Atlanta Falcons - Seattle Seahawks
1 feliratkozó
több mint 7 éve
Sport2 konyhásnéni stream: www.sport365.live/en/player/5879eadb541e1614211470/33/264/587a972fa7ba7/SeattleSeahawks-AtlantaFalcons/768/432
több mint 7 éve
Amit Long Ding anno a Jaguars edzőtáborában. Tryout.Ding Jun Hui Afrika-kupán mit keres? 😮Ding-Ding-Ding-Ding.OK. Kaka focista, az Afrika kupa meg egy afrikai kupa???Kaka brazil, nem játszhat az Afrika kupán. Ifedi és Odhiambo igen. 😊????Ő Copa Amerikás spíler Braziliából.Ifedi visszajött. Tiszta Afrika Kupa. iktriadnem szar csak kaka
gaben
iktriad
gaben
iktriad
gaben
iktriad
toam
több mint 7 éve
meg a faszomAz már az Ázsia kupa...Ding Jun Hui Afrika-kupán mit keres? 😮Ding-Ding-Ding-Ding.OK. Kaka focista, az Afrika kupa meg egy afrikai kupa???Kaka brazil, nem játszhat az Afrika kupán. Ifedi és Odhiambo igen. 😊????Ő Copa Amerikás spíler Braziliából.Ifedi visszajött. Tiszta Afrika Kupa. iktriadnem szar csak kaka
gaben
iktriad
gaben
iktriad
gaben
iktriad
toam
Tomcsik
" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 7 éve
Go Falcons! Igy a kicsmabol hazafele menet👍🏉
több mint 7 éve
Tomcsik
8 010
Az már az Ázsia kupa...Ding Jun Hui Afrika-kupán mit keres? 😮Ding-Ding-Ding-Ding.OK. Kaka focista, az Afrika kupa meg egy afrikai kupa???Kaka brazil, nem játszhat az Afrika kupán. Ifedi és Odhiambo igen. 😊????Ő Copa Amerikás spíler Braziliából.Ifedi visszajött. Tiszta Afrika Kupa. iktriadnem szar csak kaka
gaben
iktriad
gaben
iktriad
gaben
iktriad
toam
több mint 7 éve
Zümmögőzik 😊azért ránéznék mit csinál!Álom feleségem van. Elment nézni a lengyel sorozatait hogy ne zavarjon meccsnézés közben... Aztán az előbb csöngettek... Pizza delivery. Mondom mi a fene én nem rendeltem pizzát.... Asszony kuabàl a szobából hogy ő rendelt nekem pizzát meg sört ha netán kifogynák a meccs végéig 😊Álomnő el ne engedd
Tomcsik
ThundersNFL
gaben
Draft
2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 7 éve
Coughlin éppen ezért bőszen igazolja le Marrone stábjába a Giants-el Superbowl csapatok elérhető coachit, pl 2 órája Perry Fevellt.Jövőre a Jags 10-6 lesz és Wilde cardot játszikAz ilyen poénokért megérdemelsz 10 negatív mérlegű Jags-szezont egymás utánDe, ha anno Super Mario-zott, akkor biztos leütötte párszor Teki Copát. *Asszem soha nem játszott Copán.Ő Copa Amerikás spíler Braziliából.Ifedi visszajött. Tiszta Afrika Kupa. iktriadnem szar csak kaka
gaben
iktriad
Kampman
* Én kérek elnézést
iktriad
Kampman
ThundersNFL
több mint 7 éve
azért ránéznék mit csinál!Álom feleségem van. Elment nézni a lengyel sorozatait hogy ne zavarjon meccsnézés közben... Aztán az előbb csöngettek... Pizza delivery. Mondom mi a fene én nem rendeltem pizzát.... Asszony kuabàl a szobából hogy ő rendelt nekem pizzát meg sört ha netán kifogynák a meccs végéig 😊Álomnő el ne engedd
Tomcsik
ThundersNFL
több mint 7 éve
áááááááábazdmeeeeeg Copa America !!!!!!bazdmeg😀Mi a fene az a Copa,amiről beszéltek? Csak én nem tudom? 😀A Dél-amerikai Afrika Kupa.
Nelson87
iktriad
gaben
és tudom és tudom és tudom
több mint 7 éve
Álom feleségem van. Elment nézni a lengyel sorozatait hogy ne zavarjon meccsnézés közben... Aztán az előbb csöngettek... Pizza delivery. Mondom mi a fene én nem rendeltem pizzát.... Asszony kuabàl a szobából hogy ő rendelt nekem pizzát meg sört ha netán kifogynák a meccs végéig 😊Álomnő el ne engedd
Tomcsik
Draft
több mint 7 éve
Ding Jun Hui Afrika-kupán mit keres? 😮Ding-Ding-Ding-Ding.OK. Kaka focista, az Afrika kupa meg egy afrikai kupa???Kaka brazil, nem játszhat az Afrika kupán. Ifedi és Odhiambo igen. 😊????Ő Copa Amerikás spíler Braziliából.Ifedi visszajött. Tiszta Afrika Kupa. iktriadnem szar csak kaka
gaben
iktriad
gaben
iktriad
gaben
iktriad
több mint 7 éve
Vágesz,nem értek a lovakhoz. 😀Mi a fene az a Copa,amiről beszéltek? Csak én nem tudom? 😀A Dél-amerikai Afrika Kupa.
Nelson87
iktriad
több mint 7 éve
Jövőre a Jags 10-6 lesz és Wilde cardot játszikAz ilyen poénokért megérdemelsz 10 negatív mérlegű Jags-szezont egymás utánDe, ha anno Super Mario-zott, akkor biztos leütötte párszor Teki Copát. *Asszem soha nem játszott Copán.Ő Copa Amerikás spíler Braziliából.Ifedi visszajött. Tiszta Afrika Kupa. iktriadnem szar csak kaka
gaben
iktriad
Kampman
* Én kérek elnézést
iktriad
Kampman
Draft
több mint 7 éve
Tomcsik
8 010
Álom feleségem van. Elment nézni a lengyel sorozatait hogy ne zavarjon meccsnézés közben... Aztán az előbb csöngettek... Pizza delivery. Mondom mi a fene én nem rendeltem pizzát.... Asszony kuabàl a szobából hogy ő rendelt nekem pizzát meg sört ha netán kifogynák a meccs végéig 😊
több mint 7 éve
bazdmeg😀Mi a fene az a Copa,amiről beszéltek? Csak én nem tudom? 😀A Dél-amerikai Afrika Kupa.
Nelson87
iktriad
több mint 7 éve
Remek, akkor éppen lejárt a büntetésnek kiszabott penzum.Az ilyen poénokért megérdemelsz 10 negatív mérlegű Jags-szezont egymás utánDe, ha anno Super Mario-zott, akkor biztos leütötte párszor Teki Copát. *Asszem soha nem játszott Copán.Ő Copa Amerikás spíler Braziliából.Ifedi visszajött. Tiszta Afrika Kupa. iktriadnem szar csak kaka
gaben
iktriad
Kampman
* Én kérek elnézést
iktriad
Kampman
több mint 7 éve
Kampman
28 313
www.youtube.com/watch?v=aBmI4mQXIyoDing-Ding-Ding-Ding.OK. Kaka focista, az Afrika kupa meg egy afrikai kupa???Kaka brazil, nem játszhat az Afrika kupán. Ifedi és Odhiambo igen. 😊????Ő Copa Amerikás spíler Braziliából.Ifedi visszajött. Tiszta Afrika Kupa. iktriadnem szar csak kaka
gaben
iktriad
gaben
iktriad
gaben
iktriad
több mint 7 éve
Mi a fene az a Copa,amiről beszéltek? Csak én nem tudom? 😀A Dél-amerikai Afrika Kupa.
Nelson87
több mint 7 éve
Kampman
28 313
Az ilyen poénokért megérdemelsz 10 negatív mérlegű Jags-szezont egymás utánDe, ha anno Super Mario-zott, akkor biztos leütötte párszor Teki Copát. *Asszem soha nem játszott Copán.Ő Copa Amerikás spíler Braziliából.Ifedi visszajött. Tiszta Afrika Kupa. iktriadnem szar csak kaka
gaben
iktriad
Kampman
* Én kérek elnézést
iktriad
több mint 7 éve
shagi0206
10 922
Húlio arrébb tolta Chancellort wtf?Húlió birkózószart reggelizett
ThundersNFL
több mint 7 éve
ezt az infót már sose tagadom leDing-Ding-Ding-Ding.OK. Kaka focista, az Afrika kupa meg egy afrikai kupa???Kaka brazil, nem játszhat az Afrika kupán. Ifedi és Odhiambo igen. 😊????Ő Copa Amerikás spíler Braziliából.Ifedi visszajött. Tiszta Afrika Kupa. iktriadnem szar csak kaka
gaben
iktriad
gaben
iktriad
gaben
iktriad
több mint 7 éve
Mi a fene az a Copa,amiről beszéltek? Csak én nem tudom? 😀
több mint 7 éve
Ding-Ding-Ding-Ding.OK. Kaka focista, az Afrika kupa meg egy afrikai kupa???Kaka brazil, nem játszhat az Afrika kupán. Ifedi és Odhiambo igen. 😊????Ő Copa Amerikás spíler Braziliából.Ifedi visszajött. Tiszta Afrika Kupa. iktriadnem szar csak kaka
gaben
iktriad
gaben
iktriad
gaben
több mint 7 éve
Inkább leereszti.Szerinted miért válaszoltam? 😊Jo lett volna, csak rajta volt a patriots vizjel, az meg ugye kilovi a poent.
(kurva jó mém volt ne tagadd)
Bazzani
undisputedly