Dallas Cowboys - Philadelphia Eagles
több mint 9 éve
Wyatt
26 306
na elkezdődhetne már a meccs, hogy 01:30-ra be tudják fejeznibaggioÉs az miért lenne jó, ha egy órát kellene várni a harmadikra?
több mint 9 éve
Én szeretem az NBA-t de már vége lehetne ennek a műsornak 😀dande22.40-kor lesz csak kirúgás, mondták az amcsik
több mint 9 éve
Charlie Firpo
4 569
Na lássuk csak, lássuk csak!Go Boys!!!
- Engem gyíkká változtatott!
- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 9 éve
én egyébként továbbra sem szeretnék sporttévézni, úgyhogy meglesz a szokásos egy perc lemaradás, szóval lehet, hogy néha kimaradok.halkítsd le és nézd úgy, hangulatfelelősnek itt vagyunk mi 😀
de ennek Ti is csak örülhettek 😊slowmotion
több mint 9 éve
na elkezdődhetne már a meccs, hogy 01:30-ra be tudják fejezni
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 9 éve
én egyébként továbbra sem szeretnék sporttévézni, úgyhogy meglesz a szokásos egy perc lemaradás, szóval lehet, hogy néha kimaradok.de ennek Ti is csak örülhettek 😊
több mint 9 éve
Én szeretem az NBA-t de már vége lehetne ennek a műsornak 😀
több mint 9 éve
már ha kelleni fog.végülis Romo vs Sancho csataAz dönt h melyik csapatnak van jobb ST-je 😛Highlander
Romo, aki ánkláccs meg Sanchez, aki nem tud nyerni.
akkor most az dönti el a meccset, hogy melyik védelem csinál több picksixet?slowmotion
ha pl. az első hat-hét drive-ból sikerülne pontot szerezni, Bailey meg FG-okat rúg kickoffból, akkor lehet jó a ST-etek, sokat nem fognak tudni mutatni.
több mint 9 éve
😀😀két éve is kikapott hálaadáskor Romo, akkor ugye a rookie Bob the Turd ellen.slowmotionvégülis Romo vs Sancho csataVan még novemberben ember, aki az előbbit mondja? 😊Wyatt
akkor most az dönti el a meccset, hogy melyik védelem csinál több picksixet?slowmotion
több mint 9 éve
Wyatt
26 306
Ja, akkor valóbankét éve is kikapott hálaadáskor Romo, akkor ugye a rookie Bob the Turd ellen.slowmotionvégülis Romo vs Sancho csataVan még novemberben ember, aki az előbbit mondja? 😊Wyatt
több mint 9 éve
két éve is kikapott hálaadáskor Romo, akkor ugye a rookie Bob the Turd ellen.végülis Romo vs Sancho csataVan még novemberben ember, aki az előbbit mondja? 😊Wyatt
több mint 9 éve
Nem csak így legalább bemondhatom "én kérek elnézést" 😛Jó meccset, jó szurkolást és ha nem haragszotok meg érte 😛 Eagles győzelmet kívánok!!!dandeés ha megharagszunk, akkor a Cowboysnak fogsz szurkolni? 😛Shilkor
több mint 9 éve
Wyatt
26 306
végülis Romo vs Sancho csataVan még novemberben ember, aki az előbbit mondja? 😊
több mint 9 éve
Én csak egyet látok.
A SZTÁROK!mustaine
több mint 9 éve
végülis Romo vs Sancho csataAz dönt h melyik csapatnak van jobb ST-je 😛
több mint 9 éve
Jó meccset, jó szurkolást és ha nem haragszotok meg érte 😛 Eagles győzelmet kívánok!!!dandeés ha megharagszunk, akkor a Cowboysnak fogsz szurkolni? 😛
több mint 9 éve
végülis Romo vs Sancho csataRomo, aki ánkláccs meg Sanchez, aki nem tud nyerni.
akkor most az dönti el a meccset, hogy melyik védelem csinál több picksixet?
több mint 9 éve
Jó meccset, jó szurkolást és ha nem haragszotok meg érte 😛 Eagles győzelmet kívánok!!!
több mint 9 éve
Igen, aki kevesebb turnovert produkál.hajrá jobb csapatKampmanNFC East rangadón van olyan?Sixo67
több mint 9 éve
Kampman
28 290
hajrá jobb csapat
több mint 9 éve
FLY SANCHO FLY!
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal