NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 648
44
21:30 #14 BYU @ #21 Arizona State - NET4+
Cincinnati Bengals - Miami Dolphins
több mint 2 éve
Tua? Non.
több mint 2 éve
hát legyenek má csendbe a fanok hát nem lehet igy játszani😀
több mint 2 éve
Már írtam volna, h eddig Burrown sehol a nyomás, ez idén eddig szerintem rekord snap szám 😀nyomás majd a második félidőben érkezik meg amikor leállunk a zero blittzel és inkább csak 4-el megyünk. story of the year so far
shagi0206
több mint 2 éve
már az ace ventura óta majami szurker vagyokés ezért szurkol nekünk, hogy ne mondhassuk rá később h csak divatból ugrott a mia bandwagonrasuper bowlt kell nyerni, nem 4. heti tabellát vezetni 😀na gyerünk miamiDe te miért szurkolsz nekik? Ha kikapnak , és veritek a jags-t, csak ri maradtok veretlenek.
eaglesmcnabb
shagi0206
eaglesmcnabb
Kúrfürst briareos
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 2 éve
shagi0206
10 922
Már írtam volna, h eddig Burrown sehol a nyomás, ez idén eddig szerintem rekord snap szám 😀
több mint 2 éve
tyrone elkapta volnapedig nagyon nagy trükk volt, hogy Hill állt fel futónak, Edmonds meg a helyére 😀
eaglesmcnabb
több mint 2 éve
és ezért szurkol nekünk, hogy ne mondhassuk rá később h csak divatból ugrott a mia bandwagonrasuper bowlt kell nyerni, nem 4. heti tabellát vezetni 😀na gyerünk miamiDe te miért szurkolsz nekik? Ha kikapnak , és veritek a jags-t, csak ri maradtok veretlenek.
eaglesmcnabb
shagi0206
eaglesmcnabb
több mint 2 éve
shagi0206
10 922
Edmonds, hát ezt tanították neked a Fordham-en?Ezt a sivatagban tanulta 😀
iktriad
több mint 2 éve
super bowlt kell nyerni, nem 4. heti tabellát vezetni 😀na gyerünk miamiDe te miért szurkolsz nekik? Ha kikapnak , és veritek a jags-t, csak ri maradtok veretlenek.
eaglesmcnabb
shagi0206
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 2 éve
Edmonds, hát ezt tanították neked a Fordham-en?
több mint 2 éve
tyrone elkapta volna
több mint 2 éve
Tuanon is the only truth, succumb hereticna gyerünk miamiDe te miért szurkolsz nekik? Ha kikapnak , és veritek a jags-t, csak ri maradtok veretlenek.
eaglesmcnabb
shagi0206
több mint 2 éve
newton sokszor brutál szettekben tolta, de a személyisége elviselteNeki az is jól állt.A topánkás, félig rövidnadrágos, csicsás öltönnyel, vmi ribis kalappal?Cam bármilyen szerelése lehet ocsmány?Nem láttam. Ocsmányabb, mint Cam bármilyen szerelése?Ha nem lenne ilyen gáz a forint, már lenne ilyen Burrow mezem.mondjuk kevésbé ocsmány mint az öltöny amiben megérkezett
shawnka
Kúrfürst briareos
shagi0206
Kampman
shagi0206
Na de komolyan, kéne ide is valami NBA dress code 😀
Kampman
burrownak is voltak már kurva pimp szettjei, de ez az öltöny egyszerüen csúnya, és igen fantáziátlan.
több mint 2 éve
shagi0206
10 922
na gyerünk miamiDe te miért szurkolsz nekik? Ha kikapnak , és veritek a jags-t, csak ri maradtok veretlenek.
eaglesmcnabb
több mint 2 éve
Kampman
28 305
Neki az is jól állt.A topánkás, félig rövidnadrágos, csicsás öltönnyel, vmi ribis kalappal?Cam bármilyen szerelése lehet ocsmány?Nem láttam. Ocsmányabb, mint Cam bármilyen szerelése?Ha nem lenne ilyen gáz a forint, már lenne ilyen Burrow mezem.mondjuk kevésbé ocsmány mint az öltöny amiben megérkezett
shawnka
Kúrfürst briareos
shagi0206
Kampman
shagi0206
Na de komolyan, kéne ide is valami NBA dress code 😀
több mint 2 éve
na gyerünk miami
több mint 2 éve
shagi0206
10 922
A topánkás, félig rövidnadrágos, csicsás öltönnyel, vmi ribis kalappal?Cam bármilyen szerelése lehet ocsmány?Nem láttam. Ocsmányabb, mint Cam bármilyen szerelése?Ha nem lenne ilyen gáz a forint, már lenne ilyen Burrow mezem.mondjuk kevésbé ocsmány mint az öltöny amiben megérkezett
shawnka
Kúrfürst briareos
shagi0206
Kampman
több mint 2 éve
shagi0206
10 922
Elég pocsék, de nem, Newtoné ocsmányabb volt.Nem láttam. Ocsmányabb, mint Cam bármilyen szerelése?Ha nem lenne ilyen gáz a forint, már lenne ilyen Burrow mezem.mondjuk kevésbé ocsmány mint az öltöny amiben megérkezett
shawnka
Kúrfürst briareos
shagi0206Joey Flowers. 🌼@JoeyB | #RuleTheJungle #MIAvsCIN -- 8:15pm ET on Prime Video
— NFL (@NFL) September 29, 2022
Also available on NFL+ https://t.co/fK7vaWiHIa pic.twitter.com/P2QkZhVrJN
you tell me
Kúrfürst briareos
több mint 2 éve
Kampman
28 305
Cam bármilyen szerelése lehet ocsmány?Nem láttam. Ocsmányabb, mint Cam bármilyen szerelése?Ha nem lenne ilyen gáz a forint, már lenne ilyen Burrow mezem.mondjuk kevésbé ocsmány mint az öltöny amiben megérkezett
shawnka
Kúrfürst briareos
shagi0206
több mint 2 éve
Nem láttam. Ocsmányabb, mint Cam bármilyen szerelése?Ha nem lenne ilyen gáz a forint, már lenne ilyen Burrow mezem.mondjuk kevésbé ocsmány mint az öltöny amiben megérkezett
shawnka
Kúrfürst briareos
shagi0206
Joey Flowers. 🌼@JoeyB | #RuleTheJungle #MIAvsCIN -- 8:15pm ET on Prime Video
— NFL (@NFL) September 29, 2022
Also available on NFL+ https://t.co/fK7vaWiHIa pic.twitter.com/P2QkZhVrJN
you tell me
több mint 2 éve
igy holdingolják wilkinst megint meg fog rángatni pár herezacskótHa lenne awardom, már nem lenne.
Kúrfürst briareos