Baltimore Ravens - Cincinnati Bengals
több mint 10 éve
Mikey
18 728
Atkins is kezd magára találni, sakk, forced fumble.megyerikriszEz igy a szezon 7. meccsen nem egy utolso dolog. 😀
több mint 10 éve
FaZe GiXeeR
30
Gyerünk Ravens! Mit csináltok? Emeljétek meg a meccs színvonalát!
több mint 10 éve
Burfict zászlóbedobós ünneplése hatalmas volt. Atkins is kezd magára találni, sakk, forced fumble.
"I didn't think it was a necessary comment," Burrow said after the game.
több mint 10 éve
Gyengén futunk, valamit csinálni kell vele a 2. félidőre...
The youngest player EVER with a perfect passer rating 😈 LJ8
több mint 10 éve
Hát srácok, ez egy nem túl színvonalas meccs...
több mint 10 éve
Mikey
18 728
Andre Smith-t ultessuk le inkabb, komolyan. Tragedia amit muvel.
több mint 10 éve
FaZe GiXeeR
30
Szép passz de holding
több mint 10 éve
Nem hiszem el...védekezünk néhány jót, aztán engedünk egy újabb sima hosszúpasszt...
több mint 10 éve
FaZe GiXeeR
30
Éphogy átmentek
több mint 10 éve
Yanda, Smith, Osemele... nálatok is hullanak, mint a legyek
több mint 10 éve
Na, az kurva ég, ha kineveznek head coachnak egy nfl-csapathoz, nem te leszel az O-coachom! 😀Haladt az offenz rendben, a D-ben van bizalom --> 4 és centikre nekimegyek a 7 pontért bármikor.BlaiseAz első negyedben? Szerintem teljesen felesleges. Csoportrangadót játszok idegenben, egy nem rossz csapat ellen, szerintem megnyugtató, ha pontokkal nyitom a meccset, főleg ha már hátrányban vagyok.SzokolÉrtelmetlen volt ilyen korán, hiányozhat még ez a három pont.SzokolÉn is nekimentem volna, szerintem nem volt vele gond. Szépen haladtunk előre a driveban, hát a vége nem sikerült. PuffBlaise
több mint 10 éve
Én is nézem a meccset. Valóban jobb lett volna ha a C8 ezt közvetíti.Apropó, mi megy majd a c8-on?nasheem
Mindkét csapat szimpatikus nekem, most már több éve követem őket figyelemmel. Úgyhogy felőlem bármelyikük nyerhet 😊eaglesfan1993
A "csikágói sörök" játszanak a nyúinglendi hazafiak ellen.
több mint 10 éve
Haladt az offenz rendben, a D-ben van bizalom --> 4 és centikre nekimegyek a 7 pontért bármikor.Az első negyedben? Szerintem teljesen felesleges. Csoportrangadót játszok idegenben, egy nem rossz csapat ellen, szerintem megnyugtató, ha pontokkal nyitom a meccset, főleg ha már hátrányban vagyok.SzokolÉrtelmetlen volt ilyen korán, hiányozhat még ez a három pont.SzokolÉn is nekimentem volna, szerintem nem volt vele gond. Szépen haladtunk előre a driveban, hát a vége nem sikerült. PuffBlaise
több mint 10 éve
FaZe GiXeeR
30
Seahawks, Carolina
több mint 10 éve
Én is nézem a meccset. Valóban jobb lett volna ha a C8 ezt közvetíti.Apropó, mi megy majd a c8-on?
Mindkét csapat szimpatikus nekem, most már több éve követem őket figyelemmel. Úgyhogy felőlem bármelyikük nyerhet 😊eaglesfan1993
"A futball egyszerű játék, de nehéz egyszerűen játszani."
több mint 10 éve
FaZe GiXeeR
30
3&8 sacelés úristen
több mint 10 éve
7-3, jó az offense is, azaz érzésem megnyerjük.
több mint 10 éve
FaZe GiXeeR
30
Nekem Delton nem jön be ezért Ravensnek szurkolok
több mint 10 éve
eaglesfan1993
233
Én is nézem a meccset. Valóban jobb lett volna ha a C8 ezt közvetíti.Mindkét csapat szimpatikus nekem, most már több éve követem őket figyelemmel. Úgyhogy felőlem bármelyikük nyerhet 😊
több mint 10 éve
Az első negyedben? Szerintem teljesen felesleges. Csoportrangadót játszok idegenben, egy nem rossz csapat ellen, szerintem megnyugtató, ha pontokkal nyitom a meccset, főleg ha már hátrányban vagyok.Értelmetlen volt ilyen korán, hiányozhat még ez a három pont.SzokolÉn is nekimentem volna, szerintem nem volt vele gond. Szépen haladtunk előre a driveban, hát a vége nem sikerült. PuffBlaise
több mint 10 éve
Burfict locker room, a kurva életbemegyerikriszvisszajön
"A futball egyszerű játék, de nehéz egyszerűen játszani."
több mint 10 éve
Én sem bánom, hogy nekimentünk 4-re, csak azt hogy ha tudták hogy nekimegyünk, akkor a harmadiknál miért nem passzoltunk inkább..
több mint 10 éve
Burfict locker room, a kurva életbe
több mint 10 éve
Értelmetlen volt ilyen korán, hiányozhat még ez a három pont.SzokolÉn is nekimentem volna, szerintem nem volt vele gond. Szépen haladtunk előre a driveban, hát a vége nem sikerült. Puff
több mint 10 éve
FaZe GiXeeR
30
Nem hiszem el egy field goalt nem akarnak rúgni