Dallas Cowboys - Philadelphia Eagles
több mint 9 éve
Már ez is lehetséges?! Obama tényleg megváltoztatta Amerikát. 😀😀Shady a meccs embere. nehogy egy latino legyen Texasban az MVP. Ez kb oylan, mint hogy Alabamaban csak fehér lehet a kezdő QBnehogy megnézd akkor szombaton az Iron Bowlt :pbaggio
iktriad
több mint 9 éve
Shady a meccs embere. nehogy egy latino legyen Texasban az MVP. Ez kb oylan, mint hogy Alabamaban csak fehér lehet a kezdő QBnehogy megnézd akkor szombaton az Iron Bowlt :p
iktriad
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 9 éve
És akkor jöhet a 2 nehézsúlyú D csata... Imádom a Thanksgivinget... Még pulykát is sütöttek ma 😀 Tiszta amcsi napot tartok 😀Tomcsikfélidei show megvolt?
több mint 9 éve
Totális dominancia 😊Innentől kezdve még bukhatunk is meccset, de ha a kövi 2 megvan, akkor úgy nézem matematikailag is bent vagyunk 😊
több mint 9 éve
Shady a meccs embere. nehogy egy latino legyen Texasban az MVP. Ez biztos olyan íratlan szabály, mint hogy Alabamaban csak fehér lehet a kezdő QB Én itt építem az imidzsedet te meg erre lerombolod. 😀😀téves, idén már teljesen lemondtam a több képernyős meccsnézésről, mindig csak egy mérkőzés megy egyszerrebaggioBaggio te még nem NCAAF-t nézel 😉dandeBaggio majdnem olyan mint I.K.T.R.I.A.D.- legalább 10 dologra képes figyelni egyszerre.iktriad
több mint 9 éve
Tomcsik
8 010
És akkor jöhet a 2 nehézsúlyú D csata... Imádom a Thanksgivinget... Még pulykát is sütöttek ma 😀 Tiszta amcsi napot tartok 😀
több mint 9 éve
grat.visszakérem a GamePass erre a meccsre arányos árát.
több mint 9 éve
olyan rossz nézni, hogy az Iggles játékosai nem tudnak mihez kezdeni :25 támadóidőn belül... nekik ez ismeretlen terület asszem 😊
több mint 9 éve
MrMiksa
3 787
nem lesz ott már ki-ki meccs
több mint 9 éve
téves, idén már teljesen lemondtam a több képernyős meccsnézésről, mindig csak egy mérkőzés megy egyszerreBaggio te még nem NCAAF-t nézel 😉dandeBaggio majdnem olyan mint I.K.T.R.I.A.D.- legalább 10 dologra képes figyelni egyszerre.iktriad
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 9 éve
"Nem szarakodott az Eagles".Márknál már tényleg elmúlt este 11. 😀😀 .
több mint 9 éve
Baggio te még nem NCAAF-t nézel 😉dandedehogynem, csak épp reklám volt, az Eagles meccsről kapcsoltam el, így lemaradtam a dallasi hülyeségről
---
több mint 9 éve
Baggio te még nem NCAAF-t nézel 😉dandeBaggio majdnem olyan mint I.K.T.R.I.A.D.- legalább 10 dologra képes figyelni egyszerre.
több mint 9 éve
legelső reakció a tweetre:Na ez az eredeti Scheftertől jött:szánalmasHöri
Jets could use a quarterback just like...Mark Sanchez.😀😀 😀😀 😀😀 😀😀 😀😀iktriad
@haurry_stvlles
@adamschefter BUY 10K followers for ONLY $25 xxx
xD
---
több mint 9 éve
Köszi! Azt hittem egész éjjel forgolódni fogok a tehetetlenségtől😊baggioMiért nem lehet kétszer like-olni?somebody08?hol a faszba szédeleg ilyenkor flecser?MrMiksamár a pulykát eszi fejbenHighlander
baggio
több mint 9 éve
9gag.com/gag/aAV4Qx0baggioMiért nem lehet kétszer like-olni?somebody08?hol a faszba szédeleg ilyenkor flecser?MrMiksamár a pulykát eszi fejbenHighlander
baggio
több mint 9 éve
Baggio te még nem NCAAF-t nézel 😉
több mint 9 éve
"Ha Gus Malzahn lesz az HC akkor nem." (Baggio)Na ez az eredeti Scheftertől jött:szánalmasHöri
Jets could use a quarterback just like...Mark Sanchez.😀😀 😀😀 😀😀 😀😀 😀😀iktriad
több mint 9 éve
Miért nem lehet kétszer like-olni?somebody08?hol a faszba szédeleg ilyenkor flecser?MrMiksamár a pulykát eszi fejbenHighlander
baggio
---
több mint 9 éve
egy lájk: "Tetszik"két lájk: "Dugnálak"
több mint 9 éve
nfl_lover
912
kellett még ez a -2 pont fantasyben az eddigi 5-höz GG Romo