Dallas Cowboys - Detroit Lions

több mint 1 éve
Szesze New York Giants 21 831 — Giants fan
achilles lesz sztem
több mint 1 éve
shagi0206 Arizona Cardinals LSU Tigers 12 852
Full megnyert meccsen hihetetlen mi pech 😕
Toca
Ez megint egy ilyen szezon, rohadt sok a sérülés, és lesz is még gondolom nem 1, nem 2.
több mint 1 éve
Toca Minnesota Vikings 20 106 — Vikings fan
Full megnyert meccsen hihetetlen mi pech 😕
több mint 1 éve
petey San Francisco 49ers Iowa State Cyclones 20 579 — Csodabogár
pont nem látszott, hogy mennyire volt kifacsart az a térd. legalábbis én nem láttam.

több mint 1 éve
shagi0206 Arizona Cardinals LSU Tigers 12 852
Na ha valami ez nem hiányzott, season endingnek néz ki, ne legyen igazam...
Akkoss
Szerintem ez nem lehet kérdés, tuti valami komolyabb, máskülönben nem lenne bent ott minden.
több mint 1 éve
Akkoss
tuti az
több mint 1 éve
Akkoss Detroit Lions 317
több mint 1 éve
r.baggio New York Giants North Texas Mean Green 64 116 — no es importante
Kultúraváltás kellene ebbe a Dallasba, nem csak új HC.
Mint amikor a nyolcvanas évek végén berobbant Jones, kirúgta a nagyon szimpatikus, de fejben 15 évvel korábban ragadt Landryt és egy modern, pörgős életstílusra állította át a franchise-t.

Most is kéne valaki, aki új impulzust hoz (akár tulajdonosi szinten) és elmozdítja a klubot 1996-ból.
Kampman

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 1 éve
bazdmeg Hutchinson...
több mint 1 éve
Csita Dallas Cowboys 347
Azt hiszem, átváltok másik meccsre...
nagylaza, főpohárnok
Red zont nézek 7 óra óta! Ott látom mind! 😁
több mint 1 éve
nagylaza, főpohárnok Green Bay Packers 16 527 — beers & Packers
Azt hiszem, átváltok másik meccsre...
több mint 1 éve
Kampman Green Bay Packers Wisconsin Badgers 30 866
na ez már kínos lesz így. MM itt is csúfosan bukik.
petey
csak itt már igazi sikerek se voltak

több mint 1 éve
Az elmúlt egy-két évben két csapatra mondtam, hogy túlhájpolt és túlértékelt: az Eaglesre és a Lionsra. A zöldek esetében lehet, hogy félig-meddig igazam volt, de a Detroitnál biztosan nem. Nagyon sajnos...
nagylaza, főpohárnok
Tavaly a 49ers is így hasított, aztán nézd most mi van velük. 2 éve meg a Philly még SB-t játszott, szóval ha nincs Andy Reid meg Mahomes, akkor nehéz a felkapottságnak megfelelni.
balintbaba
mi van velük? 😊

több mint 1 éve
na ez már kínos lesz így. MM itt is csúfosan bukik.

több mint 1 éve
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 20 415 — Kinek mit intézett a kormánya
Na, jóét

Poloska vagyok.
több mint 1 éve
balintbaba Philadelphia Eagles Florida Gators 4 235 — Big Dick Nick
Hűha.

https://preview.redd.it/z5qmlvsup1881.jpg?width=640&crop=smart&auto=webp&s=0e28b674dcfbb87f51fc461e1c6844401608920c
több mint 1 éve
balintbaba Philadelphia Eagles Florida Gators 4 235 — Big Dick Nick
Az elmúlt egy-két évben két csapatra mondtam, hogy túlhájpolt és túlértékelt: az Eaglesre és a Lionsra. A zöldek esetében lehet, hogy félig-meddig igazam volt, de a Detroitnál biztosan nem. Nagyon sajnos...
nagylaza, főpohárnok
Tavaly a 49ers is így hasított, aztán nézd most mi van velük. 2 éve meg a Philly még SB-t játszott, szóval ha nincs Andy Reid meg Mahomes, akkor nehéz a felkapottságnak megfelelni.

https://preview.redd.it/z5qmlvsup1881.jpg?width=640&crop=smart&auto=webp&s=0e28b674dcfbb87f51fc461e1c6844401608920c
több mint 1 éve
nagylaza, főpohárnok
Kerdes hogy kielezett pillanatba lehet-e Goffra szamitani. Ebben nem vagyok meg meggyozve
Blevi
a falon múlik, ha az tart akkor lehet, ha valaki képes szétszedni akkor nem
több mint 1 éve
Blevi 8 849 — Lions & Cowboys fan
nagylaza, főpohárnok
Kerdes hogy kielezett pillanatba lehet-e Goffra szamitani. Ebben nem vagyok meg meggyozve
több mint 1 éve
nagylaza, főpohárnok Green Bay Packers 16 527 — beers & Packers
több mint 1 éve
Kampman Green Bay Packers Wisconsin Badgers 30 866
Kultúraváltás kellene ebbe a Dallasba, nem csak új HC.
Mint amikor a nyolcvanas évek végén berobbant Jones, kirúgta a nagyon szimpatikus, de fejben 15 évvel korábban ragadt Landryt és egy modern, pörgős életstílusra állította át a franchise-t.

Most is kéne valaki, aki új impulzust hoz (akár tulajdonosi szinten) és elmozdítja a klubot 1996-ból.

több mint 1 éve
McCarthy mehet a picsaba most nyugodtan. Ennek a csapatnak nincs helye a Po-ban.
Blevi
Jöhet a sötétnagy úr!😁
Csita
Nekem nem kene. Valami fiatalabb energikus pali kell
Blevi
Gera Zoli
petey
Csak ne olyan legyen aki mindig kiszopik a donto pillanatban
több mint 1 éve
McCarthy mehet a picsaba most nyugodtan. Ennek a csapatnak nincs helye a Po-ban.
Blevi
Jöhet a sötétnagy úr!😁
Csita
Blevi
Gera Zoli

több mint 1 éve
Blevi
Jöhet a sötétnagy úr!😁
Csita

Szerkesztette: Blevi
több mint 1 éve
Csita Dallas Cowboys 347
Blevi
Jöhet a sötétnagy úr!😁