NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 556
42
18:00 #9 Ole Miss @ Florida - NET4+
Chicago Bears - Philadelphia Eagles
több mint 1 éve
Atyaeg ez mi égő D playcall volt
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 1 éve
Vègre vmi 😏
több mint 1 éve
csipkelli
4 008
Uh, ezt most megették.
több mint 1 éve
Yo, csak most ertem ide, van link bitte?
Don't talk the walk, Walk the talk!
több mint 1 éve
Mi a faxom az a póknyál Smithen? 😀 Már a múltkori meccsen is láttam.
E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 1 éve
Invincible
801
Miért futunk? tök jól megy a passz.
"Ha egy olyan foglalkozást választasz, amit szeretsz, akkor egy napot sem kell dolgoznod életed során." (Konfucius)
több mint 1 éve
leggyengébb lábú rúgó az NFLben a brazil. elég pontos amúgy, de rövideket rúgÉrtem...azaz , hogy nem, de nem baj.Miért nem rúgtak fg-t?Santos 50rol ebben az időben... Nem valószínű h elrigott volna odáig.
Greengo
tüsi91
Greengo
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 1 éve
shagi0206
10 922
Reddickre nincs megoldásuk.Nekünk se volt, inkább elengedtük. De nincs gáz, úgyse férne be most a kezdőnkbe...
Greengo
több mint 1 éve
Értem...azaz , hogy nem, de nem baj.Miért nem rúgtak fg-t?Santos 50rol ebben az időben... Nem valószínű h elrigott volna odáig.
Greengo
tüsi91
E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 1 éve
Sziasztok! Látom, pont agyonvernek minket. ja nem ide....
Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 1 éve
tüsi91
11 023
Miért nem rúgtak fg-t?Santos 50rol ebben az időben... Nem valószínű h elrigott volna odáig.
Greengo
több mint 1 éve
tüsi91
11 023
Aki egyébként kritizálta Getsyt, hogy második és harmadik hosszúra miért futunk az ezek után miért van csendben.
több mint 1 éve
dettó, másodjára a szezonban 😀 tippeld meg mi volt az első... 😀Besuarok, ha ez nem bundameccsJa. A héten megint fogadtam magunkra. Kár volt. 😀
MrMiksa
Greengo
argentín L-t bezzeg nem tudtam bevonzani, az jött 😀
Szerkesztette: eaglesmcnabb
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 1 éve
shagi0206
10 922
Csak nehogy kihulljon mondjuk Fields (játékában benne van)Micsoda D van itt kérem szépenJól játszik a védőfal. Ennyit számít. Kurvára várom a jövő évet.
Tomcsik
tüsi91
több mint 1 éve
Besuarok, ha ez nem bundameccsJa. A héten megint fogadtam magunkra. Kár volt. 😀
MrMiksa
E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 1 éve
tüsi91
11 023
Micsoda D van itt kérem szépenJól játszik a védőfal. Ennyit számít. Kurvára várom a jövő évet.
Tomcsik
több mint 1 éve
MrMiksa
3 787
Besuarok, ha ez nem bundameccs
több mint 1 éve
Szerintem jöjjön Minshew mára 😀