Atlanta Falcons - Pittsburgh Steelers
2 hónapja
Reggio1914
1 386
Így jártam én is. Üdv Mindenkinek!Nekem az Avast kilövöldözi a sreameket 😕Telón arról szoktam nézni, de PC-re kellene, hogy tv-re kirakjam.Jó estét, jó szurkolást!megy ios-on is.
Sziasztok, új év, új streamkérés. Ami oldalt eddig használtam, úgy néz ki megszűnt/elköltözött, tudtok akár mostanra, akár egy olyan oldalt küldeni, ahol a jövőben stabil, normális streamek lesznek?Ha androidra kell, akkor dofu app.
Dodó
steelwolf
Kenny
Dodó
Tavalyi szezonban nem csinálta.
bcsarli, Udvari Főkóstoló
2 hónapja
Megfussa vazze! Meg is van a frencsájz kubi 😊
2 hónapja
Hű b+
2 hónapja
xtaki
3 440
Harmadik playben timeout, ez igen
2 hónapja
astroid
570
jó kezdés 😀
2 hónapja
Nekem az Avast kilövöldözi a sreameket 😕Telón arról szoktam nézni, de PC-re kellene, hogy tv-re kirakjam.Jó estét, jó szurkolást!megy ios-on is.
Sziasztok, új év, új streamkérés. Ami oldalt eddig használtam, úgy néz ki megszűnt/elköltözött, tudtok akár mostanra, akár egy olyan oldalt küldeni, ahol a jövőben stabil, normális streamek lesznek?Ha androidra kell, akkor dofu app.
Dodó
steelwolf
Kenny
Dodó
Tavalyi szezonban nem csinálta.
2 hónapja
xtaki
3 440
B+, elso play
2 hónapja
xtaki
3 440
Jo estet, izgultam h ne TD legyen, a vegere csak osszejott a vedelem
2 hónapja
astroid
570
Még több Wilsont, kezdeni kell valamit a futással
2 hónapja
Dodó
253
Telón arról szoktam nézni, de PC-re kellene, hogy tv-re kirakjam.Jó estét, jó szurkolást!megy ios-on is.
Dodó
steelwolf
Kenny
2 hónapja
Jó estét, jó szurkolást!megy ios-on is.
Dodó
steelwolf
2 hónapja
Jó estét, jó szurkolást!Sziasztok, új év, új streamkérés. Ami oldalt eddig használtam, úgy néz ki megszűnt/elköltözött, tudtok akár mostanra, akár egy olyan oldalt küldeni, ahol a jövőben stabil, normális streamek lesznek?Ha androidra kell, akkor dofu app.
Dodó
2 hónapja
Steelers InactivesNo. 3 QB Russell Wilson - 3rd QB
No. 10 WR Roman Wilson
No. 34 S Jalen Elliott
No. 73 OG Isaac Seumalo
No. 94 Dean Lowry
Here is the full inactives list for the Falcons:
RB Jase McClellan
CB Antonio Hamilton Sr.
DL Brandon Dorlus
OL Jovaughn Gwyn
WR Casey Washington
DL Ruke Orhorhoro
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
2 hónapja
Dodó
253
Sziasztok, új év, új streamkérés. Ami oldalt eddig használtam, úgy néz ki megszűnt/elköltözött, tudtok akár mostanra, akár egy olyan oldalt küldeni, ahol a jövőben stabil, normális streamek lesznek?
2 hónapja
19:00
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...