Cincinnati Bengals - Detroit Lions
11 hónapja
Ez még a Chase elkapásnál voltHiggins megint tök üres voltDe legalább tuldobta
Szipeter
laoce
11 hónapja
Most meg előrevágja, amikor befelé ment az útvonala Higginsnek. Teljesen vakon van egy csőd
11 hónapja
Higgins megint tök üres voltDe legalább tuldobta
Szipeter
Lou Anarumo for president
11 hónapja
Higgins megint tök üres volt
11 hónapja
Jó estet!És két edzőt fizetnénk? Melyik univerzumban.
Itt vagyok, csak épp nem akarom ismételni magam.
Zakariást kirugtuk már?
SirPub
11 hónapja
De ez egymás után a harmadik ilyen meccs. Sőt, már a Jags ellen is dobott több int-et, csak ott bemákoltuk. De az előző két meccsen totál homály volt a srác, értem a bizalmat, de annak már el kellett volna a múlt héten fogyni.Hát ez konkrétan jb6 hibája volt. Üresre volt sematizálva gyakorlatilag Chase a zseb tiszta. Tavalyelőtt ezeket megdobta. Taylor egy kalap fos, de ez pl egy jó játék volt.Ezután a dobás után a kispadról is elzavarnám Browningot. Tiszta zseb, megnézi és odadobja a védőnekHát ez leginkább annak a HC-nek a hibája, aki két gyalázatos meccs után még mindig kapaszkodik a srácba. Remélem együtt repülnek
Szipeter
munoz
laoce
Mondjuk itt sajnos Wilson sem tudna csodát tenni, bár talán nem lenne ennyire reménytelen.
11 hónapja
Amúgy Taylor az előző meccsen is jó playeket hívott neki, mindig van 2-3 opciója, de rosszul döntött egy csomószor.
11 hónapja
Jó estet! Itt vagyok, csak épp nem akarom ismételni magam.
Zakariást kirugtuk már?
Ezt még anyám is két cekkerrel...
11 hónapja
Hát ez konkrétan jb6 hibája volt. Üresre volt sematizálva gyakorlatilag Chase a zseb tiszta. Tavalyelőtt ezeket megdobta. Taylor egy kalap fos, de ez pl egy jó játék volt. Azt meg én nem tudom hogy ki nem hozott ide egy normálisabb irányítót 3 hete, de szerintem nem csak az ő saraEzután a dobás után a kispadról is elzavarnám Browningot. Tiszta zseb, megnézi és odadobja a védőnekHát ez leginkább annak a HC-nek a hibája, aki két gyalázatos meccs után még mindig kapaszkodik a srácba. Remélem együtt repülnek
Szipeter
munoz
Szerkesztette: laoce
11 hónapja
Egy marék szotyiért el lehetne hozni Wilsont, de bízunk a srácban, megoldja. Eddig minden passzánál kb 3 mpig nézi a WR-t, és csak azt akinek szánja, majd csodálkozik, hogy odaér a védő
11 hónapja
Ezután a dobás után a kispadról is elzavarnám Browningot. Tiszta zseb, megnézi és odadobja a védőnekHát ez leginkább annak a HC-nek a hibája, aki két gyalázatos meccs után még mindig kapaszkodik a srácba. Remélem együtt repülnek
Szipeter
11 hónapja
Ezután a dobás után a kispadról is elzavarnám Browningot. Tiszta zseb, megnézi és odadobja a védőnek
11 hónapja
Nem tudom, hogy Browning miért nem bassza előre, amennyire tudja, annak is több értelme lenne, mint ennek.
11 hónapja
Kellene egy tippjáték szerez e ma a támadósor pontokat. A védelemből előbb kinéztem. Opportumizmus a csúcson
11 hónapja
Ossainak már meg volt😄
11 hónapja
Várom már hogy az egyiptomi emberen BJ védekezzen
11 hónapja
Nem biztos, hogy Manu-nak Hendrickson ellen kellene először kezdőnek lennie
11 hónapja
Ossaikülönbség volt a sebességben. Ezt meg elveszik szvsz.
11 hónapja
Preston Smith-nek biztos rémálmai vannak az ilyen playektől 😀Jó taktika ez DE, DT fogja a TE et??💪🤬Amator, az igazan innovativ edzo az ellenfel legjobb WR-ere allit egy DE-t, mint a “szep” emleku Joe Barry
Szipeter
casaubon
11 hónapja
Jó taktika ez DE, DT fogja a TE et??💪🤬Amator, az igazan innovativ edzo az ellenfel legjobb WR-ere allit egy DE-t, mint a “szep” emleku Joe Barry
Szipeter
11 hónapja
Ossai megin, mit keres ott???
11 hónapja
Jó taktika ez DE, DT fogja a TE et??💪🤬
11 hónapja
HC buktatásra talán jó lesz ez a kivégzés, ami most jön