NCAA eredménykövetés
- 1 aktív topik
CFB követő 2026
288
28
21:35 Florida @ Missouri [NET4+]
Chicago Bears - Dallas Cowboys
több mint 1 éve
Grat a maciknak👍
több mint 1 éve
Szerintetek ezt most meg tudjuk nyerni? Mondjuk Eberflus most nem nálunk van.Remelem, penzem van benne
mortirolo
I know that when you shine they wish some days will be dark
Sunny days wouldn't be special if it wasn't for rain, Joy wouldn't feel so good if it wasn't for pain
több mint 1 éve
Szerintetek ezt most meg tudjuk nyerni? Mondjuk Eberflus most nem nálunk van.Ha ilyeneket csinálunk 100% 😁
mortirolo
több mint 1 éve
Szerintetek ezt most meg tudjuk nyerni? Mondjuk Eberflus most nem nálunk van.
több mint 1 éve
Ez hany missed tackle volt?
Sunny days wouldn't be special if it wasn't for rain, Joy wouldn't feel so good if it wasn't for pain
több mint 1 éve
Jo ez a Bears
több mint 1 éve
azt nem. de Lamb és secondary nélkül nem lesz ebből semmi.Azt hiszem iden eddig tartott az ideny erdemi resze. Jo szorakozast a Bears fanoknak.Szerintem te nem láttál mostanában (utolsó 18 év) Bears meccset. 😊
Blevi
mortirolo
több mint 1 éve
Azt hiszem iden eddig tartott az ideny erdemi resze. Jo szorakozast a Bears fanoknak.Szerintem te nem láttál mostanában (utolsó 18 év) Bears meccset. 😊
Blevi
több mint 1 éve
mintha tízen álltak volna fel
több mint 1 éve
Hany 20+ yardos passz-t aka big playt szopott be a defense iden? Over 15re tennem
több mint 1 éve
de first downt sem sikerült csinálniNem adta el 😀Prescott eddig jo iden.volt eddig. muszáj jinxelni?
Blevi
slowmotion
Blevi
több mint 1 éve
Nem adta el 😀Prescott eddig jo iden.volt eddig. muszáj jinxelni?
Blevi
slowmotion
több mint 1 éve
Prescott eddig jo iden.volt eddig. muszáj jinxelni?
Blevi
több mint 1 éve
Ha a középső futást elfelejtjük, akkor van egy minimális esélyünk.
több mint 1 éve
Wright szedd össze már magad
több mint 1 éve
Prescott eddig jo iden.
több mint 1 éve
szerintem a védelmünk nem fogja bírni a meccset. Mélység nincs, pass rush ma se létezik
több mint 1 éve
meg kell hagyni, a kitartott drive-ot most jól csinlta az O, jött a TD is, és a defense is tudott pihenni
több mint 1 éve
Wright nem JJ.
több mint 1 éve
Jovo heten jatszhat Shavon, neki kell megmenteni a seconderyt

több mint 1 éve
most már a HoF-ben, igen. Janikowski.A lengyel srác a RaidersbenAdtak már 1. kört egy rúgóért?szerintem nem, de válaszottak már rúgót első körben
mortirolo
slowmotion
csi77
a vén hullarablót mindenki hülyének nézte a pick miatt.
több mint 1 éve
Közben Lamb szarul néz ki......
Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 1 éve
A Steelersből hoznám el, de Jerry Jonesszal üzetlenék....Lenne egy ajánlatom Jerry Jones-nak.A lengyel srác a RaidersbenAdtak már 1. kört egy rúgóért?szerintem nem, de válaszottak már rúgót első körben
mortirolo
slowmotion
csi77
mortirolo
Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 1 éve
Lenne egy ajánlatom Jerry Jones-nak.A lengyel srác a RaidersbenAdtak már 1. kört egy rúgóért?szerintem nem, de válaszottak már rúgót első körben
mortirolo
slowmotion
csi77