Arizona Cardinals - Detroit Lions
több mint 4 éve
Mondjuk az is meger egy miset, hogy a tobbi drive soran fele sem neztunk kb.a 2. int ebből jött, hogy kb végig őt nézte Murray, Collins meg simán levadászta. utána meg befosott gondolom K1
Danny
több mint 4 éve
shagi0206
10 811
Mondjuk az is meger egy miset, hogy a tobbi drive soran fele sem neztunk kb.Most már remélem a Seahawks is kiszopik, akkor lesz 4 db 2-1-es csapat a csoportban 😀
Danny
több mint 4 éve
Danny
1 711
Akkor bocsanat, ezt beneztemRemelem Kyler es a stab azert magukba neznek ma es a kibaszott nagy hypeon kivul meglatjak az ostoba hibakat, a szar playhivast es az eszre nem vett holt ures elkapokat.Larrynek volt egy elkapása az első drive-ban
Ja es Larry sorozata ma veget ert sajnos.
Danny
emberke22
több mint 4 éve
emberke22
571
Remelem Kyler es a stab azert magukba neznek ma es a kibaszott nagy hypeon kivul meglatjak az ostoba hibakat, a szar playhivast es az eszre nem vett holt ures elkapokat.Larrynek volt egy elkapása az első drive-ban
Danny
több mint 4 éve
Remelem Kyler es a stab azert magukba neznek ma es a kibaszott nagy hypeon kivul meglatjak az ostoba hibakat, a szar playhivast es az eszre nem vett holt ures elkapokat.volt egy elkapása 0 yardért 😀
Danny
több mint 4 éve
shagi0206
10 811
Remelem Kyler es a stab azert magukba neznek ma es a kibaszott nagy hypeon kivul meglatjak az ostoba hibakat, a szar playhivast es az eszre nem vett holt ures elkapokat.mármint melyik?
Danny
több mint 4 éve
Danny
1 711
Remelem Kyler es a stab azert magukba neznek ma es a kibaszott nagy hypeon kivul meglatjak az ostoba hibakat, a szar playhivast es az eszre nem vett holt ures elkapokat.Ja es Larry sorozata ma veget ert sajnos.
több mint 4 éve
shagi0206
10 811
azt hiába várjuk, hogy kihagyja Prater. Ő nem fogja...OT szagot érzek...Kiszopunk, legalabb lehet menni aludni
Cardinalis
Danny
több mint 4 éve
kikapunk a gecibe
több mint 4 éve
hú gec mi mák
több mint 4 éve
Danny
1 711
Kurvara megerdemelnenk ma az L-t egyebkent.
több mint 4 éve
eszem faszom megáll
több mint 4 éve
Mostmár nekünk is beakadhatna egy turnover végre...
több mint 4 éve
Reddick clutch lol 😀
több mint 4 éve
shagi0206
10 811
nem pont mostra gondoltam, főleg nem ilyen szar helyzetből...A meccs vége felé, amikor már kb nyertünk, lehetne 1 db punt. Lee rossz ott nekem 0 ponttal.Kozkivanatra
shagi0206
Danny
több mint 4 éve
Danny
1 711
A meccs vége felé, amikor már kb nyertünk, lehetne 1 db punt. Lee rossz ott nekem 0 ponttal.Kozkivanatra
shagi0206
több mint 4 éve
huh, majdnem safety 😀
több mint 4 éve
shagi0206
10 811
A meccs vége felé, amikor már kb nyertünk, lehetne 1 db punt. Lee rossz ott nekem 0 ponttal.
több mint 4 éve
Danny
1 711
Sokat elmond a Lionsrol, hogy 0-3-as TO mutatoval is nalunk az elony.