NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 648
44
21:30 #14 BYU @ #21 Arizona State - NET4+
New England Patriots - Chicago Bears
több mint 2 éve
Tomcsik
8 010
Miert, de miért hívjuk a pocket passzt??????!Azért nem lehet folyamatosan csak roll outokat, bootlegekwt hívni. Ebben a ligában nem nyersz ha nem tudsz pocketből passzolni legalább néha…
davemayer
több mint 2 éve
yMert faszság, és nem működik?
Borom mindig túlzottan kimegy a külső oldalra. Folyamat befelé megverik… Fields micsoda futás megintIlyen az, amikor a lábad nem elég gyors és ezt tudod magadról.
Tomcsik
Miert, de miért hívjuk a pocket passzt??????!Szerinted miért?
davemayer
tüsi91
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 2 éve
tüsi91
11 023
yBorom mindig túlzottan kimegy a külső oldalra. Folyamat befelé megverik… Fields micsoda futás megintIlyen az, amikor a lábad nem elég gyors és ezt tudod magadról.
Tomcsik
Miert, de miért hívjuk a pocket passzt??????!Szerinted miért?
davemayer
több mint 2 éve
Lehet nálunk is azt csinálná ha Patricia nem ment volna az Offense oldalra... 😛Judon tart meccsben minket...A Ravensbe meg zónázni pocsékoltuk őt…..
Castleai01
KeyG
"Azt mondják Elmebajban Szenvedek... De én Nem is Szenvedek, inkább Élvezem Minden egyes Percét..." 😉
több mint 2 éve
Miert, de miért hívjuk a pocket passzt??????!
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 2 éve
KeyG
9 496
Judon tart meccsben minket...A Ravensbe meg zónázni pocsékoltuk őt…..
Castleai01
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
több mint 2 éve
Tomcsik
8 010
Borom mindig túlzottan kimegy a külső oldalra. Folyamat befelé megverik… Fields micsoda futás megint
több mint 2 éve
Justiiiiiin, és nem a timberlake!!!
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 2 éve
Judon tart meccsben minket...
"Azt mondják Elmebajban Szenvedek... De én Nem is Szenvedek, inkább Élvezem Minden egyes Percét..." 😉
több mint 2 éve
Erre behívjuk a pocket passzt, anyám...
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 2 éve
tüsi91
11 023
Én mindig arról beszéltem, hogy Fields az egyik probléma a sok közül.Ez a drive is megmutatta, hogy nem Fields a probléma. Remélem Getzy rajött hogy ilyen játékokat kell hívni, és akkor ez az O használható lesz. Ha Fields erősségeire epítünk jönnek is a pontok, aztán később ha lesz wr1 meg jobb fal lesz komolyabb passzjáték is.Legalabb tanul a hibaiból, behivta amit kellett most 3.ra.Kár hogy a passzt blokkolták és INT lett. Mert 20 yardos play lett volna.
davemayer
Brillians TD passz Fieldstől. Karrierje legjobb játéka.
tüsi91
davemayer
Getsy sokkal több kritikát kap mint amire rászolgál. Én mindig azt mondtam hogy itt a végrehajtás a fő gond, nem a playcall. Ha valami nem működik kurva egyszerű beirni, hogy mást kellett volna hívni. Még akkor is ha a játék ott volt csak valaki elbaszta. Legyen az a WR vagy az OL, vagy éppen a QB.
több mint 2 éve
Tomcsik
8 010
Villant a D is, jó a meccs.Mondjuk ezt az RB dobta el, de össze szedték
davemayer
több mint 2 éve
Villant a D is, jó a meccs.
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 2 éve
Ez a drive is megmutatta, hogy nem Fields a probléma. Remélem Getzy rajött hogy ilyen játékokat kell hívni, és akkor ez az O használható lesz. Ha Fields erősségeire epítünk jönnek is a pontok, aztán később ha lesz wr1 meg jobb fal lesz komolyabb passzjáték is.Legalabb tanul a hibaiból, behivta amit kellett most 3.ra.Kár hogy a passzt blokkolták és INT lett. Mert 20 yardos play lett volna.
davemayer
tüsi91
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 2 éve
Ha ezt Brady kapja 0:3-al levonultatják az ellenfelet L-el.Kb
KeyG
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 2 éve
KeyG
9 496
Ha ezt Brady kapja 0:3-al levonultatják az ellenfelet L-el.
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
több mint 2 éve
tüsi91
11 023
Legalabb tanul a hibaiból, behivta amit kellett most 3.ra.Kár hogy a passzt blokkolták és INT lett. Mert 20 yardos play lett volna.
davemayer
több mint 2 éve
Ezt tényleg szépen összecsomagolták
több mint 2 éve
Legalabb tanul a hibaiból, behivta amit kellett most 3.ra.
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 2 éve
Majd ha lesz róla elég videó kiderül mit tud ha kielemezték...Jó láttunk már pár meccses csoda QB-at. Azért még várnék én ezzel. Az biztos hogy eddig impresszív…Na takaródj. Jhonson mi a szart csinált?Ott kalimpált a támadó keze közt. Kiváló passz, kiváló elkapás.
Tomcsik
Zappe real dealnek tűnik megint a Patsnek. A minta kicsi még, de amit látunk az elég impresszív. S ez nem coaching. Nem feltétlenül coaching.
tüsi91
Tomcsik
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 2 éve
Na most first downra behívta azt amit hivtam volna 3es5re 🤣
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 2 éve
10:0 a védelem szed egy intet. Nállad minden momentum. És erre ez…PpfffEz a D jelenleg nem képes stabilan jó teljesítményre, ez már akkor is látszott amikor kevés pontot kaptak. Nekik viszont ez most elnézhető idén, jövőre kell szintet lépni a várható erősítésekkel, lyuk betömésekkel.
Tomcsik
BEARS BABY!
Sir Alex immortal