Chicago Bears - San Francisco 49ers
több mint 2 éve
Tomcsik
8 010
Jó ok hagyjuk szerintem…Visszapörgettem és sajnálattal közlöm, hogy a kinyújtott keze felett ment el maxi fél méterrel a labda. Kittle gyorsabb, így előrébb tartott volna 1 méterrel és pont a kezébe esett volna......hát ez Kittle-vel TD...Persze Kittle fontos de azért ezt ne. Vagy 3 méterrel túl dobta Lance…Tudod kivel TD ez? Jimmy G-vel…
Alabama Niners
Tomcsik
Alabama Niners
több mint 2 éve
Visszapörgettem és sajnálattal közlöm, hogy a kinyújtott keze felett ment el maxi fél méterrel a labda. Kittle gyorsabb, így előrébb tartott volna 1 méterrel és pont a kezébe esett volna......hát ez Kittle-vel TD...Persze Kittle fontos de azért ezt ne. Vagy 3 méterrel túl dobta Lance…Tudod kivel TD ez? Jimmy G-vel…
Alabama Niners
Tomcsik
több mint 2 éve
Tomcsik
8 010
Jó de hülyeségeket se beszéljünk. A QB 3 méterrel túl dobja a TE-t mire jön a hozzászólás hogy ez Kittlel TD…Hagyjuk már Jimmy-t......hát ez Kittle-vel TD...Persze Kittle fontos de azért ezt ne. Vagy 3 méterrel túl dobta Lance…Tudod kivel TD ez? Jimmy G-vel…
Alabama Niners
Tomcsik
Esteban
több mint 2 éve
tüsi91
11 023
Nem értem miért erőltette ezt oda a pálya közepére..Cutlertől láttunk vagy 30at ilyet. Fontosak a hagyományok.
nando89
Kmet üresen volt, a fal tartott. Szar döntés volt.
több mint 2 éve
Hagyjuk már Jimmy-t......hát ez Kittle-vel TD...Persze Kittle fontos de azért ezt ne. Vagy 3 méterrel túl dobta Lance…Tudod kivel TD ez? Jimmy G-vel…
Alabama Niners
Tomcsik
több mint 2 éve
MekkGlincsi megint homályon van.
több mint 2 éve
shagi0206
10 921
Gecc, mekkora eső volt Chicagoban? 😮 Még most látom, hogy úszik a pálya 😀
több mint 2 éve
...hát ez Kittle-vel TD...
több mint 2 éve
Steve Ribbed
396
Hasít a defense....
“Hogy mindenki értse őket, ők az NFL Liverpool szurkolói. A 49ers bagázs egy kibírhatatlan népség, főleg mikor megy nekik a szekér.” (Chester)
több mint 2 éve
Harlequin
332
adjatok egy olyat ami működikeZ NEKEM MEGY.
tüsi91
bubofitness.com/chicago-bears-vs-san-francisco-49ers/?sport=american-football
több mint 2 éve
nando89
3 894
Nem értem miért erőltette ezt oda a pálya közepére..
több mint 2 éve
HUFANGA!!!
több mint 2 éve
tüsi91
11 023
adjatok egy olyat ami működik
több mint 2 éve
Steve Ribbed
396
Ez kint volt...
“Hogy mindenki értse őket, ők az NFL Liverpool szurkolói. A 49ers bagázs egy kibírhatatlan népség, főleg mikor megy nekik a szekér.” (Chester)
több mint 2 éve
Tomcsik
8 010
Másnak is megy valami másik hang a közvetítés mellett?A game passon is. Valamelyik stáb hangja bele hallatszódik…
Már 3. Streamet hallgatom de mindegyiken van halkan egy másik közvetítés vagy valami.
tüsi91
több mint 2 éve
Tomcsik
8 010
Deebo has akart, ha nem futott...el is ejtette....Jaylon mondjuk segített neki… 😊
Alabama Niners
több mint 2 éve
Deebo has akart, ha nem futott...el is ejtette....
több mint 2 éve
tüsi91
11 023
Másnak is megy valami másik hang a közvetítés mellett?Már 3. Streamet hallgatom de mindegyiken van halkan egy másik közvetítés vagy valami.