Atlanta Falcons - Pittsburgh Steelers
2 hónapja
xtaki
3 441
Hat ez dobhato opi volt, decennyire nem szokas
2 hónapja
Klemó
5 664
Zebrák....röhej......OPI erre.....ilyen minden meccsen ezer van....Mooney így szerzett előnyt az elsőben......
2 hónapja
xtaki
3 441
A futasaink jobban mennek mint tavaly
2 hónapja
Lindstrom agyrázkódás lesz...
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
2 hónapja
xtaki
3 441
Esetleg, de ha nem kifele dobja meg int is lehet beloleHa gondolkodna, eldobta volna......Mekkora játék 🤦♂️Valszeg versenyez a vha volt legrosszabb endaround kivitelezesnel
steelwolf
xtaki
Klemó
2 hónapja
xtaki
3 441
Nem fogunk szabadulni ettol csak 3 ev mulvamintha az előző szezont látnám kevesebb passzalUgyanez jutott eszembe. Az O kapcsán főleg. A játékhívásokkal magunkat lőjük tökön és szinte folyamatosan. Ugyanúgy semmi váratlan, mint tavaly, iszonyat kiszámíthatóak vagyunk és most már szinte biztos, hogy ez Tomlin. Ne add el a lasztit.....
astroid
Klemó
2 hónapja
Klemó
5 664
Ha gondolkodna, eldobta volna......Mekkora játék 🤦♂️Valszeg versenyez a vha volt legrosszabb endaround kivitelezesnel
steelwolf
xtaki
2 hónapja
Klemó
5 664
mintha az előző szezont látnám kevesebb passzalUgyanez jutott eszembe. Az O kapcsán főleg. A játékhívásokkal magunkat lőjük tökön és szinte folyamatosan. Ugyanúgy semmi váratlan, mint tavaly, iszonyat kiszámíthatóak vagyunk és most már szinte biztos, hogy ez Tomlin. Ne add el a lasztit.....
astroid
2 hónapja
xtaki
3 441
mintha az előző szezont látnám kevesebb passzalMit vartal egy futo qb-tol?
astroid
2 hónapja
astroid
571
mintha az előző szezont látnám kevesebb passzal
2 hónapja
xtaki
3 441
Mekkora játék 🤦♂️Valszeg versenyez a vha volt legrosszabb endaround kivitelezesnel
steelwolf
2 hónapja
Jó Gradyt újra pályán látni 😊
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
2 hónapja
Mekkora játék 🤦♂️
2 hónapja
tamaske (doki)
132
Harris intelligens egy fodball játékos.letépte a sisakját az okos safety, és megúszta a sárgát
Kenny
2 hónapja
Int b+ 😉Milyen int?
xtaki
2 hónapja
Recept megvan, kevés pontot kapni, félpályáig elvergődni, Boswellt beküldeni.
2 hónapja
Marad a dofu tablelen.Nekem sem megy semmi 😕Így jártam én is. Üdv Mindenkinek!Nekem az Avast kilövöldözi a sreameket 😕Telón arról szoktam nézni, de PC-re kellene, hogy tv-re kirakjam.Jó estét, jó szurkolást!megy ios-on is.
Sziasztok, új év, új streamkérés. Ami oldalt eddig használtam, úgy néz ki megszűnt/elköltözött, tudtok akár mostanra, akár egy olyan oldalt küldeni, ahol a jövőben stabil, normális streamek lesznek?Ha androidra kell, akkor dofu app.
Dodó
steelwolf
Kenny
Dodó
Tavalyi szezonban nem csinálta.
bcsarli, Udvari Főkóstoló
Reggio1914
Jan
2 hónapja
3&6 futás középre, Haley Te vagy az? 🤣🤣
2 hónapja
xtaki
3 441
57 yard
2 hónapja
Nekem sem megy semmi 😕Így jártam én is. Üdv Mindenkinek!Nekem az Avast kilövöldözi a sreameket 😕Telón arról szoktam nézni, de PC-re kellene, hogy tv-re kirakjam.Jó estét, jó szurkolást!megy ios-on is.
Sziasztok, új év, új streamkérés. Ami oldalt eddig használtam, úgy néz ki megszűnt/elköltözött, tudtok akár mostanra, akár egy olyan oldalt küldeni, ahol a jövőben stabil, normális streamek lesznek?Ha androidra kell, akkor dofu app.
Dodó
steelwolf
Kenny
Dodó
Tavalyi szezonban nem csinálta.
Reggio1914
2 hónapja
xtaki
3 441
Megfussa vazze! Meg is van a frencsájz kubi 😊Kozben a szelen egyesegyedul volt a wr