Carolina Panthers - Atlanta Falcons
több mint 8 éve
kösz a meccset srácok
Büszke vagyok arra hogy ennek a csapatnak a tagja lehetek és hogy egy ilyen defense lehet velünk! (Vasyl Jordan Nyíregyháza Tigers QB)
több mint 8 éve
Még egy pick a végére, hát ez durva beatdown volt
Tepper takarodj!
több mint 8 éve
most nézem hogy bent hagytam a fantasy csapatban...én a falcons dst-t 😊
JUNIOR46
több mint 8 éve
Nem nézem a meccset, a Falcons a pályán van?A kérdés kiváló.A válasz nem.
Chargers LT
több mint 8 éve
Nem nézem a meccset, a Falcons a pályán van?
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 8 éve
Renfree! Küldjék már be.
több mint 8 éve
most nézem hogy bent hagytam a fantasy csapatban...
Büszke vagyok arra hogy ennek a csapatnak a tagja lehetek és hogy egy ilyen defense lehet velünk! (Vasyl Jordan Nyíregyháza Tigers QB)
több mint 8 éve
Midnight
1 224
Mindenki úgy várja már a szezon végét mint én ? 😀
több mint 8 éve
38 0
több mint 8 éve
Ryan fumble lost
több mint 8 éve
31 0
több mint 8 éve
ok kicsit elbambultam, de most tényleg átváltott a korábban linkelt stream egy másik meccsre?Blowoutokról elváltanak a nem hometown market régiókban
kaszo
Tepper takarodj!
több mint 8 éve
ilyenkor mi van????
több mint 8 éve
Freeman fumble lost
több mint 8 éve
ok kicsit elbambultam, de most tényleg átváltott a korábban linkelt stream egy másik meccsre?
több mint 8 éve
nekimennék, úgyis mindegy
több mint 8 éve
Pedig rossz az alap. A qb nem klappol az oc -vel. A védelemben túl sok átlag feletti tehetség nincs. A támadók meg 2man show, JJ és Dev. már ha épp nem ejtik el a labdákat. A talent level a béka hatsoja alatt. Az elmúlt évek draftjai rémesek voltak. TD az első, akit ki kell rakni.Részvétem srácok, nem volt olyan rég, amikor ilyen blowoutok másik oldalán voltunk, nem elég, hogy szarul játszik a csapat, még szerencséd sincs, a bírók is ellened fújnak, kemény idény.Azt hiszem e szezon után kell drasztikus lépéseket tenni,mert az alap nem rossz(nem elit,de nem rossz).
Jakehomer
Kenny
több mint 8 éve
Nah igen ez a legborzasztóbb, hogy ez nem egy rebuildes csapat ahol tudod h kezdő 70%-a szar. A talent level elvileg megvan...Részvétem srácok, nem volt olyan rég, amikor ilyen blowoutok másik oldalán voltunk, nem elég, hogy szarul játszik a csapat, még szerencséd sincs, a bírók is ellened fújnak, kemény idény.Azt hiszem e szezon után kell drasztikus lépéseket tenni,mert az alap nem rossz(nem elit,de nem rossz).
Jakehomer
Kenny
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...