NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 646
44
21:30 #14 BYU @ #21 Arizona State - NET4+
New England Patriots - Chicago Bears
több mint 2 éve
Tomcsik
8 010
Jó láttunk már pár meccses csoda QB-at. Azért még várnék én ezzel. Az biztos hogy eddig impresszív…Na takaródj. Jhonson mi a szart csinált?Ott kalimpált a támadó keze közt. Kiváló passz, kiváló elkapás.
Tomcsik
Zappe real dealnek tűnik megint a Patsnek. A minta kicsi még, de amit látunk az elég impresszív. S ez nem coaching. Nem feltétlenül coaching.
tüsi91
több mint 2 éve
tüsi91
11 023
Na takaródj. Jhonson mi a szart csinált?Ott kalimpált a támadó keze közt. Kiváló passz, kiváló elkapás.
Tomcsik
Zappe real dealnek tűnik megint a Patsnek. A minta kicsi még, de amit látunk az elég impresszív. S ez nem coaching. Nem feltétlenül coaching.
több mint 2 éve
Tomcsik
8 010
10:0 a védelem szed egy intet. Nállad minden momentum. És erre ez…Ppfff
több mint 2 éve
Azt hittem harmadikra is futunk egyet középen.Most nevetsz, de én tuti azt hívtam volna, option futást Fieldsre shotgunból.
mortirolo
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 2 éve
Védelem mit asszisztál, beszarás.
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 2 éve
tüsi91
11 023
Szerencsénk sincs, na mindegy. Megint behívta a fields futast, ült, erre a kövi 5 playben egyet sem, gratula.Egészen kiváló hívás volt 3rd downra szerintem. A 2nd downos nekem sem tetszett.
davemayer
több mint 2 éve
mortirolo
1 055
Azt hittem harmadikra is futunk egyet középen.
több mint 2 éve
KeyG
9 496
Brady 6. kör volt.5. körben kellett volna húzniuk, akkor aztán tényleg Brady 2. eljövetele lenne XDEz a papírforma.Van pressure de nem érünk oda. De legalább Jones hozott egy rossz döntést.Hogy miért kell neked a jövőbe látni??? Fields most nagyon ostoba volt. Dobja ki a picsába helyette veszít 10 yardot…
10-0, INT, be kellene vinni valahogy. De a classic Bears ilyenkor egy 3&out minimum 1 engedett sackkel.
tüsi91
Tomcsik
A 2.downos passz egy potenciális 20+ yard ha időben van eldobva és vagy jó helyre. Utána sack.
Zappe meghozta a szikrát. A srác rendkívül éles fejben.
tüsi91
Tomcsik
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
több mint 2 éve
Megvan a momentum...
"Azt mondják Elmebajban Szenvedek... De én Nem is Szenvedek, inkább Élvezem Minden egyes Percét..." 😉
több mint 2 éve
Tomcsik
8 010
5. körben kellett volna húzniuk, akkor aztán tényleg Brady 2. eljövetele lenne XDEz a papírforma.Van pressure de nem érünk oda. De legalább Jones hozott egy rossz döntést.Hogy miért kell neked a jövőbe látni??? Fields most nagyon ostoba volt. Dobja ki a picsába helyette veszít 10 yardot…
10-0, INT, be kellene vinni valahogy. De a classic Bears ilyenkor egy 3&out minimum 1 engedett sackkel.
tüsi91
Tomcsik
A 2.downos passz egy potenciális 20+ yard ha időben van eldobva és vagy jó helyre. Utána sack.
tüsi91
több mint 2 éve
Szerencsénk sincs, na mindegy. Megint behívta a fields futast, ült, erre a kövi 5 playben egyet sem, gratula.
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 2 éve
KeyG
9 496
Zappe feeling mindenhol mindenkibe 😁
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
több mint 2 éve
tüsi91
11 023
Ez a papírforma.Van pressure de nem érünk oda. De legalább Jones hozott egy rossz döntést.Hogy miért kell neked a jövőbe látni??? Fields most nagyon ostoba volt. Dobja ki a picsába helyette veszít 10 yardot…
tüsi91
Tomcsik
több mint 2 éve
Tomcsik
8 010
Mondjuk erre azért rá ugorhatott volna Jackson. Elég öreg írásban ment oda hogy leérintse
több mint 2 éve
Hány Fieldsre hívott designed runt láttál eddig idén? Én nem sokat, de végre volt.Es eddig hol voltak az ilyen felépített drive-ok???A Redskins ellen is megvoltak az első félidőben pl. Getsy ott folytatta, ahol a Washington ellen elkezdte, annyi különbséggel, hogy használunk új dolgokat. Velus decoy pl.
davemayer
Ma eddig jó a végrehajtás többé kevésbé. Nem úgy van, hogy ha nem megy akkor szar az edző. Nem feltétlenül úgy van.
Fields ma nagyon éles, ez sem volt még múlt héten. S végre zsebben kívül fenn a fej.
Valahogy így kell kinéznie 11 nap után egy csapatnak. Innen már jön az in-game management. Más dolog már.
tüsi91
Bejött Zappe, lefekszünk nekik.
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 2 éve
És ez ugyanaz az Offense??? 😮
"Azt mondják Elmebajban Szenvedek... De én Nem is Szenvedek, inkább Élvezem Minden egyes Percét..." 😉
több mint 2 éve
Ez úgy elég csattanós válasz volt.
több mint 2 éve
Tomcsik
8 010
Van pressure de nem érünk oda. De legalább Jones hozott egy rossz döntést.Hogy miért kell neked a jövőbe látni??? Fields most nagyon ostoba volt. Dobja ki a picsába helyette veszít 10 yardot…
tüsi91
több mint 2 éve
Ez sem volt egy szép játék Filedstől
több mint 2 éve
tüsi91
11 023
Van pressure de nem érünk oda. De legalább Jones hozott egy rossz döntést.10-0, INT, be kellene vinni valahogy. De a classic Bears ilyenkor egy 3&out minimum 1 engedett sackkel.
több mint 2 éve
southmiki
654
Tipikus példa miért is akarunk Zappe-t, ez megint egy pánikolás volt, amit Zappe jól kezelt, erre Jones dob egy INT-et belőle..Ráadásul a Stevenson üresen volt.
Nomac