Chicago Bears - Minnesota Vikings
több mint 10 éve
Minnesotai OL az továbbra sem nagyon van..De ez nagy játék volt.
több mint 10 éve
tüsi91
11 023
De szép. ST rulez
több mint 10 éve
szánalom a köbön...
több mint 10 éve
A F*SZT NEM 😀😀
több mint 10 éve
Na most kell a Teddy TD!ZoliZoltánEz most nem adta
több mint 10 éve
atya eg mekkora fos drive...
több mint 10 éve
Na most kell a Teddy TD!
több mint 10 éve
DLP nem blokkol Forténak, pedig utána 15 méter zöld gyep, most Gould elbassza 40ről, mert ugye neki ez nem hazai pálya. Atyaúristen.
I used to be with it, but then they changed what *it* was. Now what I'm with isn't *it*, and what's *it* seems weird and scary to me. It will happen to you.
- Abe Simpson
több mint 10 éve
Hazai szél ezt még rossz irányba fújta.
több mint 10 éve
hát persze, h a FG is kimarad.... edzőbuktatás erőteljesen...
több mint 10 éve
hehehehihihihiiii
több mint 10 éve
Ez kellett....fura lett volna, ha szerzünk pontot....
No.1. Bears
No.2. ARI, CIN, CLE, DET, HOU, NE, NO, OAK, PHI, PIT, TEN (nem fontossági sorrendben...)
több mint 10 éve
Know your job, do your job. Minden snapnél 4 csávónak maximum sejtései vannak, hogy mi fog történni.
I used to be with it, but then they changed what *it* was. Now what I'm with isn't *it*, and what's *it* seems weird and scary to me. It will happen to you.
- Abe Simpson
több mint 10 éve
na azert!
több mint 10 éve
Cutler pofázása miatt kapott a Bears 15 y-dot, Robison a bírók szerint nem ütötte ki a labdát (legalábbis azt hiszem)
több mint 10 éve
Sziasztok!Mi volt eddig?
több mint 10 éve
Most mi van?😀
több mint 10 éve
2&25, ezeket imádjuk benyalni
több mint 10 éve
morc
54
Kezdem elveszíteni a fonalat. Mi történik most?
több mint 10 éve
most mi volt ez?nem a mienk lenne akkor?
több mint 10 éve
Ja hogy Robison kiütötte a labdát. Ezt nem is láttam... De amúgy mi szedtük össze nem?tüsi91Szerintem nem szedte össze senki, a bírók lerakták, mehetett tovább.
- Abe Simpson
több mint 10 éve
Bohózat.....
No.1. Bears
No.2. ARI, CIN, CLE, DET, HOU, NE, NO, OAK, PHI, PIT, TEN (nem fontossági sorrendben...)
több mint 10 éve
tüsi91
11 023
Ja hogy Robison kiütötte a labdát. Ezt nem is láttam... De amúgy mi szedtük össze nem?