, JSN és még jöhet egy WTF pick - (Hyatt?).Elkapóra gondoltam, hogy melyik 4 akit elvisznek az elsőben.Bills, Chiefs, Steelers, Giants eléggé nagy WR needes csapatoknak tűnnek.Megraktam, hogy min. 4 WR-t ki fognak választani az első körben. Azt hiszem, hogy a saját csapatom is segíteni tud ebben.Melyik 4? Azt hittem 1 első kör szintű van, még 1 aki nincs messze, meg talán egy szánalomból felcsúszik.
Kampman
Sixo
iktriad
Sixo
több mint 1 éve
3 és fél óra szok' lenni5-től melózni kéne, húzzunk bele faszom 😀6ra talán vége lesz
warr_b
Drip
több mint 1 éve
5-től melózni kéne, húzzunk bele faszom 😀Addigra a redskins fixen pickkel.
warr_b
több mint 1 éve
Bryce Young, 20 perc volt az első pick, jó a tempóÉs zárójel se volt xD
r.baggio
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 1 éve
5-től melózni kéne, húzzunk bele faszom 😀6ra talán vége lesz
warr_b
több mint 1 éve
Over, mert az NFL csapatok még mindig hülyék és most már 2, de akár 1 év után is lehet új QB-t húzni az 1. körben simán. Lásd még Arizona.Megraktam, hogy min. 4 WR-t ki fognak választani az első körben. Azt hiszem, hogy a saját csapatom is segíteni tud ebben.na, de 1. körös QB-k over/under 4,5?
Kampman
shawnka
több mint 1 éve
5-től melózni kéne, húzzunk bele faszom 😀
több mint 1 éve
Bryce Young, 20 perc volt az első pick, jó a tempó
---
több mint 1 éve
Szöprájz
több mint 1 éve
Elkapóra gondoltam, hogy melyik 4 akit elvisznek az elsőben.Bills, Chiefs, Steelers, Giants eléggé nagy WR needes csapatoknak tűnnek.Megraktam, hogy min. 4 WR-t ki fognak választani az első körben. Azt hiszem, hogy a saját csapatom is segíteni tud ebben.Melyik 4? Azt hittem 1 első kör szintű van, még 1 aki nincs messze, meg talán egy szánalomból felcsúszik.
Kampman
Sixo
iktriad
több mint 1 éve
Ha 4 WR kimegy akkor 3 QB a max, hát egyikre sincs sok esélyMegraktam, hogy min. 4 WR-t ki fognak választani az első körben. Azt hiszem, hogy a saját csapatom is segíteni tud ebben.na, de 1. körös QB-k over/under 4,5?
Kampman
shawnka
---
több mint 1 éve
Bezzeg régen talán Bradfordot már napokkal előtte kiválasztotta a RamsMeg a 100 misis szerződést is megkapta még mielőtt játszott volna egy percet is.
dancogo
több mint 1 éve
Bills, Chiefs, Steelers, Giants eléggé nagy WR needes csapatoknak tűnnek.Megraktam, hogy min. 4 WR-t ki fognak választani az első körben. Azt hiszem, hogy a saját csapatom is segíteni tud ebben.Melyik 4? Azt hittem 1 első kör szintű van, még 1 aki nincs messze, meg talán egy szánalomból felcsúszik.
Kampman
Sixo
több mint 1 éve
Ezt a kurva szar zenét lelőhetnék
több mint 1 éve
Bezzeg régen talán Bradfordot már napokkal előtte kiválasztotta a Rams
több mint 1 éve
Megraktam, hogy min. 4 WR-t ki fognak választani az első körben. Azt hiszem, hogy a saját csapatom is segíteni tud ebben.na, de 1. körös QB-k over/under 4,5?
Kampman
több mint 1 éve
nando89
3 894
Megraktam, hogy min. 4 WR-t ki fognak választani az első körben. Azt hiszem, hogy a saját csapatom is segíteni tud ebben.ideje volna..
Kampman