Chicago Bears - Green Bay Packers
több mint 7 éve
Előbb dobták fel a statot: 31 dropback 3sack 7hit és asszem 10 feletti pressure. Ennyit nem szoktunk engedni, gyakran a felét se. Nem ez az 1 sack amit nézni kell.Ez ilyen törvényszerűség.Miről beszélsz ne haragudj. Ez egy coverage sack volt, akárcsak az előzőekből legalább 2. Volt kb 5 másodperce.
Cutlernek nem ment a Packers ellen.
A Packers OL-nek nem megy a Bears ellen.
alatriste
tüsi91
Liverpool Fc
több mint 7 éve
nando89
3 894
Így van 5 másodperc felett volt ideje , egyáltalán nem kell bántani ezért a falat .Ez ilyen törvényszerűség.Miről beszélsz ne haragudj. Ez egy coverage sack volt, akárcsak az előzőekből legalább 2. Volt kb 5 másodperce.
alatriste
tüsi91
több mint 7 éve
most nem azért de szerintem ne kalkulátorozzunk itt és most, még szart sem értünk el és az ellenfél tisztelete miatt semkellene fog valami az o-tól, két, három first down biztos. A védők kurvára fáradtak lesznek a végére.
Gergőbácsi
több mint 7 éve
tüsi91
11 023
Ez ilyen törvényszerűség.Miről beszélsz ne haragudj. Ez egy coverage sack volt, akárcsak az előzőekből legalább 2. Volt kb 5 másodperce.
alatriste
több mint 7 éve
Pack3r
139
most nem azért de szerintem ne kalkulátorozzunk itt és most, még szart sem értünk el és az ellenfél tisztelete miatt semJogos.
Gergőbácsi
több mint 7 éve
Pep71
2 591
jó a pass rush-uk amúgy
több mint 7 éve
Tactful Cactus
13 847
elmegy a picsába, aki szerint AR rájátszik a lábsérülésre
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
több mint 7 éve
most nem azért de szerintem ne kalkulátorozzunk itt és most, még szart sem értünk el és az ellenfél tisztelete miatt sem
I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
több mint 7 éve
Ez ilyen törvényszerűség. Cutlernek nem ment a Packers ellen.
Liverpool Fc
több mint 7 éve
bassza meg nehogy elbasszuk
I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
több mint 7 éve
Pack3r
139
Calculatorba nekem Giants - Packers lesz PO-ban.Az még egész hozhatónak tűnik.
Celtic
több mint 7 éve
Rubens
830
Kérdőjel lemaradt
több mint 7 éve
indul a legendás MM time management....most miért is?
Rubens
több mint 7 éve
Rubens
830
indul a legendás MM time management....
több mint 7 éve
Celtic
419
Calculatorba nekem Giants - Packers lesz PO-ban.
több mint 7 éve
Green & Gold
190
Na igen a sajátunkat kell megnyerni először!16-6 Giants-nek. Szerintem Lionsban nincs benne több pont a maradék 6 percben. Ez a nap jól alakulMeg azért a mi meccsunknek nincs vége.
Celtic
vidimate
[color=zöld][/color]Sajtfej!
több mint 7 éve
Rubens
830
A 3. negyedet majd kompletten kihagytam, de Jeffery eddig is úgy szopatta Randallt mint most?Randallt ki nem? Rollinsal együtt a fizetésüket nyugodtan leadhatnák Ha Hának meg Burnettnek, dolgoznak helyettük nem keveset...
alatriste
több mint 7 éve
tüsi91
11 023
A házat rátenném (ami egyébként fateré), hogy bejuttok. Valami epikus módon a végén legyőzve a Lionst, ami miatt a csapból más nem fog folyni.Három jó route volt Jefferytől, bár a másodiknál elfelejtett időben elindulni. Elképesztő koncentrációs problémái vannak.
több mint 7 éve
Tomcsik
8 010
16-6 Giants-nek. Szerintem Lionsban nincs benne több pont a maradék 6 percben. Ez a nap jól alakulMeg azért a mi meccsunknek nincs vége.
Celtic
[/quotwe]
Akartam is írni hogy úgy nézegetitek a többi meccset mintha ez már totál lefutott lennevidimate
több mint 7 éve
vidimate
149
16-6 Giants-nek. Szerintem Lionsban nincs benne több pont a maradék 6 percben. Ez a nap jól alakulMeg azért a mi meccsunknek nincs vége.
Celtic
több mint 7 éve
Breki
278
16-6 Giants-nek. Szerintem Lionsban nincs benne több pont a maradék 6 percben. Ez a nap jól alakulAzért elég hamar RZ-be ért a Bears..
Celtic
több mint 7 éve
A 3. negyedet majd kompletten kihagytam, de Jeffery eddig is úgy szopatta Randallt mint most?
Liverpool Fc