Carolina Panthers - Philadelphia Eagles
több mint 7 éve
Ez garantáltan tdLottószámok?
MrMiksa
több mint 7 éve
Ez nem igaz, hogy messziről nézzükx esélyünk sibcs bmeg
több mint 7 éve
Toto21
5 955
Stewart-nak nagyon frusztráló lehet játszani! Rombolják a LoS mögött már rendesen!
több mint 7 éve
Au ST is persze szr jó ha 10 ponton belül maradunk a végére
több mint 7 éve
MrMiksa
3 787
Ez garantáltan td
több mint 7 éve
Ez annyira látszott......... Egy időkérés után...zseniális
több mint 7 éve
MrMiksa
3 787
Pedig ha időben volt akkor ez egy sima 15 yardos játék
több mint 7 éve
Francba
több mint 7 éve
Kéne a 3&out, mert nagyon sokat van a D a pályán
Tepper takarodj!
több mint 7 éve
Ezen a héten nem Barner lesz a legjobb ST játékos a ligában.
E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 7 éve
Vaitait az első playen kívül nem láttam hibázni, de az előző 3rd downnál pl Celek mellett szaladt el a blitzelő linebacker, úgy, hogy oda se nézett. Blount megpróbált menteni, hogy átugrott a túloldalra, de már nem tudta menteni a szituációt.normális esetben azt mondanám, rövid passzokkal kéne operálni, csak hát sok slant-et nem dobatnék a Panthers ellen, ahol Kuechly, Davis vár rád középen! Nem lesz könnyű, ha Vaitai nem kapja össze magát, mert látványosan az ő oldalát nézték ki!Ahogy elnézem, ma jobb ha hozzászokik, mert ez nem fog sokat változniMásodik homály passz 3.nálnem kicsit volt nyomás alatt. Nem nagyon tehetett róla
MrMiksa
Toto21
MrMiksa
Toto21
Az nyilvánvaló, hogy Vaitai oldalát támadja a Panthers, de a blitzeket nem sikerült inkább felvenni ott, ami nem az ő hibája.
több mint 7 éve
www.youtube.com/watch?v=wELAtDTaqnwEddug ebben idén annyira nem alkottunk s az ST is kevésbé tud hatékony lenni, mint korábban, de legyen úgySztem becsüljük meg ezt a szerzett 3 pontot, sokkal több nem leszszerintem a D-tek fog még tunrover-t csinálni no para!
dande
Toto21
dande
több mint 7 éve
Toto21
5 955
normális esetben azt mondanám, rövid passzokkal kéne operálni, csak hát sok slant-et nem dobatnék a Panthers ellen, ahol Kuechly, Davis vár rád középen! Nem lesz könnyű, ha Vaitai nem kapja össze magát, mert látványosan az ő oldalát nézték ki!Ahogy elnézem, ma jobb ha hozzászokik, mert ez nem fog sokat változniMásodik homály passz 3.nálnem kicsit volt nyomás alatt. Nem nagyon tehetett róla
MrMiksa
Toto21
MrMiksa
több mint 7 éve
Nem emlékszem, hogy valaha is sikerült volna pozitív yardot hozni ezekből az oldalsó futásokból, de azért próbálkozunk becsülettel....
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 7 éve
Eddug ebben idén annyira nem alkottunk s az ST is kevésbé tud hatékony lenni, mint korábban, de legyen úgySztem becsüljük meg ezt a szerzett 3 pontot, sokkal több nem leszszerintem a D-tek fog még tunrover-t csinálni no para!
dande
Toto21
több mint 7 éve
Toto21
5 955
Sztem becsüljük meg ezt a szerzett 3 pontot, sokkal több nem leszszerintem a D-tek fog még tunrover-t csinálni no para!
dande
több mint 7 éve
Micsoda blokkolás, a Seahawks OL-t idézte
Tepper takarodj!
több mint 7 éve
MrMiksa
3 787
Ahogy elnézem, ma jobb ha hozzászokik, mert ez nem fog sokat változniMásodik homály passz 3.nálnem kicsit volt nyomás alatt. Nem nagyon tehetett róla
MrMiksa
Toto21
több mint 7 éve
Toto21
5 955
Második homály passz 3.nálnem kicsit volt nyomás alatt. Nem nagyon tehetett róla
MrMiksa
több mint 7 éve
Sztem becsüljük meg ezt a szerzett 3 pontot, sokkal több nem lesz
több mint 7 éve
MrMiksa
3 787
Második homály passz 3.nálKicsit túloztam, de feltűnő, hogy idén minden GB KC és Boys meccs tv-s
MrMiksa
több mint 7 éve
Na, ez volt az igazi bullshit zászló
Tepper takarodj!
több mint 7 éve
...........