Dallas Cowboys – New York Giants
több mint 10 éve
nem ismered szerintem eléggé a secünket, 2 perc alatt simán végigmennek 😕kuvára kellene az a TD, de nem fogunk kockáztatni sajnoselég lesz az FG, Romo ezt a meccset nem nyeri meg a Dallasnak
balu10
Kampman
több mint 10 éve
sztem simám végigmennek ha 6 pont leszkuvára kellene az a TD, de nem fogunk kockáztatni sajnoselég lesz az FG, Romo ezt a meccset nem nyeri meg a Dallasnak
balu10
Kampman
több mint 10 éve
kuvára kellene az a TD, de nem fogunk kockáztatni sajnossztem azért egyet most megpróbálunk belőni
balu10
több mint 10 éve
kuvára kellene az a TD, de nem fogunk kockáztatni sajnoselég lesz az FG, Romo ezt a meccset nem nyeri meg a Dallasnak
balu10
több mint 10 éve
2 perc alatt végig mennek
több mint 10 éve
Flowers mindent helyrehozott ezzel 😊
több mint 10 éve
wwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwaaau
több mint 10 éve
köszike 😊
több mint 10 éve
na ez eddig nagyon fasza!
több mint 10 éve
Beckham hogy örül neki, hogy már van 20 yardjaszeritem pont leszarja, csak nyerjünk!
Törölt
több mint 10 éve
vazzek
több mint 10 éve
fasza, ez most nagyon kellett
több mint 10 éve
Beckham hogy örül neki, hogy már van 20 yardja
több mint 10 éve
a mari ma már 6 t-nél jár --td paszt adottmiért ki jobb nála?max leszDe még így is a legjobb S a keretünkbenCollins safety létére nem tud szerelniSok mindent nem tud.
Törölt
Sixo
balu10
ozibozi
balu10
több mint 10 éve
Most kell a varázslat Eli-tól
több mint 10 éve
miért ki jobb nála?max leszDe még így is a legjobb S a keretünkbenCollins safety létére nem tud szerelniSok mindent nem tud.
Törölt
Sixo
balu10
ozibozi
több mint 10 éve
háát. nehéz elképzelni
több mint 10 éve
max leszDe még így is a legjobb S a keretünkbenCollins safety létére nem tud szerelniSok mindent nem tud.
Törölt
Sixo
balu10