Chicago Bears - Minnesota Vikings
több mint 10 éve
tüsi91
11 023
Ez tipikuasn az az eset, ha bejön mekkora hívás, így meg milyen szar.
több mint 10 éve
JayDaMasta
79
Védekezzük ki légyszi akarom hallgatni a Trestmen gyűlölködést 😀TocaMeg is van 😀
több mint 10 éve
Védekezzük ki légyszi akarom hallgatni a Trestmen gyűlölködést 😀
több mint 10 éve
azt hittem, hogy ez a két hét elég idő arra, hogy kijavítsák a problémákat, de sajnos csak újabbak lettek.
több mint 10 éve
4thes TD
több mint 10 éve
Na végre, valami JR#21től, gondolom ki is fújt mára...
több mint 10 éve
Levédekezett egy passzt ,wow
több mint 10 éve
JayDaMasta
79
Valaki tudna adni egy normális streamet?hpeter93cricfree.sx/live-rugby-streaming-ch4.php
több mint 10 éve
Erre mit lehet mar mondani???
több mint 10 éve
AdamG88
52
Ez most konkrétan osztálykülönbség. Nagyon rossz ezt látni.
SKOL VIKINGS!
több mint 10 éve
Valaki tudna adni egy normális streamet?hpeter93www.vipleague.me/american-football/258821/1/minnesota-vikings-vs-chicago-bears-live-stream-online.html
több mint 10 éve
Harmadjára is megszopatják azt a szerencsétlent, miért Istenem, miééééért....
több mint 10 éve
Valaki tudna adni egy normális streamet?
több mint 10 éve
Robinsont mi lenne ha meccs közben cutolnánk ?
több mint 10 éve
tüsi91
11 023
Na egy cross route és üres is az elkapó.... Hihetetlen.Jeffery ma jó, elkapja azokat, amit elkell kapnia.
több mint 10 éve
Long rossz játékos
I used to be with it, but then they changed what *it* was. Now what I'm with isn't *it*, and what's *it* seems weird and scary to me. It will happen to you.
- Abe Simpson
több mint 10 éve
tüsi91
11 023
Közben a game clock is megholt a Soldieron. Ez a szánalom még annak az érzelemmentes rendszernek is sok.
több mint 10 éve
McCaskeyék tutira nem küldik el Trestmannt még.
több mint 10 éve
tüsi91
11 023
Ha levesszük a 48 yardos Sendejo futást megtettetek ellenünk 73 yardot egy félidő alatt. Hát nagy a verseny, hogy a béka segge alatt ki hány szinttel van.Szép és jó hogy mindent a falra fogunk, de itt nem csak ők a hibásak. Én azt érzem vagy nem illik Turner rendszerébe, vagy nagyon védik, hogy ne dobáljon inteket...TocaMost megint én leszek a rosszarc, de kurvára nem látom Teddyben a megváltó "jövőnagyirányítója"-t.BazzaniNem artana ele egy fal.ZoliZoltán
Bridgewater nekem sem tetszett eddig, hogy őszinte legyek.
több mint 10 éve
De azokat se dobja meg amikor 5 yardra áll tök egyedül a szabad célpont.Most megint én leszek a rosszarc, de kurvára nem látom Teddyben a megváltó "jövőnagyirányítója"-t.BazzaniMondjuk egy ilyen irányító Norv Turner "vertikálisában" kb. halálra van ítélve. Rivers karja "vénségére" kevesebb lett 10%-kal, ki is fingott az offense.füligjimmy
több mint 10 éve
A fal összeszakad, az elkapók kézenfogva futnak a cornerekkel, nincs egyszerű helyzetben a homie, az az igazság. Nem tudom eldönteni, hogy mennyire az ő hibája a szereplése.
több mint 10 éve
Szép és jó hogy mindent a falra fogunk, de itt nem csak ők a hibásak. Én azt érzem vagy nem illik Turner rendszerébe, vagy nagyon védik, hogy ne dobáljon inteket...Most megint én leszek a rosszarc, de kurvára nem látom Teddyben a megváltó "jövőnagyirányítója"-t.BazzaniNem artana ele egy fal.ZoliZoltán