Buffalo Bills - Cincinnati Bengals
15 órája
Higgins megint beverte a fejét, ebből out lesz😱Bammeg
Szipeter
15 órája
Higgins megint beverte a fejét, ebből out lesz😱
15 órája
dehogy, nem akartak nagyobb arcvesztést miután az első meccsen is épphogy egy blokkolt FGvel nyerteksajnálom is. Tavaly is inkább azért maradtak le, mert egyesek pihentek az utolsó meccsen, nehogy a Bengals bejusson 😊decemberi Bengals már tavaly is beteg volt, idén is simán benne van hogy megnyerik a maradék 5 meccsüket de még úgyis lemaradnak a POrólén itt nem, csak bátyámnak írtamTitkos favoritom ez a meccs, úgy gondoltam kezdés előtt, hogy ez lesz a legjobb az idősávban. Eddig nem okoz csalódást, hiába a hóesés.én szót is adtam neki 😊
shagi0206
Negritis, a vajda
shagi0206
Negritis, a vajda
shagi0206
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
15 órája
Ha megnyerjük mind az ötöt, akkor bejutunk. De a mai ígérkezik a legrázósabbnak. Pass rush ma sincs.ha nyeritek mind az 5t akkor 82% esély
ikuvihar
de ha a steelers is nyeri az 5. akkor max WC-n jut be a bengals
vagy a ravens ha 4et nyer
15 órája
sajnálom is. Tavaly is inkább azért maradtak le, mert egyesek pihentek az utolsó meccsen, nehogy a Bengals bejusson 😊decemberi Bengals már tavaly is beteg volt, idén is simán benne van hogy megnyerik a maradék 5 meccsüket de még úgyis lemaradnak a POrólén itt nem, csak bátyámnak írtamTitkos favoritom ez a meccs, úgy gondoltam kezdés előtt, hogy ez lesz a legjobb az idősávban. Eddig nem okoz csalódást, hiába a hóesés.én szót is adtam neki 😊
shagi0206
Negritis, a vajda
shagi0206
Negritis, a vajda
15 órája
Ha megnyerjük mind az ötöt, akkor bejutunk. De a mai ígérkezik a legrázósabbnak. Pass rush ma sincs.decemberi Bengals már tavaly is beteg volt, idén is simán benne van hogy megnyerik a maradék 5 meccsüket de még úgyis lemaradnak a POrólén itt nem, csak bátyámnak írtamTitkos favoritom ez a meccs, úgy gondoltam kezdés előtt, hogy ez lesz a legjobb az idősávban. Eddig nem okoz csalódást, hiába a hóesés.én szót is adtam neki 😊
shagi0206
Negritis, a vajda
shagi0206
Negritis, a vajda
15 órája
nem áll messze a valóságtól, az is elég "érdekes" meccs eddig 😊Titkos favoritom ez a meccs, úgy gondoltam kezdés előtt, hogy ez lesz a legjobb az idősávban. Eddig nem okoz csalódást, hiába a hóesés.Titans Browns a fordulo rangadoja.
shagi0206
Hendrix
15 órája
Két ilyen 4. et beszívni egy driveban🤬, A másodikhoz kellett a mák is,
15 órája
Titkos favoritom ez a meccs, úgy gondoltam kezdés előtt, hogy ez lesz a legjobb az idősávban. Eddig nem okoz csalódást, hiába a hóesés.Titans Browns a fordulo rangadoja.
shagi0206
I know that when you shine they wish some days will be dark
Sunny days wouldn't be special if it wasn't for rain, Joy wouldn't feel so good if it wasn't for pain
15 órája
decemberi Bengals már tavaly is beteg volt, idén is simán benne van hogy megnyerik a maradék 5 meccsüket de még úgyis lemaradnak a POrólén itt nem, csak bátyámnak írtamTitkos favoritom ez a meccs, úgy gondoltam kezdés előtt, hogy ez lesz a legjobb az idősávban. Eddig nem okoz csalódást, hiába a hóesés.én szót is adtam neki 😊
shagi0206
Negritis, a vajda
shagi0206
15 órája
én itt nem, csak bátyámnak írtamTitkos favoritom ez a meccs, úgy gondoltam kezdés előtt, hogy ez lesz a legjobb az idősávban. Eddig nem okoz csalódást, hiába a hóesés.én szót is adtam neki 😊
shagi0206
Negritis, a vajda
15 órája
Titkos favoritom ez a meccs, úgy gondoltam kezdés előtt, hogy ez lesz a legjobb az idősávban. Eddig nem okoz csalódást, hiába a hóesés.én szót is adtam neki 😊
shagi0206
15 órája
Amúgy ezt a kibaszott szenvedest a top Bengals védelem ellen...LOL.Burrow meg lazán szetpasszolja a mi fos vedelmunket.
15 órája
Titkos favoritom ez a meccs, úgy gondoltam kezdés előtt, hogy ez lesz a legjobb az idősávban. Eddig nem okoz csalódást, hiába a hóesés.
16 órája
kérdés mi a flagde ez rohadt szép volt
16 órája
Joe Burrowhát ma is elég pontos, asszem 1 labdája nem ért célba, ami talán 10/9, ha azóta nem volt passza.Alakul a szokásos - Allen még sosem győzött a Burrow vezette Bengals ellen.az hagyján
shagi0206
But Burrow is undefeated during the regular season in sub-freezing weather, racking up a 3-0 record on 74% passing with a passer rating of 98.5.Negritis, a vajda
shagi0206
team
C/ATT YDS AVG TD INT SACKS RTG
9/10 95 9.5 1 0 0-0 139.6
16 órája
hát ma is elég pontos, asszem 1 labdája nem ért célba, ami talán 10/9, ha azóta nem volt passza.Alakul a szokásos - Allen még sosem győzött a Burrow vezette Bengals ellen.az hagyján
shagi0206
But Burrow is undefeated during the regular season in sub-freezing weather, racking up a 3-0 record on 74% passing with a passer rating of 98.5.Negritis, a vajda
16 órája
4.re szép volt
16 órája
Alakul a szokásos - Allen még sosem győzött a Burrow vezette Bengals ellen.az hagyján
shagi0206
But Burrow is undefeated during the regular season in sub-freezing weather, racking up a 3-0 record on 74% passing with a passer rating of 98.5.
Szerkesztette: Negritis, a vajda
16 órája
Volt benne OPI-gyanú, de ennyi még belefért. Jó kezdés, így tovább!
Ezt még anyám is két cekkerrel...
16 órája
Alakul a szokásos - Allen még sosem győzött a Burrow vezette Bengals ellen.
16 órája
nah megadják-e Higgins jobb lábát hogy bent volt
16 órája
Fantasztikus otlet havas meccsen feherben jatszanima az a zseni akinek a cipője fehér
Hendrix
16 órája
Ez ma egy gyors vereség lesz.