NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Cleveland Browns - Pittsburgh Steelers
82
14
2:15, Arena4
Pittsburgh Steelers - Baltimore Ravens
1 feliratkozó
több mint 9 éve
egy hillbilly redneck valószínűleg Baultimaurnak ejti, de ezzel most nem számoltamés akkor most tisztázzuk a HELYES kiejtést: Boltimórbaggioez mondjuk régiónként változgat nem?Kampman
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 9 éve
karnak
17
mi 72 yardot fogunk csinalni, ma a rekordra megyunk ra
több mint 9 éve
amúgy az utolsó play miatt sikerült alulmúlni a legendás Brownst a Pintyeknek, 77 yarddal zártak (csak, hogy itt is megadjuk az alaphangot 😀 )
több mint 9 éve
karnak
17
nem.és akkor most tisztázzuk a HELYES kiejtést: Boltimórbaggioez mondjuk régiónként változgat nem?Kampman
több mint 9 éve
Felültem a Steelers felvonuláson használatos zenekari kocsijára, úgyhogy hajrá! Shazier játszik?translate.google.hu/#en/hu/bandwagon
több mint 9 éve
Titus Young elkapás.Ha lenne itthon kaja lemaradtam volna róla.
több mint 9 éve
Nyírségiül Baltimaur
I used to be with it, but then they changed what *it* was. Now what I'm with isn't *it*, and what's *it* seems weird and scary to me. It will happen to you.
- Abe Simpson
több mint 9 éve
karnak
17
Itt szerintem a Steelers megy továbbGaroppolocsoda lenne, ha nem. de letalabb de esik vmi szr, az senkinek se jo.
több mint 9 éve
Kampman
28 290
és akkor most tisztázzuk a HELYES kiejtést: Boltimórbaggioez mondjuk régiónként változgat nem?
több mint 9 éve
bobi0092
4 353
Csak Iktriadnak!vs.
Nekünk nem tetszik a szemed, nekünk nem tetszik a szád, nekünk nem tetszik a hangod, nekünk nem tetszik, hogy várni kell rád.
több mint 9 éve
és akkor most tisztázzuk a HELYES kiejtést: Boltimórbaggioavagy arab árus?
Lesz ez még így se!
több mint 9 éve
Garoppolo
14
Itt szerintem a Steelers megy tovább
több mint 9 éve
Csak a Báltimóóóór!
több mint 9 éve
Jó estét jó szurkolást!
több mint 9 éve
Venturaés nem a Durant mez van rajta? 😀
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 9 éve
és akkor most tisztázzuk a HELYES kiejtést: Boltimór
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 9 éve
több mint 9 éve
bobi0092
4 353
Nekünk nem tetszik a szemed, nekünk nem tetszik a szád, nekünk nem tetszik a hangod, nekünk nem tetszik, hogy várni kell rád.
több mint 9 éve
02:15, Sport 2
---