Chicago Bears - Minnesota Vikings
több mint 1 éve
Gyenge meccs, az eredmény tök mindegy. Fields helyett ez a srác sokkal ígéretesebbnek látszott.
több mint 1 éve
mortirolo
1 036
Nem értem miért kellett ez a hosszú INT, mikor szépen és lassan haladtunk a RZ felé. Pont jókor értünk volna oda.
több mint 1 éve
Bagenttel több pontja van a CHI-nek a meccsen, mint Fields-szel.
több mint 1 éve
mortirolo
1 036
És most nyerjük meg!
több mint 1 éve
Fefe77
78
Ne viccelj… A múlt heti meccs valóban jól sikerült, de előtte szinte minden héten elemzés tárgya volt a játéka kint. Miért nem látja az üres célpontjait, miért álldogál a zsebben, miért hoz rendre rossz döntéseket a zsebben…Hogy a f..ba javulna fel?! Most látszott hogy egy pocket qb mit tud csinalni egy ilyen OLnál, ezeket fedte el eddig amikor tudta Fields.Na akkor beszélgessünk arról Fields miért szar...Az O fal se jobb, de ettől még Fields teljesítménye nem javul fel.
3an jöttek a qbnkra 1mp alatt, atyaég
davemayer
Fefe77
Amikor nincs rajta nyomás azonnal megmutatja mit tud, ott volt a múlt heti meccs példának.
davemayer
Én is nehezen ismertem be - mert a Franchise QB-t láttam benne-, hogy a hibái okán nem lesz meghatározó QB a ligában.
több mint 1 éve
mortirolo
1 036
Egy center is kellene már végre.
több mint 1 éve
Hogy a f..ba javulna fel?! Most látszott hogy egy pocket qb mit tud csinalni egy ilyen OLnál, ezeket fedte el eddig amikor tudta Fields.Na akkor beszélgessünk arról Fields miért szar...Az O fal se jobb, de ettől még Fields teljesítménye nem javul fel.
davemayer
Fefe77
Amikor nincs rajta nyomás azonnal megmutatja mit tud, ott volt a múlt heti meccs példának.
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 1 éve
Fefe77
78
Na akkor beszélgessünk arról Fields miért szar...Az O fal se jobb, de ettől még Fields teljesítménye nem javul fel.
davemayer
több mint 1 éve
mortirolo
1 036
Mi ezzel a baj? Megint mi támadhatunk. 😊én izgultam, hogy ne szerezzünk pontot 😀Ez az, végre egy kis izgalom.Izé...
mortirolo
nagylaza, főpohárnok
Toto21
több mint 1 éve
Na akkor beszélgessünk arról Fields miért szar...3an jöttek a qbnkra 1mp alatt, atyaég
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 1 éve
Toto21
5 907
én izgultam, hogy ne szerezzünk pontot 😀Ez az, végre egy kis izgalom.Izé...
mortirolo
nagylaza, főpohárnok
több mint 1 éve
Ez az, végre egy kis izgalom.Izé...
mortirolo
több mint 1 éve
mortirolo
1 036
Ez az, végre egy kis izgalom.
több mint 1 éve
Fefe77
78
Siralmas…Fields rettentően visszaesett erre a szezonra és erre még az se lehet mentség, hogy az O katasztrófa.
több mint 1 éve
mortirolo
1 036
Jöhet Bagent.
több mint 1 éve
Nem tudunk egyszerűen passzolni, megint ez van
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 1 éve
mortirolo
1 036
Ha Bradynek hívnák a QB-t, akkor igen, de Fields a neve.Szerintem nem kaptunk annyi pontot, hogy ne lehetne nyerni, viszont ahhoz dobni is kellene. Ha mondjuk Fields kimozogna a zsebből, akkor talán tudna dobni.Ha már abban kell reménykedni hogy csak akkor tud dobni ha kimozog a zsebből rég szar az egész
mortirolo
davemayer
több mint 1 éve
Szerintem nem kaptunk annyi pontot, hogy ne lehetne nyerni, viszont ahhoz dobni is kellene. Ha mondjuk Fields kimozogna a zsebből, akkor talán tudna dobni.Ha már abban kell reménykedni hogy csak akkor tud dobni ha kimozog a zsebből rég szar az egész
mortirolo
Szerkesztette: davemayer
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 1 éve
Moore-ra megint semmi labda nem megy, 2 target volt összesen. Remélem Getzy a jobbik felére forditja a k...a playbookját.
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 1 éve
mortirolo
1 036
Szerintem nem kaptunk annyi pontot, hogy ne lehetne nyerni, viszont ahhoz dobni is kellene. Ha mondjuk Fields kimozogna a zsebből, akkor talán tudna dobni.
több mint 1 éve
Elképesztően szar ez a D, se nyomás a qbn, se coverage a secben. Semmi, 0, zéró.
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 1 éve
Toto21
5 907
Nagyon kopizza egymást a 2 csapat, sajnos partnerek vagyunk ebben...igen itt nem az fog nyerni, aki a jobb, hanem aki kevésbé béna...
davemayer
több mint 1 éve
Nagyon kopizza egymást a 2 csapat, sajnos partnerek vagyunk ebben...
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 1 éve
mortirolo
1 036
Már kezdett felidegesíteni a Miami, de már 14-14.