Chicago Bears - New York Giants
több mint 2 éve
Kronos
777
3-1 ez a lényeg. 😄
több mint 2 éve
gratula, roncsderbin nyertetek
Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 2 éve
Rodaron
2 039
Ez a végjáték pont bemutatta az egész meccset.
több mint 2 éve
Bmeg még hányszor dobják hatra komolyan
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 2 éve
3-1 teljesen jó ...
ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods FAN!!!
több mint 2 éve
Törölt felhasználó
méltó befejezés, igen. 😀
több mint 2 éve
Hu de szánalmas volt ez a dobálózás, illett a játékunkhoz.
több mint 2 éve
Ez a kifutas is érdekes volt
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 2 éve
vanek úr
1 873
Túl közel volt
több mint 2 éve
Zet
1 534
Negyedikre kell egy FG és vége lehet
több mint 2 éve
Jaja sztem is. Félpálya körül jottetek volna egy idokeressel meg 2 min warninggalszerintem abszolút jó döntés volt, a ST balfaszkodás nem az edzőn múlt.Jaja, milyen jó döntés volt.Eberflus most Foxi magasságokba ért a coachinggal.Ezt kellett tenni, nincs irányítónk, futunk végig úgy h Jones nem tud futni
hpeter93
csebi
hpeter93
kristof
több mint 2 éve
Eberflus most Foxi magasságokba ért a coachinggal.Nekem is azokat az időket idézi ez a letolt gatya amit bemutatunk.
hpeter93
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 2 éve
Törölt felhasználó
szerintem abszolút jó döntés volt, a ST balfaszkodás nem az edzőn múlt.Jaja, milyen jó döntés volt.Eberflus most Foxi magasságokba ért a coachinggal.Ezt kellett tenni, nincs irányítónk, futunk végig úgy h Jones nem tud futni
hpeter93
csebi
hpeter93
több mint 2 éve
Mekkora punt volt baszki
több mint 2 éve
tüsi91
11 023
Csodás lezárás.
több mint 2 éve
Neeeeee
több mint 2 éve
Ez ST volt a javából
ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods FAN!!!
több mint 2 éve
vanek úr
1 873
és nincs qb-nkNa igen erre nem gondoltam.Elpuntolják, de mér????Mert 5rol jövünk
nagir
csebi
nagir
több mint 2 éve
Jaja, milyen jó döntés volt.Eberflus most Foxi magasságokba ért a coachinggal.Ezt kellett tenni, nincs irányítónk, futunk végig úgy h Jones nem tud futni
hpeter93
csebi
több mint 2 éve
Eberflus most Foxi magasságokba ért a coachinggal.Ezt kellett tenni, nincs irányítónk, futunk végig úgy h Jones nem tud futni
hpeter93
több mint 2 éve
Na igen erre nem gondoltam.Elpuntolják, de mér????Mert 5rol jövünk
nagir
csebi
több mint 2 éve
Eberflus most Foxi magasságokba ért a coachinggal.
több mint 2 éve
Elpuntolják, de mér????Mert 5rol jövünk
nagir