Baltimore Ravens - Cincinnati Bengals
több mint 10 éve
jóccakát az uraknak
"I didn't think it was a necessary comment," Burrow said after the game.
több mint 10 éve
Aspect
87
Grat!
több mint 10 éve
na mostmár fogunkna mostmár fogunkIdeje lenne már megnyerni egy szoros meccset a végjátékban ...Még nem kezdtetek 0-3-l soha szóval izgulok !!
malkav
WhoDey83
több mint 10 éve
Grat cicák
több mint 10 éve
Ideje lenne már megnyerni egy szoros meccset a végjátékban ...legyen inkább a következőben a vasas ellen
malkav
több mint 10 éve
Ideje lenne már megnyerni egy szoros meccset a végjátékban ...Még nem kezdtetek 0-3-l soha szóval izgulok !!
malkav
Welcome To The Jungle
több mint 10 éve
Ideje lenne már megnyerni egy szoros meccset a végjátékban ...
több mint 10 éve
greennél karriercsúcs a mai termés
több mint 10 éve
nem 14-0 után kellett volna elkezdeni játszani....
több mint 10 éve
greeenn
több mint 10 éve
Így a meccs vége a fele a csapatok elfelejtettek védekezni.
több mint 10 éve
Arrington hogy tolja?
„Elmehetsz több pénzért játszani meg ilyenek, de ha minden héten vesztesz elég nyomorultul érzed majd magad. Itt akarok maradni, nyerni akarok, segíteni akarok a csapatnak és továbbra is jó és megbízható játékosnak maradni." - Rob Ninkovich
több mint 10 éve
Na gyerekek mostmár concentráljatok a játékra mert elég érdekes lett a vége : D
több mint 10 éve
igazad van, minden az én hibám. szégyellem magamat.tök mind1, ha csöndbe van mér kell kieszközölni, hogy elkezdje? ha csak nem erre vágysz, hogy balhézzon. Nem lehetne a meccsel foglalkozni inkább? Eredemény követő, nem troll követő...ezt te sem gondolod komolyan. nézd már meg a mai ténykedését, embertudom, hogy nem kellene belekezdeni, de....Értem én hogy trollkodott a múlthéten de amikor triggerelitek az ugyan olyan szánalmas mint amit ő csinált...
NORBI, HOL VAGY? 😀
megyerikrisz
Snagal
megyerikrisz
Snagal
több mint 10 éve
Törölt felhasználó
most akor énis kezdjem megyerikrisz hol vagy???????
több mint 10 éve
Az öreg Smithi!!!!
több mint 10 éve
Törölt felhasználó
ma semmit nem csináltam csak néztem a mecset
több mint 10 éve
Tatter szállítja a meccset
több mint 10 éve
JÍÍÍHAAAAA
több mint 10 éve
tök mind1, ha csöndbe van mér kell kieszközölni, hogy elkezdje? ha csak nem erre vágysz, hogy balhézzon. Nem lehetne a meccsel foglalkozni inkább? Eredemény követő, nem troll követő...ezt te sem gondolod komolyan. nézd már meg a mai ténykedését, embertudom, hogy nem kellene belekezdeni, de....Értem én hogy trollkodott a múlthéten de amikor triggerelitek az ugyan olyan szánalmas mint amit ő csinált...
NORBI, HOL VAGY? 😀
megyerikrisz
Snagal
megyerikrisz
több mint 10 éve
ezt te sem gondolod komolyan. nézd már meg a mai ténykedését, embertudom, hogy nem kellene belekezdeni, de....Értem én hogy trollkodott a múlthéten de amikor triggerelitek az ugyan olyan szánalmas mint amit ő csinált...
NORBI, HOL VAGY? 😀
megyerikrisz
Snagal