Atlanta Falcons - Tampa Bay Buccaneers
több mint 4 éve
JPP-SUH!-mindössze 16 ujjal 😀
több mint 4 éve
Jóvan kottás, ülj le fiam, egyes!
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 4 éve
Kenji
642
JAh, tényleg. Néha tök elfelejtem, hogy amúgy tankolnunk kéne.Szerencsére a jets nem akarja 😀 ( meg azt se, hogy 2 kilót kaszáljak mixen 😕 )Gólkülönbség javításra gyúr Quinn?
Kenji
shawnka
peach
több mint 4 éve
Szerencsére a jets nem akarja 😀 ( meg azt se, hogy 2 kilót kaszáljak mixen 😕 )Gólkülönbség javításra gyúr Quinn?
Kenji
shawnka
több mint 4 éve
Egyszer bedobhatnánk a blitz mögé a lasztit csak úgy kíváncsiságból...
több mint 4 éve
Kenji
642
Gólkülönbség javításra gyúr Quinn?
több mint 4 éve
Norbi átjött a tampának szurkolni?
több mint 4 éve
vajon miért jobb a 12 pontos hátrány mint a 15
több mint 4 éve
Na tessék!
több mint 4 éve
nekem csak egy kérdésem van, a kisstamas830401 a nicked vagy a citromailes emailed jelszava?igy van,és 13 éves is vagyok 😀Hagyjátok, tavaly még nem nézett NFL-t.?hát figyelj, Winston is dobott már közel 400 yardot 4 TD-vel, aztán tudjuk mi az átlag általában.Hát most is szétdobálja a liga legszarabb sec-jét,igazatok van 😀lehet néha butaságot beszélni, csak ha olyan tényeket kapsz válaszként, amit nem ismertél, legalább hagyd abba, ne erőltesdkanadában? 😀végülis karrierje végére top5 lesz all-time MINDEN tekintetben 😀mert egy abszolút fosós manager qb,azért...Sose volt nagy QB,eléggé tele a gatya nála mindig..Én ezt sose értettem. Miért nézi le mindenki Maty-t ennyire? 🤔
kisstamas830401
Midnight
kisstamas830401
shawnka
kisstamas830401
kaszo
kisstamas830401
Fitzpatrickot se viccből játszatták helyette hetekig anno.
shawnka
kisstamas830401
Kenji
kisstamas830401
több mint 4 éve
dehát tudjuk, hogy 37 éves leszel április 1-jén!igy van,és 13 éves is vagyok 😀Hagyjátok, tavaly még nem nézett NFL-t.?hát figyelj, Winston is dobott már közel 400 yardot 4 TD-vel, aztán tudjuk mi az átlag általában.Hát most is szétdobálja a liga legszarabb sec-jét,igazatok van 😀lehet néha butaságot beszélni, csak ha olyan tényeket kapsz válaszként, amit nem ismertél, legalább hagyd abba, ne erőltesdkanadában? 😀végülis karrierje végére top5 lesz all-time MINDEN tekintetben 😀mert egy abszolút fosós manager qb,azért...Sose volt nagy QB,eléggé tele a gatya nála mindig..Én ezt sose értettem. Miért nézi le mindenki Maty-t ennyire? 🤔
kisstamas830401
Midnight
kisstamas830401
shawnka
kisstamas830401
kaszo
kisstamas830401
shawnka
kisstamas830401
Kenji
kisstamas830401
Szerkesztette: shawnka
több mint 4 éve
igy van,és 13 éves is vagyok 😀Hagyjátok, tavaly még nem nézett NFL-t.?hát figyelj, Winston is dobott már közel 400 yardot 4 TD-vel, aztán tudjuk mi az átlag általában.Hát most is szétdobálja a liga legszarabb sec-jét,igazatok van 😀lehet néha butaságot beszélni, csak ha olyan tényeket kapsz válaszként, amit nem ismertél, legalább hagyd abba, ne erőltesdkanadában? 😀végülis karrierje végére top5 lesz all-time MINDEN tekintetben 😀mert egy abszolút fosós manager qb,azért...Sose volt nagy QB,eléggé tele a gatya nála mindig..Én ezt sose értettem. Miért nézi le mindenki Maty-t ennyire? 🤔
kisstamas830401
Midnight
kisstamas830401
shawnka
kisstamas830401
kaszo
kisstamas830401
shawnka
kisstamas830401
Kenji
több mint 4 éve
Kenji
642
Hagyjátok, tavaly még nem nézett NFL-t.?hát figyelj, Winston is dobott már közel 400 yardot 4 TD-vel, aztán tudjuk mi az átlag általában.Hát most is szétdobálja a liga legszarabb sec-jét,igazatok van 😀lehet néha butaságot beszélni, csak ha olyan tényeket kapsz válaszként, amit nem ismertél, legalább hagyd abba, ne erőltesdkanadában? 😀végülis karrierje végére top5 lesz all-time MINDEN tekintetben 😀mert egy abszolút fosós manager qb,azért...Sose volt nagy QB,eléggé tele a gatya nála mindig..Én ezt sose értettem. Miért nézi le mindenki Maty-t ennyire? 🤔
kisstamas830401
Midnight
kisstamas830401
shawnka
kisstamas830401
kaszo
kisstamas830401
shawnka
kisstamas830401
több mint 4 éve
?hát figyelj, Winston is dobott már közel 400 yardot 4 TD-vel, aztán tudjuk mi az átlag általában.Hát most is szétdobálja a liga legszarabb sec-jét,igazatok van 😀lehet néha butaságot beszélni, csak ha olyan tényeket kapsz válaszként, amit nem ismertél, legalább hagyd abba, ne erőltesdkanadában? 😀végülis karrierje végére top5 lesz all-time MINDEN tekintetben 😀mert egy abszolút fosós manager qb,azért...Sose volt nagy QB,eléggé tele a gatya nála mindig..Én ezt sose értettem. Miért nézi le mindenki Maty-t ennyire? 🤔
kisstamas830401
Midnight
kisstamas830401
shawnka
kisstamas830401
kaszo
kisstamas830401
shawnka
több mint 4 éve
hát figyelj, Winston is dobott már közel 400 yardot 4 TD-vel, aztán tudjuk mi az átlag általában.Hát most is szétdobálja a liga legszarabb sec-jét,igazatok van 😀lehet néha butaságot beszélni, csak ha olyan tényeket kapsz válaszként, amit nem ismertél, legalább hagyd abba, ne erőltesdkanadában? 😀végülis karrierje végére top5 lesz all-time MINDEN tekintetben 😀mert egy abszolút fosós manager qb,azért...Sose volt nagy QB,eléggé tele a gatya nála mindig..Én ezt sose értettem. Miért nézi le mindenki Maty-t ennyire? 🤔
kisstamas830401
Midnight
kisstamas830401
shawnka
kisstamas830401
kaszo
kisstamas830401
több mint 4 éve
ostoba vagy.Hát most is szétdobálja a liga legszarabb sec-jét,igazatok van 😀lehet néha butaságot beszélni, csak ha olyan tényeket kapsz válaszként, amit nem ismertél, legalább hagyd abba, ne erőltesdkanadában? 😀végülis karrierje végére top5 lesz all-time MINDEN tekintetben 😀mert egy abszolút fosós manager qb,azért...Sose volt nagy QB,eléggé tele a gatya nála mindig..Én ezt sose értettem. Miért nézi le mindenki Maty-t ennyire? 🤔
kisstamas830401
Midnight
kisstamas830401
shawnka
kisstamas830401
kaszo
kisstamas830401
több mint 4 éve
ráadásul egy olyan irányítóról beszélünk, aki pont beleáll azokba a dobásokba is, amikor tudja, hogy baszott nagyot fog kapni éppen.lehet néha butaságot beszélni, csak ha olyan tényeket kapsz válaszként, amit nem ismertél, legalább hagyd abba, ne erőltesdkanadában? 😀végülis karrierje végére top5 lesz all-time MINDEN tekintetben 😀mert egy abszolút fosós manager qb,azért...Sose volt nagy QB,eléggé tele a gatya nála mindig..Én ezt sose értettem. Miért nézi le mindenki Maty-t ennyire? 🤔
kisstamas830401
Midnight
kisstamas830401
shawnka
kisstamas830401
kaszo
nézd csak meg a múlt heti dobásait a Panthers ellen Ridleynek és Juliónak.
több mint 4 éve
Hát most is szétdobálja a liga legszarabb sec-jét,igazatok van 😀lehet néha butaságot beszélni, csak ha olyan tényeket kapsz válaszként, amit nem ismertél, legalább hagyd abba, ne erőltesdkanadában? 😀végülis karrierje végére top5 lesz all-time MINDEN tekintetben 😀mert egy abszolút fosós manager qb,azért...Sose volt nagy QB,eléggé tele a gatya nála mindig..Én ezt sose értettem. Miért nézi le mindenki Maty-t ennyire? 🤔
kisstamas830401
Midnight
kisstamas830401
shawnka
kisstamas830401
kaszo
több mint 4 éve
lehet néha butaságot beszélni, csak ha olyan tényeket kapsz válaszként, amit nem ismertél, legalább hagyd abba, ne erőltesdkanadában? 😀végülis karrierje végére top5 lesz all-time MINDEN tekintetben 😀mert egy abszolút fosós manager qb,azért...Sose volt nagy QB,eléggé tele a gatya nála mindig..Én ezt sose értettem. Miért nézi le mindenki Maty-t ennyire? 🤔
kisstamas830401
Midnight
kisstamas830401
shawnka
kisstamas830401
több mint 4 éve
Dehogy szar. Konzisztensen szar a playcall körülötte. Volt egy jó OC, egyből SB. Pedig ugye, én nem szeretem 😊
több mint 4 éve
legalább trollkodni tudnál rendesen.kanadában? 😀végülis karrierje végére top5 lesz all-time MINDEN tekintetben 😀mert egy abszolút fosós manager qb,azért...Sose volt nagy QB,eléggé tele a gatya nála mindig..Én ezt sose értettem. Miért nézi le mindenki Maty-t ennyire? 🤔
kisstamas830401
Midnight
kisstamas830401
shawnka
kisstamas830401
több mint 4 éve
kanadában? 😀végülis karrierje végére top5 lesz all-time MINDEN tekintetben 😀mert egy abszolút fosós manager qb,azért...Sose volt nagy QB,eléggé tele a gatya nála mindig..Én ezt sose értettem. Miért nézi le mindenki Maty-t ennyire? 🤔
kisstamas830401
Midnight
kisstamas830401
shawnka
több mint 4 éve
nnntm
932
Nem igaz, emlékeim szerint rajta még nem múlt semmi. Van is még benne pár év, nem csak vicceskedés az a HoFmert egy abszolút fosós manager qb,azért...Sose volt nagy QB,eléggé tele a gatya nála mindig..Én ezt sose értettem. Miért nézi le mindenki Maty-t ennyire? 🤔
kisstamas830401
Midnight
kisstamas830401
több mint 4 éve
végülis karrierje végére top5 lesz all-time MINDEN tekintetben 😀mert egy abszolút fosós manager qb,azért...Sose volt nagy QB,eléggé tele a gatya nála mindig..Én ezt sose értettem. Miért nézi le mindenki Maty-t ennyire? 🤔
kisstamas830401
Midnight
kisstamas830401