Chicago Bears - Minnesota Vikings
több mint 10 éve
Harrison, szeretlek
több mint 10 éve
Na tudtam. 0 yardokkal futunk, 50-szer paszolunk, kibaszott büntetések, és jön a hiba.
I used to be with it, but then they changed what *it* was. Now what I'm with isn't *it*, and what's *it* seems weird and scary to me. It will happen to you.
- Abe Simpson
több mint 10 éve
JayDaMasta
79
Hujjuj.
több mint 10 éve
tüsi91
11 023
Ennyi holdingot a kibaszott életbe nem látnihpeter93Futás LG mögött. 1 yard. Holding. 1 kibaszott yardért holdingolt.
több mint 10 éve
Ennyi holdingot a kibaszott életbe nem látni
több mint 10 éve
Jimmy. Tudod mit kérdek én. Első félidő végén volt bő perc, időkérés, és futtatott beszarian kettőt. MOst meg bevállalja 1 yardon 4. downon, mikor erőből nem megy semmi.tüsi91CFL-ben működött!!!!4!!
több mint 10 éve
Jimmy. Tudod mit kérdek én. Első félidő végén volt bő perc, időkérés, és futtatott beszarian kettőt. MOst meg bevállalja 1 yardon 4. downon, mikor erőből nem megy semmi.tüsi91Fingja sincs, hogy mi van. Nyomás alatt megroppan. sajnálatos módon ez a sport a kiélezett helyzetekről szól. Ezért mentális nulla ez a csapat, ragad át mindekire.
I used to be with it, but then they changed what *it* was. Now what I'm with isn't *it*, and what's *it* seems weird and scary to me. It will happen to you.
- Abe Simpson
több mint 10 éve
Tudnam minek nezek en Vikings meccset...borzalom...
több mint 10 éve
A Bears LB sora istenkirálynak tűnik ezen a meccsen, pedig általában a helyi macik a föld alá fikázzák őket, az elmúlt meccsek alapján valószínűleg okkal. Kösz Istenem, hogy Vikings drukkernek teremtettél...a holtakat is feltámasztjuk.
több mint 10 éve
Nem megbántva Vikingeket de ha ezek az idei fiaink így száguldoznak Teddy felé az valami elképesztő falról árulkodikJayDaMastaNem bántasz meg minket, csak már annyira megszoktuk hogy fos a fal, hogy már fel sem tűnik...
több mint 10 éve
JayDaMasta
79
Nem megbántva Vikingeket de ha ezek az idei fiaink így száguldoznak Teddy felé az valami elképesztő falról árulkodik
több mint 10 éve
tüsi91
11 023
Jimmy. Tudod mit kérdek én. Első félidő végén volt bő perc, időkérés, és futtatott beszarian kettőt. MOst meg bevállalja 1 yardon 4. downon, mikor erőből nem megy semmi.
több mint 10 éve
😮 1st down!
több mint 10 éve
tüsi91
11 023
Hazai pályát megkaptuk szokás szerint.
több mint 10 éve
és persze hogy megcsinálták. TD-t kapunk
- Abe Simpson
több mint 10 éve
ja nem
több mint 10 éve
emberek ne felejtsük el, hogy a Vikings támadófala most a saját 1 yardos vonalán áll, sima safety lehetőség.KmetyGmondtam
több mint 10 éve
Ma úgyis nyerünk, szóval mindegy.
több mint 10 éve
emberek ne felejtsük el, hogy a Vikings támadófala most a saját 1 yardos vonalán áll, sima safety lehetőség.
több mint 10 éve
Ezt mondjuk én most karmoltam. Amikor ekkora szopás vagy, legalább ilyeneket csinálj időnként.
- Abe Simpson
több mint 10 éve
Nem az volt a baj, hogy nekiment, hanem hogy ekkora szart hívott a híresen blokkolás képtelen falunkra,
több mint 10 éve
Cutler nem tud TD-t futni, kirakni azonnal.