Buffalo Bills - Denver Broncos
több mint 4 éve
Muffalo_Bafia
920
White fogja Suttont vagy oldalt véd?Fogja.
alatriste
"Jalen Ramsey egy vilagi csicska."
több mint 4 éve
White fogja Suttont vagy oldalt véd?
Liverpool Fc
több mint 4 éve
nah Lindsayék elkezdtek futni
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 4 éve
Muffalo_Bafia
920
Első két play-el bealtattunk, aztán jött mamba-mentality
több mint 4 éve
Najo ez egy vicc 😀
#DenverBroncos #RealMadrid #1FCUnionBerlin #AirForceFalcons #ColoradoAvalanche #DenverNuggets #PaksiFC
#DanielRicciardo #RafaelNadal #EneaBastianini #DT88 #BigBenz #PS2 #CarsonHocevar #JesseLove
több mint 4 éve
Csúnya lesz ez így...
THIS ONE'S FOR PAT!!!!!!!!
több mint 4 éve
fck
több mint 4 éve
Muffalo_Bafia
920
Ebben a csapatban még elkapni is veszélyes...
több mint 4 éve
Komolyan, hogy egy kib@szott 3. down-t nem vagyunk képesek kivedekezni...
#DenverBroncos #RealMadrid #1FCUnionBerlin #AirForceFalcons #ColoradoAvalanche #DenverNuggets #PaksiFC
#DanielRicciardo #RafaelNadal #EneaBastianini #DT88 #BigBenz #PS2 #CarsonHocevar #JesseLove
több mint 4 éve
Hacsak nem most fordul, és atom jók leszünk.... 😀A múlt heti meccs alapján az is csoda lesz, ha lesz 1st down-unk...Ha nem volt az targytalan, csak úgy tűnt 😊Bills szurkolóként kárörvendeni? Aztán min?!Nem vagyok ideges. Csak itt nem vagyok/vagyunk hozzászokva a karorvendeshez...Ha kezdesz ideges lenni, gondolj bele, milyen lehet Bears fannak lenni! Nekem mindig segít.XDDDDDDDDDDDDxxxddddMi ilyen vicces?
Muffalo_Bafia
roberto23
Muffalo_Bafia
roberto23
Muffalo_Bafia
Hát ez egy hitvány félidő volt. Nagyon kíváncsi leszek hogy jövünk ki a 2. félidőre.
roberto23
StormST
több mint 4 éve
A mérkőzést nézve annak tudok örülni, hogy Muffalo Bafia nem hagyott itt minket. Kell ez a győzelem, mint egy falat kenyér. Szeretném megnyugtatni a Broncos szurkolóit, hogy senki sem kárörvend erre felé. Nem vagyunk mi ahhoz szokva.
több mint 4 éve
A múlt heti meccs alapján az is csoda lesz, ha lesz 1st down-unk...Ha nem volt az targytalan, csak úgy tűnt 😊Bills szurkolóként kárörvendeni? Aztán min?!Nem vagyok ideges. Csak itt nem vagyok/vagyunk hozzászokva a karorvendeshez...Ha kezdesz ideges lenni, gondolj bele, milyen lehet Bears fannak lenni! Nekem mindig segít.XDDDDDDDDDDDDxxxddddMi ilyen vicces?
Muffalo_Bafia
roberto23
Muffalo_Bafia
roberto23
Muffalo_Bafia
Hát ez egy hitvány félidő volt. Nagyon kíváncsi leszek hogy jövünk ki a 2. félidőre.
roberto23
több mint 4 éve
Ha nem volt az targytalan, csak úgy tűnt 😊Bills szurkolóként kárörvendeni? Aztán min?!Nem vagyok ideges. Csak itt nem vagyok/vagyunk hozzászokva a karorvendeshez...Ha kezdesz ideges lenni, gondolj bele, milyen lehet Bears fannak lenni! Nekem mindig segít.XDDDDDDDDDDDDxxxddddMi ilyen vicces?
Muffalo_Bafia
roberto23
Muffalo_Bafia
roberto23
Muffalo_Bafia
több mint 4 éve
vótmá 😕Ma az a csapat fog nyerni, amelyik neve B betűvel kezdődik.Benver?
Muffalo_Bafia
Buffalo Bill
több mint 4 éve
Muffalo_Bafia
920
BUDAFOK!!!!!Ma az a csapat fog nyerni, amelyik neve B betűvel kezdődik.Benver?
Muffalo_Bafia
Buffalo Bill
több mint 4 éve
Ma az a csapat fog nyerni, amelyik neve B betűvel kezdődik.Benver?
Muffalo_Bafia
több mint 4 éve
térdelni is lehetett volna és akkor nincs esély sérülésre
több mint 4 éve
Muffalo_Bafia
920
Allen lassan saját endzone-jába hard countolja magát...Elég szánalmas, hogy erről még mindig nem tudtak leszokni.
StormST
több mint 4 éve
kabaré
több mint 4 éve
Allen lassan saját endzone-jába hard countolja magát...
több mint 4 éve
Muffalo_Bafia
920
Bills szurkolóként kárörvendeni? Aztán min?!Nem vagyok ideges. Csak itt nem vagyok/vagyunk hozzászokva a karorvendeshez...Ha kezdesz ideges lenni, gondolj bele, milyen lehet Bears fannak lenni! Nekem mindig segít.XDDDDDDDDDDDDxxxddddMi ilyen vicces?
Muffalo_Bafia
roberto23
Muffalo_Bafia
roberto23
több mint 4 éve
Nem vagyok ideges. Csak itt nem vagyok/vagyunk hozzászokva a karorvendeshez...Ha kezdesz ideges lenni, gondolj bele, milyen lehet Bears fannak lenni! Nekem mindig segít.XDDDDDDDDDDDDxxxddddMi ilyen vicces?
Muffalo_Bafia
roberto23
Muffalo_Bafia
több mint 4 éve
Muffalo_Bafia
920
Ha kezdesz ideges lenni, gondolj bele, milyen lehet Bears fannak lenni! Nekem mindig segít.XDDDDDDDDDDDDxxxddddMi ilyen vicces?
Muffalo_Bafia
roberto23
több mint 4 éve
White for prez! 😉Mondjuk ehhez annyi köze volt, hogy meg tudta fogni...
alatriste