NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 595
42
21:30 #14 BYU @ #21 Arizona State - NET4+
Arizona Cardinals - New Orleans Saints
több mint 2 éve
shagi0206
10 922
közben Schefterék brékingelnek a garbage timeba, hogy jön MCCaffrey a 49ersbe4 picket kaptak érte, csak nincs közte 1. körös. Bár olyat én se adtam volna érte.
Löfli
több mint 2 éve
shagi0206
10 922
közben Schefterék brékingelnek a garbage timeba, hogy jön MCCaffrey a 49ersbeigen, pont ma adtam egy trade ajánlatot, Wilsont akartam elsózni egy LB-ért. Így Wilsont kidobtam a csapatból, és behúztam Foremant
Löfli
több mint 2 éve
közben Schefterék brékingelnek a garbage timeba, hogy jön MCCaffrey a 49ersbe
több mint 2 éve
na jó éjt 😊
több mint 2 éve
shagi0206
10 922
Néha 1 kép többet mond ezer szónál.Ezen akkorát röhögtem 😀
this camera angle is absolute poetry pic.twitter.com/BuDZXLC1eA
— Christian D'Andrea (@TrainIsland) October 21, 2022
iktriad
több mint 2 éve
damn, úgy néz ki, nyerni fog a Troy 😕
több mint 2 éve
jeee
több mint 2 éve
Néha 1 kép többet mond ezer szónál. this camera angle is absolute poetry pic.twitter.com/BuDZXLC1eA
— Christian D'Andrea (@TrainIsland) October 21, 2022
több mint 2 éve
shagi0206
10 922
Az enyém meg elvileg nyugtató hatású, ha ez is elég ehhez 😀Boger csak szimplán rossz. Olyan ítéletei és ítélet visszavonásai(!!!) voltak múlt vasárnap a Colts- Jags meccsen, hogy még én is pislogtam. De a hangja még mindig nagyon selymes. 😀Amikor általában nézek Saints meccset, akkor nem nagyon szerették a bírók őket. Lehet ateista minden zebra? 😀Áh, visszahozzák még a New Orleanst 😀Boger van, na melyik csapat szurkolói fogják kurva anyázni a meccs végén?Szerintem egyértelműen a Saints fanok
KeyG
shagi0206
shawnka
shagi0206
iktriad
több mint 2 éve
Boger csak szimplán rossz. Olyan ítéletei és ítélet visszavonásai(!!!) voltak múlt vasárnap a Colts- Jags meccsen, hogy még én is pislogtam. De a hangja még mindig nagyon selymes. 😀Amikor általában nézek Saints meccset, akkor nem nagyon szerették a bírók őket. Lehet ateista minden zebra? 😀Áh, visszahozzák még a New Orleanst 😀Boger van, na melyik csapat szurkolói fogják kurva anyázni a meccs végén?Szerintem egyértelműen a Saints fanok
KeyG
shagi0206
shawnka
shagi0206
több mint 2 éve
shagi0206
10 922
Ez mi volt Lee bazeg? Ilyet én is tudnék
több mint 2 éve
shagi0206
10 922
Amikor általában nézek Saints meccset, akkor nem nagyon szerették a bírók őket. Lehet ateista minden zebra? 😀Áh, visszahozzák még a New Orleanst 😀Boger van, na melyik csapat szurkolói fogják kurva anyázni a meccs végén?Szerintem egyértelműen a Saints fanok
KeyG
shagi0206
shawnka
több mint 2 éve
Scholes elit társaságba került. Csak nem olyan okból, amiben szeretne lenni. Andy Dalton's now tied with Brady, Elway, and Roethlisberger for 17th in NFL history in pick sixes thrown
— Adam Stites (@AdamStites_) October 21, 2022
több mint 2 éve
Áh, visszahozzák még a New Orleanst 😀Boger van, na melyik csapat szurkolói fogják kurva anyázni a meccs végén?Szerintem egyértelműen a Saints fanok
KeyG
shagi0206
több mint 2 éve
félidő alatt lehet nézni a Troy - South Alabama Sun Belt rangadót!! theanh.tech/south-alabama-jaguars-vs-troy-trojans/?sport=american-football
több mint 2 éve
shagi0206
10 922
Boger van, na melyik csapat szurkolói fogják kurva anyázni a meccs végén?Szerintem egyértelműen a Saints fanok
KeyG
több mint 2 éve
Cardinalis
5 788
Kiiirály! Tud ez a D ha akar 😊+1
Cardinalis
Jobban mondva +6 😀
THIS IS THE WAY
több mint 2 éve
Bocsi Saints fanok.Andy Dalton jól játszik egy jó esti meccsen. Hatalmas glitch van a mátrixban.#Jinxtriadstrikesagain (igaz ez főleg Calloway hibája volt, nem Scholesé).
iktriad
iktriad
több mint 2 éve
köszi Dalton 😀😀
több mint 2 éve
shagi0206
10 922
MI a franc van itt genyó?
több mint 2 éve
shagi0206
10 922
Azért Wilson most is meg volt verve, csak hogy tisztázzuk. Vagy lehet azért marad le mindig, hátha évi 1x felpattan? 😀
több mint 2 éve
biztos ami biztos, az xp-t elbaszta blankenhajó 😀