Atlanta Falcons - Seattle Seahawks
1 feliratkozó
több mint 7 éve
Sport2 konyhásnéni stream: www.sport365.live/en/player/5879eadb541e1614211470/33/264/587a972fa7ba7/SeattleSeahawks-AtlantaFalcons/768/432
több mint 7 éve
na így kell elküldeni sós cukorért a védőket
több mint 7 éve
ilyen jatek csak azert lehet, mert Clark nem volt a palyan
több mint 7 éve
Awesome88
1 236
A szabadember elszabadult...
több mint 7 éve
minket csalassal vertek megSzerencsére utána az AFC-döntőn ti szépen helyt álltatok, egészen az 1. negyed közepéigmekkorat szoptatok, rohogtemNem történt meg, nem történt meg, nem történt meg, nem.Falcons-nál 16 pontos leolvadás Playoff-ban. Ilyet még nem láttam...Oh wait. 😀Last team to rally from 16+ points down to win a playoff game?
Mr.Breaker
2014 Seahawks, who trailed by 16 with 5 minutes left in 3rd quarter vs GB
Awesome88
Kampman
Stez
Kampman
leeresztettek a jatekosaink fejet, kifolyt a kaposztale es a tudas
több mint 7 éve
Fg? Rossz dontes.puntnál jobb
undisputedly
" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 7 éve
GW drive??
több mint 7 éve
Jaja. 45-7.... 😊Szerencsére utána az AFC-döntőn ti szépen helyt álltatok, egészen az 1. negyed közepéigmekkorat szoptatok, rohogtemNem történt meg, nem történt meg, nem történt meg, nem.Falcons-nál 16 pontos leolvadás Playoff-ban. Ilyet még nem láttam...Oh wait. 😀Last team to rally from 16+ points down to win a playoff game?
Mr.Breaker
Awesome88
Kampman
Stez
Kampman
több mint 7 éve
Vitézlő Titoknok tomz
1 355
Oje. Rendszerbe tehetnék a reklámszünet helyett az ilyen M.I.L.F.$$ zenéket... 😀
több mint 7 éve
Kampman
28 313
Szerencsére utána az AFC-döntőn ti szépen helyt álltatok, egészen az 1. negyed közepéigmekkorat szoptatok, rohogtemNem történt meg, nem történt meg, nem történt meg, nem.Falcons-nál 16 pontos leolvadás Playoff-ban. Ilyet még nem láttam...Oh wait. 😀Last team to rally from 16+ points down to win a playoff game?
Mr.Breaker
Awesome88
Kampman
Stez
több mint 7 éve
Fg? Rossz dontes.
több mint 7 éve
Josszi
3 365
0-17 ről a Niners 2013.január 😀mekkorat szoptatok, rohogtemNem történt meg, nem történt meg, nem történt meg, nem.Falcons-nál 16 pontos leolvadás Playoff-ban. Ilyet még nem láttam...Oh wait. 😀Last team to rally from 16+ points down to win a playoff game?
Mr.Breaker
Awesome88
Kampman
Stez
The Amazing Racoon
több mint 7 éve
Mint ti az AFC döntőben ugyanabban az évben.mekkorat szoptatok, rohogtemNem történt meg, nem történt meg, nem történt meg, nem.Falcons-nál 16 pontos leolvadás Playoff-ban. Ilyet még nem láttam...Oh wait. 😀Last team to rally from 16+ points down to win a playoff game?
Mr.Breaker
Awesome88
Kampman
Stez
több mint 7 éve
mekkorat szoptatok, rohogtemNem történt meg, nem történt meg, nem történt meg, nem.Falcons-nál 16 pontos leolvadás Playoff-ban. Ilyet még nem láttam...Oh wait. 😀Last team to rally from 16+ points down to win a playoff game?
Mr.Breaker
Awesome88
Kampman
több mint 7 éve
Kampman
28 313
Nem történt meg, nem történt meg, nem történt meg, nem.Falcons-nál 16 pontos leolvadás Playoff-ban. Ilyet még nem láttam...Oh wait. 😀Last team to rally from 16+ points down to win a playoff game?
Mr.Breaker
Awesome88
több mint 7 éve
Hátulról lökik fel a védőt es semmi.. Ilyenekt miert nem lehet befujni ???/
Mindig jövőre!
több mint 7 éve
Awesome88
1 236
Falcons-nál 16 pontos leolvadás Playoff-ban. Ilyet még nem láttam...Oh wait. 😀Last team to rally from 16+ points down to win a playoff game?
Mr.Breaker
több mint 7 éve
Mr.Breaker
1 903
Falcons-nál 16 pontos leolvadás Playoff-ban. Ilyet még nem láttam...Oh wait. 😀
több mint 7 éve
Fant parades, nekem is kell egy iylen horcsog
több mint 7 éve
Awesome88
1 236
Momentum van bazdmeg! 😀
több mint 7 éve
Fant All-Pro run blocker
több mint 7 éve
A Seattle-nek ennyire nincs fala?
több mint 7 éve
Meg az igazi falunk.
több mint 7 éve
4&2-re mehetett vlolna futas helyett passz WelkernekVagy Butlernek!
Stez
több mint 7 éve
Tomcsik
8 010
A komámat meg Gyulában 😊Wilson-t Kordában tartják, Gyurit meg Russel-ben? 😀Gyulát meg kómában
Mr.Breaker
toam