Chicago Bears - Detroit Lions
több mint 8 éve
ricsiii83
1 339
Paulsen a valóságban is olyan szarul kap el,...ja bocs nem kap el... mint a játékban
több mint 8 éve
tüsi91
11 023
Sztem kapott egyet a dákó végéreAz kellemetlen. Múltkor engem is tökön rúgtak. Azt hittem ott maradok. Ráadásul női gyúrónk van, hát szegényem nem tudott vele mit kezdeni. 😀
füligjimmy
több mint 8 éve
Sztem kapott egyet a dákó végéreSzó szerint kiherélik a futójátékot
füligjimmy
Szerk: Nem lehetett nem kihagyni
több mint 8 éve
Sztem kapott egyet a dákó végére
I used to be with it, but then they changed what *it* was. Now what I'm with isn't *it*, and what's *it* seems weird and scary to me. It will happen to you.
- Abe Simpson
több mint 8 éve
Howard 1. futásába beleha, nice
több mint 8 éve
tüsi91
11 023
On that 3rd down play, the Bears had Nick Kwiatkoski at ILB and Bryce Callahan as their outside CB with Cre’Von LeBlanc playing the nickel.Hmmm. Timu van baseban, nagyon helyes.
több mint 8 éve
Egy-egy 3 és out, ahogy vártuk. Vagy mégsem?
Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 8 éve
ifirstrow.eu/watch/471952/1/watch-chicago-bears-vs-detroit-lions.htmlMondtam, hogy Bullardnak Unrein megugrása magas lesz
Na bassz 3&out, dehogy Sutton és Acho kezdő... meg Unrein.
tüsi91
I used to be with it, but then they changed what *it* was. Now what I'm with isn't *it*, and what's *it* seems weird and scary to me. It will happen to you.
- Abe Simpson
több mint 8 éve
Na az első két drive-ról lemaradtam.Telepítve van az adblock de reklámhegyek ugyanúgy.
Faszom.
több mint 8 éve
tüsi91
11 023
ifirstrow.eu/watch/471952/1/watch-chicago-bears-vs-detroit-lions.htmlNa bassz 3&out, dehogy Sutton és Acho kezdő... meg Unrein.
több mint 8 éve
Akkora holding volt mint a szemét, de azért megérte
több mint 8 éve
ricsiii83
1 339
www.watchnfl.live/matches/detroit-lions-vs-chicago-bears-live-stream.php
több mint 8 éve
Adjatok légyszi egy normális streamet.linkeltem lejjebb egyet de néha csúszik a kép sajnos
Bazzani
Liverpool Fc
több mint 8 éve
Adjatok légyszi egy normális streamet.Nekem csak fizetősöm van
Bazzani
- Abe Simpson
több mint 8 éve
Én már a red zone networkot nézem.
- Abe Simpson
több mint 8 éve
Nem baj Brian, ez mindenkivel megesik, jó lesz ez gyerünk, karrier 2.0 itt a lehetőség CSINÁLD MEG
több mint 8 éve
ezt a zone blockingot én nem erőltetném. Mondjuk nem erőltetném 6 hónapja, de mit tudok én?
- Abe Simpson
több mint 8 éve
Sziasztok!
több mint 8 éve
Ha ma nem lesz Hoyerből franchise qb akkor sosem
több mint 8 éve
Hoyer kaliberá csávók felszopása mindig mókás.
- Abe Simpson
több mint 8 éve
Jézus szeretetének fénye ragyogja be migránsmentes szobátok!Ámen!
füligjimmy
Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 8 éve
Jézus szeretetének fénye ragyogja be migránsmentes szobátok!
- Abe Simpson