NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 535
42
18:00 #9 Ole Miss @ Florida - NET4+
Dallas Cowboys - Baltimore Ravens
2 hónapja
AFC het tamadojanak lenni nagy kihivas de - lekopogom - Henry most jo uton jar... 😉
Igen a ma-ma-dar, a madar az asz, igen a ma-ma-dar a madar az asz! A ma-ma-dar, igen a madar az asz!!!!!!!!!!!
2 hónapja
KeyG
9 496
Tetszik amit látok, kivételes.
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
2 hónapja
Kampman
28 297
Egy percig nem volt ezen a meccsen esely. Kihuza McC szezon vegeig?Szerintem igen.
Blevi
2 hónapja
Egy percig nem volt ezen a meccsen esely. Kihuza McC szezon vegeig?
2 hónapja
Nagyon menő Lamar NFC elleni mérlege, csak sajnos AFC-s irányítóként ez kicsit olyan megmosolyogtató 😀az fix 4-0 minden szezonban, nem rossz kezdés
Kampman
2 hónapja
no. nézzünk körül, hogy melyik koordinátorunkból lehet a legjobb hedkócs, mert épeszű ember nem jön ehhez a csapathoz.bár végülis lehet, hogy Parsons megunja az egészet, és már csak a centit fogja vágni, és akkor lesz hely megfizetni az embereket.
2 hónapja
Azt imadtam, mikor Lamar az elhajitott passznal epp elhagyta a kezet a bor, mar unnepelt a levegobe csapva. Aztan Batemen el is kapta. Vidam.
Igen a ma-ma-dar, a madar az asz, igen a ma-ma-dar a madar az asz! A ma-ma-dar, igen a madar az asz!!!!!!!!!!!
2 hónapja
Kampman
28 297
Nagyon menő Lamar NFC elleni mérlege, csak sajnos AFC-s irányítóként ez kicsit olyan megmosolyogtató 😀
2 hónapja
KeyG
9 496
Ez milyen védekezés td passznál?
2 hónapja
Benibácsi
802
Falele most felvette a keresztet
2 hónapja
Remélem Jerry jól érzi magát most, hogy látja a különbséget Henry és Elloitt közöttja. 2/16 vs 1/2. mármint év/millió.
tamas424
gondolom Dakota Rayne fizujára spóroltak, aki a flatbe nem tud megint passzolni.
2 hónapja
KeyG
9 496
2 sikeres screen egymás után, biztos hogy a Ravens ez?
2 hónapja
Remélem Jerry jól érzi magát most, hogy látja a különbséget Henry és Elloitt közöttMajd megbeszeli valakivel kinek mekkora a peloja
tamas424
2 hónapja
tamas424
1 758
Remélem Jerry jól érzi magát most, hogy látja a különbséget Henry és Elloitt között
2 hónapja
hatvanmillió.Lamb se sokat tesz a penzeert
:drops mic:
slowmotion
2 hónapja
Köszike, nem kérjük vissza MM-et!
2 hónapja
Szegeny sajnalom hogy ezt at kell elni 😕Nem is gondolom hogy így volna egyèbkènt (soha nem is foglalkoztam ezekkel amúgy egyik csapatnal se) ès ezt is elfogadom hogy nem volt az csak azèrt ami tavaly ment egèsz èvben a meccseinken, muszáj volt. Sorry befejeztem 🙏🙏🙏technikailag nem volt safety, tehát nem tudtak csalni. egyébként sok mindent lehet mondani, de hogy a Kovbojznak fújnának, azt nem.Nem hisztizek egyèbkènt meg ugye milyen rossze ez, egyfolytában ezt nyomatattátok az EKinkben másról sem szólt, ha meg szóvá tettük kiakadtatok..De pl az Eaglesnek van malaca...meg csalnak...aha....Fejezd mar be a hisztit, elvezkedj magadban
dande2
Blevi
de ok itt se vagyok 😉
dande2
slowmotion
dande2
2 hónapja
Nem is gondolom hogy így volna egyèbkènt (soha nem is foglalkoztam ezekkel amúgy egyik csapatnal se) ès ezt is elfogadom hogy nem volt az csak azèrt ami tavaly ment egèsz èvben a meccseinken, muszáj volt. Sorry befejeztem 🙏🙏🙏technikailag nem volt safety, tehát nem tudtak csalni. egyébként sok mindent lehet mondani, de hogy a Kovbojznak fújnának, azt nem.Nem hisztizek egyèbkènt meg ugye milyen rossze ez, egyfolytában ezt nyomatattátok az EKinkben másról sem szólt, ha meg szóvá tettük kiakadtatok..De pl az Eaglesnek van malaca...meg csalnak...aha....Fejezd mar be a hisztit, elvezkedj magadban
dande2
Blevi
de ok itt se vagyok 😉
dande2
slowmotion
2 hónapja
ez itt most a field positionről szól, úgy érzi (helyesen), hogy megint megfognak first down előttRúgja rá Tuckerral, ellenfél térfelén ennyire beszari ne legyenEz milyen hívás JH?megpróbálták beugratni egy yardról a védelmet, nem sikerült, akkor meg több helyet adtak a punternek.
KeyG
slowmotion
KeyG
2 hónapja
technikailag nem volt safety, tehát nem tudtak csalni. egyébként sok mindent lehet mondani, de hogy a Kovbojznak fújnának, azt nem.Nem hisztizek egyèbkènt meg ugye milyen rossze ez, egyfolytában ezt nyomatattátok az EKinkben másról sem szólt, ha meg szóvá tettük kiakadtatok..De pl az Eaglesnek van malaca...meg csalnak...aha....Fejezd mar be a hisztit, elvezkedj magadban
dande2
Blevi
de ok itt se vagyok 😉
dande2
2 hónapja
KeyG
9 496
Rúgja rá Tuckerral, ellenfél térfelén ennyire beszari ne legyenEz milyen hívás JH?megpróbálták beugratni egy yardról a védelmet, nem sikerült, akkor meg több helyet adtak a punternek.
KeyG
slowmotion