Atlanta Falcons - Seattle Seahawks
1 feliratkozó
több mint 7 éve
Sport2 konyhásnéni stream: www.sport365.live/en/player/5879eadb541e1614211470/33/264/587a972fa7ba7/SeattleSeahawks-AtlantaFalcons/768/432
több mint 7 éve
Jones porcelán?
Draft
2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 7 éve
Who let the dogs out?BARK ROTWEILERBROCK OSWEILERKi is kaptak tőle kétszer. Az elsőt még máig nem tudom, hogyan tudták elveszteni.akkor milyen szajized lenne, ha Jaguarsok, Texansok meg Titansek vernenekm es egy AFC South-bol nem menne tovabb a csapatodOsweiler ellen nem konnyu
Stez
ulpianus
iktriad
Stez
Löfli
több mint 7 éve
Elliott a Pályán!!!Oh wait ez nem Zeke
ThundersNFL
Draft
több mint 7 éve
BARK ROTWEILERBROCK OSWEILERKi is kaptak tőle kétszer. Az elsőt még máig nem tudom, hogyan tudták elveszteni.akkor milyen szajized lenne, ha Jaguarsok, Texansok meg Titansek vernenekm es egy AFC South-bol nem menne tovabb a csapatodOsweiler ellen nem konnyu
Stez
ulpianus
iktriad
Stez
több mint 7 éve
Sherman fos, keretik elkuldeni Indianapolisba egy 3. korert
több mint 7 éve
Sherman cut
" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 7 éve
BROCK OSWEILERKi is kaptak tőle kétszer. Az elsőt még máig nem tudom, hogyan tudták elveszteni.akkor milyen szajized lenne, ha Jaguarsok, Texansok meg Titansek vernenekm es egy AFC South-bol nem menne tovabb a csapatodOsweiler ellen nem konnyu
Stez
ulpianus
iktriad
több mint 7 éve
Elliott a Pályán!!!
Draft
több mint 7 éve
Ki is kaptak tőle kétszer. Az elsőt még máig nem tudom, hogyan tudták elveszteni.akkor milyen szajized lenne, ha Jaguarsok, Texansok meg Titansek vernenekm es egy AFC South-bol nem menne tovabb a csapatodOsweiler ellen nem konnyu
Stez
ulpianus
több mint 7 éve
Remeljuk nem szakadt. Jovore kellene. Idaig tartott a meccs.
több mint 7 éve
Vitézlő Titoknok tomz
1 355
Omajgadomajgad
több mint 7 éve
akkor milyen szajized lenne, ha Jaguarsok, Texansok meg Titansek vernenekm es egy AFC South-bol nem menne tovabb a csapatodOsweiler ellen nem konnyu
Stez
Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 7 éve
Asszem 7(Pats, Steelers, Colts, Jets, Ravens, Broncos, Chargers) a 16-ból.Majdnem a felevagy IndianapolisbanVele még AFC Döntőt is játszottatok. Nem sok AFC csapat mondhatja el ezt magáról az elmúlt évtizedben.
miota van Luck, nincs luck
Stez
iktriad
Kampman
több mint 7 éve
Lesz baj...Van baj
Hanni
Draft
több mint 7 éve
Lesz baj...
több mint 7 éve
Attól, hogy másnak még szarabb nekem nem lesz jobb.akkor milyen szajized lenne, ha Jaguarsok, Texansok meg Titansek vernenekm es egy AFC South-bol nem menne tovabb a csapatodValahogy nincs olyan fasza szájízem a négy vereség után a szezon végén.Playoff bitches. Buffaloban már azt se tudják, hogy az mi. Vagy nálunk.Mi a francot ünnepelnének?vagy túlzott ünneplés?megint a Lions ellen fujnak?Ja. Egyik játékosunkat holdingolták Tahitin biztos.
Stez
Bazzani
gaben
Bazzani
iktriad
Bazzani
merthogy egy Packers mellett inkabb lehet szopni
Stez
több mint 7 éve
Erin jól meghízottHát elég ordenáré tokát eresztett a lelkem.
gaben
több mint 7 éve
Igyál egy sört. Az javít rajta. Mármint a szájízen.Nem ihatok alkoholt. 😕
tomz
több mint 7 éve
Erin jól meghízott
" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 7 éve
Kampman
28 313
Majdnem a felevagy IndianapolisbanVele még AFC Döntőt is játszottatok. Nem sok AFC csapat mondhatja el ezt magáról az elmúlt évtizedben.
Stez
iktriad
több mint 7 éve
vagy IndianapolisbanVele még AFC Döntőt is játszottatok. Nem sok AFC csapat mondhatja el ezt magáról az elmúlt évtizedben.
Stez
több mint 7 éve
akkor milyen szajized lenne, ha Jaguarsok, Texansok meg Titansek vernenekm es egy AFC South-bol nem menne tovabb a csapatodValahogy nincs olyan fasza szájízem a négy vereség után a szezon végén.Playoff bitches. Buffaloban már azt se tudják, hogy az mi. Vagy nálunk.Mi a francot ünnepelnének?vagy túlzott ünneplés?megint a Lions ellen fujnak?Ja. Egyik játékosunkat holdingolták Tahitin biztos.
Stez
Bazzani
gaben
Bazzani
iktriad
Bazzani
merthogy egy Packers mellett inkabb lehet szopni
több mint 7 éve
Vitézlő Titoknok tomz
1 355
Igyál egy sört. Az javít rajta. Mármint a szájízen.
több mint 7 éve
Eddog még jó 😉 eddig még jó....
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...