Chicago Bears - San Francisco 49ers
több mint 7 éve
Bbandi90
86
Megerte behozni a szoke faszt, nyilvan. Legalabb sack kozben tornek el a karjat.Kérd karácsonyi ajándéknak ....
dankodavid
több mint 7 éve
dankodavid
2 242
Megerte behozni a szoke faszt, nyilvan. Legalabb sack kozben tornek el a karjat.
Pulvis et umbra sumus.
több mint 7 éve
tüsi91
11 023
Floyd... brutál.
több mint 7 éve
Mindenesetre köszönöm a közvetítőt, egy páran csak összegyűltünk..😊
több mint 7 éve
Remélem Paulsen-t elfelejtettük örökre
több mint 7 éve
nekünk azt kurva értelmetlen volt megnyerni, nem is értettemGabbert a fehér Vick! tavaly is hogy futott arany szíveMég most is hányhatnékom va, ha rá gondolok. Egyébként ez 4 év alatt 3. meccs, jól emlékszem? '13 kimaradt.
petey
füligjimmy
több mint 7 éve
dankodavid
2 242
Gabbert a fehér Vick! tavaly is hogy futott arany szíveHa meg int-et dob, az a Pickwick.
petey
Pulvis et umbra sumus.
több mint 7 éve
Dahl a safetyk Peyton Manningje.Craig Dahl kell ide, a megmentő!Feher is, szar is, iranyitonak elmenne!
Coolearie
dankodavid
több mint 7 éve
Gabbert a fehér Vick! tavaly is hogy futott arany szíveMég most is hányhatnékom va, ha rá gondolok. Egyébként ez 4 év alatt 3. meccs, jól emlékszem? '13 kimaradt.
petey
I used to be with it, but then they changed what *it* was. Now what I'm with isn't *it*, and what's *it* seems weird and scary to me. It will happen to you.
- Abe Simpson
több mint 7 éve
dankodavid
2 242
Craig Dahl kell ide, a megmentő!Feher is, szar is, iranyitonak elmenne!
Coolearie
Pulvis et umbra sumus.
több mint 7 éve
Craig Dahl kell ide, a megmentő!
több mint 7 éve
tüsi91
11 023
18 yardos vezetésnél 4. negyedben ne Howardot baszzuk már szét, te fasz!Egész addig rinyáltunk, hogy több labdát Howardnak. Ne most megkapjuk.
füligjimmy
több mint 7 éve
18 yardos vezetésnél 4. negyedben ne Howardot baszzuk már szét, te fasz!ezt yardra játsszák? Goodell már tudja?
füligjimmy
több mint 7 éve
Most nem azért, de tavaly ilyenkor megvert vagy nem vert meg a Frisco minket Blaine Gabberttel, nna ennyi, tisztán látszik ki a jobb irányító.En eskuszom postumus a legjobb frisco qb-nak neveznem. Csak tartanank ott.dehogynem, mert titokban egy mazo closet Blaine imádó vagy 😀 engem nem versz átdávid szerelme a pályán! LOOOOOOOOOLLLLLNa ez lesz az, amit nem nezek😀 Szeretem az alacsony vernyomasom.
petey
dankodavid
petey
dankodavid
több mint 7 éve
dankodavid
2 242
En eskuszom postumus a legjobb frisco qb-nak neveznem. Csak tartanank ott.dehogynem, mert titokban egy mazo closet Blaine imádó vagy 😀 engem nem versz átdávid szerelme a pályán! LOOOOOOOOOLLLLLNa ez lesz az, amit nem nezek😀 Szeretem az alacsony vernyomasom.
petey
dankodavid
petey
Pulvis et umbra sumus.
több mint 7 éve
18 yardos vezetésnél 4. negyedben ne Howardot baszzuk már szét, te fasz!
I used to be with it, but then they changed what *it* was. Now what I'm with isn't *it*, and what's *it* seems weird and scary to me. It will happen to you.
- Abe Simpson
több mint 7 éve
dehogynem, mert titokban egy mazo closet Blaine imádó vagy 😀 engem nem versz átdávid szerelme a pályán! LOOOOOOOOOLLLLLNa ez lesz az, amit nem nezek😀 Szeretem az alacsony vernyomasom.
petey
dankodavid
több mint 7 éve
Szomorú vasárnapokon viszkivel iszom a Maksa híradot, utána pedig kőbányaival a mikroszkóp színpadot,Ha Kaep is kap egy színtiszta zsebet, rögtön felér a nagy MATT BARKLEY szintrePirítasz ma, tesó!
hpeter93
füligjimmy
több mint 7 éve
Bbandi90
86
Nekem se maradt annyi idegszálam h Blamet nézzem.dávid szerelme a pályán! LOOOOOOOOOLLLLLNa ez lesz az, amit nem nezek😀 Szeretem az alacsony vernyomasom.
petey
dankodavid
több mint 7 éve
dankodavid
2 242
dávid szerelme a pályán! LOOOOOOOOOLLLLLNa ez lesz az, amit nem nezek😀 Szeretem az alacsony vernyomasom.
petey
Pulvis et umbra sumus.
több mint 7 éve
Ha Kaep is kap egy színtiszta zsebet, rögtön felér a nagy MATT BARKLEY szintrePirítasz ma, tesó!
hpeter93
- Abe Simpson