Chicago Bears - Minnesota Vikings
több mint 10 éve
szebb estét mindenkinek.
több mint 10 éve
Véletlenül nyertünk....kiváló.... 😊
No.1. Bears
No.2. ARI, CIN, CLE, DET, HOU, NE, NO, OAK, PHI, PIT, TEN (nem fontossági sorrendben...)
több mint 10 éve
Igen, ez kellett így a végére
több mint 10 éve
JayDaMasta
79
INT geciiii
több mint 10 éve
Csak 10 méterre állunk mindenkitől
több mint 10 éve
Tök jó ez a védelem, de nem a csak Viks ellen kéne ilyet játszani.
több mint 10 éve
A kibaszott faszomért futunk bazdmeg
több mint 10 éve
Ez a meccs kikészített, valami minőségi szórakoztatásra van szükségem hogy kiheverjem, meg is van.több mint 10 éve
BAZZ 😀 szép volt... igen akire én gondoltam az DT poszton játszik, kösziEzt a Tom Johnson gyereket valószínűleg nem ismerik a Bears védői, ő az egyetlen aki ma tudott valamit alkotni elkapás terén.spiczijaja és Charles Johson-nak hívjákKmetyG
több mint 10 éve
Ezt a Tom Johnson gyereket valószínűleg nem ismerik a Bears védői, ő az egyetlen aki ma tudott valamit alkotni elkapás terén.spiczijaja és Charles Johnson-nak hívják
több mint 10 éve
tüsi91
11 023
Ki a 30-as?hpeter93Hurst. Róla azt kell tudni, hogy általában 3 yardos hátrányból játszik.
több mint 10 éve
Ezt a Tom Johnson gyereket valószínűleg nem ismerik a Bears védői, ő az egyetlen aki ma tudott valamit alkotni elkapás terén.
több mint 10 éve
Hátha még leadjuk ezt is....
No.1. Bears
No.2. ARI, CIN, CLE, DET, HOU, NE, NO, OAK, PHI, PIT, TEN (nem fontossági sorrendben...)
több mint 10 éve
akadtak idén ennél meglepőbbek is,Ja meg a Mallett parádéra és Tampa hengerre.BazzaniElképesztő eredmények vannak a többi meccsen.BazzaniA Denver szopására gondolsz? Bár a bajnok sem vezet......csi77
btw nekem már "elég" a 8-8 bár 11-5re készültem... 😒
több mint 10 éve
Egy kibaszott intet akarok
több mint 10 éve
Ja meg a Mallett parádéra és Tampa hengerre.Elképesztő eredmények vannak a többi meccsen.BazzaniA Denver szopására gondolsz? Bár a bajnok sem vezet......csi77
több mint 10 éve
Még Asiata is leadta a 3 yd-os átlagát olyan 1,5 körülre, hát már ő se veszi vállára a csapatot? 😛
több mint 10 éve
Elképesztő eredmények vannak a többi meccsen.BazzaniA Denver szopására gondolsz? Bár a bajnok sem vezet......
Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 10 éve
Nem diszkóhódítás volt.Van egy aranyos kislányod. Szóval néha-néha gondolom sikerrel jártál.tüsi91Én is jól tapadtam a diszkóban a csajokra csak elkapni nem tudtam őket.BazzaniMinden baszogatás nélkül, eddiga csávó elég jól tapadt az emberekre. Egyszerűen a fizikális elkapóink ma jól játszanak.tüsi91Zimmer ennyire hülye, hogy még mindig pályán tarja vagy tényleg ennyire nincs cseréje?BazzaniCsináljuk már meg kurva élethpeter93Ne félj míg Robinson pályán vanspiczi
Robinson-nak is meg kellene próbálni egy másik sportot lehet. 😊
több mint 10 éve
Kicsit olyan mint a mai magyar politika, nincs jó alternatíva. (nem vitaindító, csak szerintem helytálló példa...) Még van CB poszton egy Jabari Price-unk, meg Sahun Praterünk, egyik se ProBowler, de Robinson annyira szar volt ma hogy én az első félidő után lehoztam volna, Price úgyis rookie, hagy tanuljon...Zimmer ennyire hülye, hogy még mindig pályán tarja vagy tényleg ennyire nincs cseréje?BazzaniCsináljuk már meg kurva élethpeter93Ne félj míg Robinson pályán vanspiczi
több mint 10 éve
tüsi91
11 023
Van egy aranyos kislányod. Szóval néha-néha gondolom sikerrel jártál.Én is jól tapadtam a diszkóban a csajokra csak elkapni nem tudtam őket.BazzaniMinden baszogatás nélkül, eddiga csávó elég jól tapadt az emberekre. Egyszerűen a fizikális elkapóink ma jól játszanak.tüsi91Zimmer ennyire hülye, hogy még mindig pályán tarja vagy tényleg ennyire nincs cseréje?BazzaniCsináljuk már meg kurva élethpeter93Ne félj míg Robinson pályán vanspiczi