Baltimore Ravens - New England Patriots
több mint 5 éve
gedam
5 905
inkább fussunk srácok
több mint 5 éve
Azt játszák amiben gyengébbek vagyunk..Mi is így szoktuk..Náluk most még működik..
Ward egy paraszt.. 😉
több mint 5 éve
Hát ez így ma elég csúnya lesz a védelemnek. Nehéz éjszakázás leszHiába erős a secondary ha nem passzolnak 😕
Wyatt
Roses are red,
Violets are blue,
Personal foul,
Ndamukong Suh
több mint 5 éve
Jók ezek a futások és TE passzok..Sajna..😔
Ward egy paraszt.. 😉
több mint 5 éve
gedam
5 905
nemNem kívánom én sem senkinek..De Lamar futásaiban azért jobban ott a veszély..akárhányszor olvasom ezt a vágyálmot eszembe jut az 48 lesérült pocket qb, akit idén már lezúztak. köszönjük szépen, én nem kívánom bradynek a sérülést.Azért egy drive még nem a meccs vége..😘De sztem Jackson le lesz így zúzva..😘
kyobalu
gedam
kyobalu
gedam
kyobalu
több mint 5 éve
lol perszeEz azért vicces, mert pont a Panthers köszönhet ellenünk a bíróknak győzelmet 😀És mindig a Peccet nyomják a bírók..Hmmm..Legalább egyszer megtapasztaljátok, milyen amikor nem 😛
kyobalu
Jakehomer
Wyatt
Tepper takarodj!
több mint 5 éve
Ott a védelem harapunk rendesen.2 incomplete pass 😀
Norbi180
Roses are red,
Violets are blue,
Personal foul,
Ndamukong Suh
több mint 5 éve
Nem kívánom én sem senkinek..De Lamar futásaiban azért jobban ott a veszély..akárhányszor olvasom ezt a vágyálmot eszembe jut az 48 lesérült pocket qb, akit idén már lezúztak. köszönjük szépen, én nem kívánom bradynek a sérülést.Azért egy drive még nem a meccs vége..😘De sztem Jackson le lesz így zúzva..😘
kyobalu
gedam
kyobalu
gedam
Ward egy paraszt.. 😉
több mint 5 éve
Norbi180
676
Ott a védelem harapunk rendesen.
több mint 5 éve
Wyatt
26 306
Jó lenne ma egy Primetime BradyÉn meglennék a 4. negyedes fordítás nélkül is, nyerjünk simábban 😀
jamaicababa
több mint 5 éve
Jó lenne ma egy Primetime Brady
Roses are red,
Violets are blue,
Personal foul,
Ndamukong Suh
több mint 5 éve
gedam
5 905
akárhányszor olvasom ezt a vágyálmot eszembe jut az 48 lesérült pocket qb, akit idén már lezúztak. köszönjük szépen, én nem kívánom bradynek a sérülést.Azért egy drive még nem a meccs vége..😘De sztem Jackson le lesz így zúzva..😘
kyobalu
gedam
kyobalu
több mint 5 éve
Azért egy drive még nem a meccs vége..😘De sztem Jackson le lesz így zúzva..😘
kyobalu
gedam
Ward egy paraszt.. 😉
több mint 5 éve
Norbi180
676
Ne sirjatok mer most épp egy alkalommal nem nektek fújnak, egyböl hisztiztek.
több mint 5 éve
Wyatt
26 306
Ez azért vicces, mert pont a Panthers köszönhet ellenünk a bíróknak győzelmet 😀És mindig a Peccet nyomják a bírók..Hmmm..Legalább egyszer megtapasztaljátok, milyen amikor nem 😛
kyobalu
Jakehomer
több mint 5 éve
Mind1..Legyen egy jó meccs!😉
Ward egy paraszt.. 😉
több mint 5 éve
Wyatt
26 306
Jött, amit szerettem volna: mi kezdünk, és nem nekünk kell rohanni az eredmény után. Kár ezért a benézésért, de hozzunk egy fasza drive-ot mi is, és majd a 3. kísérleteket oldjuk meg utána
több mint 5 éve
És mindig a Peccet nyomják a bírók..Hmmm..Legalább egyszer megtapasztaljátok, milyen amikor nem 😛
kyobalu
Tepper takarodj!
több mint 5 éve
Kár ezért most 😕
Roses are red,
Violets are blue,
Personal foul,
Ndamukong Suh