NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 398
41
01:45 Alabama @ LSU - abc
Buffalo Bills - Jacksonville Jaguars
több mint 5 éve
Itt a 20000-es hit Calaistől. BULLSHIT!
több mint 5 éve
De szép passz volt ez is...
több mint 5 éve
Nem csak velünk, de tény nem vagyunk nagy bíró kedvencek.Vajon ez miért van? Miért velünk b. ki mindig? Hihetetlen...Az év vicce az, hogy Calaisnak extra 20000$-ba volt egy amúgy szerintem nem is szabálytalan mozdulat a Steelers ellen, amiből amúgy jött volna egy pick.jól bizony...illegal contact, az év vicceHát a Zebrákkal. De úgy tűnik csak átmeneti volt, már jól vannak.Mi történt velük?Már kivel?
dr_najo
iktriad
dr_najo
Stoki
iktriad
dr_najo
több mint 5 éve
A szitu Blake pickjénél. Én látok egy tök üres Westbrookot meg egy elszakadó O’Shaughnessyt.Blake megjelölte a C-t és dobott egy picket.
Ezek triple option QB passzolási statok:
twitter.com/ESPNdirocco/status/1066776950897864704
Szerkesztette: iktriad
több mint 5 éve
dr_najo
154
Vajon ez miért van? Miért velünk b. ki mindig? Hihetetlen...Az év vicce az, hogy Calaisnak extra 20000$-ba volt egy amúgy szerintem nem is szabálytalan mozdulat a Steelers ellen, amiből amúgy jött volna egy pick.jól bizony...illegal contact, az év vicceHát a Zebrákkal. De úgy tűnik csak átmeneti volt, már jól vannak.Mi történt velük?Már kivel?
dr_najo
iktriad
dr_najo
Stoki
iktriad
Dr NaJó
több mint 5 éve
Az év vicce az, hogy Calaisnak extra 20000$-ba volt egy amúgy szerintem nem is szabálytalan mozdulat a Steelers ellen, amiből amúgy jött volna egy pick.jól bizony...illegal contact, az év vicceHát a Zebrákkal. De úgy tűnik csak átmeneti volt, már jól vannak.Mi történt velük?Már kivel?
dr_najo
iktriad
dr_najo
Stoki
több mint 5 éve
jól bizony...illegal contact, az év vicceHát a Zebrákkal. De úgy tűnik csak átmeneti volt, már jól vannak.Mi történt velük?Már kivel?
dr_najo
iktriad
dr_najo
több mint 5 éve
olyan jól megy a run, miért kell passzolni, BB ne passzolj légyszives, csak add oda a labdát valamelyik kisembernek...
több mint 5 éve
Ebből nem lesz fordítás a félidőben. Vége Bortles leghosszabb INT-nélküliségi sorozatának.
több mint 5 éve
Oszd meg és uralkodj! 😊Ik, találtam linket, azóta 2 TD...maradjak? 😊Oszd meg és igen. 😊
Stoki
iktriad
több mint 5 éve
dr_najo
154
Hát a Zebrákkal. De úgy tűnik csak átmeneti volt, már jól vannak.Mi történt velük?Már kivel?
dr_najo
iktriad
Dr NaJó
több mint 5 éve
Mi történt velük?Már kivel?
dr_najo
több mint 5 éve
A zebrák eddig velünk vannak. 😊
több mint 5 éve
Ik, találtam linket, azóta 2 TD...maradjak? 😊Oszd meg és igen. 😊
Stoki
több mint 5 éve
nekem ez a berobbanós is tetszik.Repülős Fournette TD incominG?Nem repült, nem is tetszett. 😊
iktriad
iktriad
több mint 5 éve
Ik, találtam linket, azóta 2 TD...maradjak? 😊
több mint 5 éve
Repülős Fournette TD incominG?Nem repült, nem is tetszett. 😊
iktriad
több mint 5 éve
Repülős Fournette TD incominG?
több mint 5 éve
Úgy is divat a college futball. A Jags a triple option (fut mindenki minden playre) teszi le a garast. 😊 twitter.com/phillip_heilman/status/1066769274197471232
több mint 5 éve
Muffalo_Bafia
920
1 futás, 1 first down. Edzői stáb megint felkészült.
"Jalen Ramsey egy vilagi csicska."
több mint 5 éve
Köszönjük bills rush D.