Pittsburgh Steelers - Baltimore Ravens
1 feliratkozó
több mint 9 éve
malkav
2 468
Hosszú idő óta az első mecsünk ahol nem ragadunk be az elején
több mint 9 éve
Logan Thomas faterja twitteren 😊Mindig az a legjobb (3rd string) qb, aki nem játszik 😊
twitter.com/TarazonaCigars/status/551538420527689728baggio
Tepper takarodj!
több mint 9 éve
Köcsög Hárbó, elvette Forsett-től a TD. Mi ez a Monte Kiffin-ezés Sanyitól amikor csak valami assistant coach idén.
több mint 9 éve
csapj oda a saját fegyverükkel
" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 9 éve
Steelers run D olyan nem létezik eddig...
Draft
2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 9 éve
malkav
2 468
JEEEEEEE
több mint 9 éve
xtaki
3 441
a futast valahogy meg kelllene allitani...
több mint 9 éve
Logan Thomas faterja twitteren 😊twitter.com/TarazonaCigars/status/551538420527689728
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 9 éve
Sima TD 😛
The youngest player EVER with a perfect passer rating 😈 LJ8
több mint 9 éve
a farmeringes huligan lefegyelmez mindenkitamikor Ricsi van bent, akkor kussban végighallgatják általában, de engem mondjuk pont nem zavar az sem, ha beszélnek közbenStezahhoz képest, hogy Krisztián belepofázik a játékosok bemutatkozásába, simán a sok éve NFL-t közvetítő Sanyi pofázta végig a teljes Ravens támadósor bemutatkozását 😀Stezmindig vegigugatjak kivetel nelkulMMMS
the area dividing the brain and the soul/is affected in many ways by experience –/some lose all mind and become soul: insane./some lose all soul and become mind: intellectual./some lose both and become: accepted.
több mint 9 éve
Eddig szépen futjuk őket 😛
több mint 9 éve
malkav
2 468
Hol ment át Forsett ???
több mint 9 éve
Forsett rakéta
" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 9 éve
Nem láttam még olyan h2h szabálytalanságot életemben, amire Sanyi azt mondta volna, hogy igen, ez egyértelműen jogos volt...SchleckEzek a srácok nem piskóták.
több mint 9 éve
Nem láttam még olyan h2h szabálytalanságot életemben, amire Sanyi azt mondta volna, hogy igen, ez egyértelműen jogos volt...Schlecklehet tul sokat kapott mar belole
the area dividing the brain and the soul/is affected in many ways by experience –/some lose all mind and become soul: insane./some lose all soul and become mind: intellectual./some lose both and become: accepted.
több mint 9 éve
amikor Ricsi van bent, akkor kussban végighallgatják általában, de engem mondjuk pont nem zavar az sem, ha beszélnek közbenahhoz képest, hogy Krisztián belepofázik a játékosok bemutatkozásába, simán a sok éve NFL-t közvetítő Sanyi pofázta végig a teljes Ravens támadósor bemutatkozását 😀Stezmindig vegigugatjak kivetel nelkulMMMS
több mint 9 éve
Nem láttam még olyan h2h szabálytalanságot életemben, amire Sanyi azt mondta volna, hogy igen, ez egyértelműen jogos volt...
több mint 9 éve
Sanyi ilyenkor már javában parolázik, a meccs másodlagos, mint az eredménykövetőben szokás
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 9 éve
ahhoz képest, hogy Krisztián belepofázik a játékosok bemutatkozásába, simán a sok éve NFL-t közvetítő Sanyi pofázta végig a teljes Ravens támadósor bemutatkozását 😀Stezmindig vegigugatjak kivetel nelkul
több mint 9 éve
Jó lenne egy TD-vel válaszolni 😊
több mint 9 éve
kamuflag....xtakidpi x h2h 2 kulonbozo embertol
több mint 9 éve
ahhoz képest, hogy Krisztián belepofázik a játékosok bemutatkozásába, simán a sok éve NFL-t közvetítő Sanyi pofázta végig a teljes Ravens támadósor bemutatkozását 😀
több mint 9 éve
malkav
2 468
Eddig ok a meccs