Dallas Cowboys - Philadelphia Eagles
több mint 9 éve
Anda
76
Még mindig kétségbeesetten keresek egy amerikai sztríííímet, különben felvágom magam egy vajazó késsel....köszönöm a figyelmet! 😊
több mint 9 éve
de megoldhatto volna jobban beasley, ha TD-t szerez
több mint 9 éve
megadta a bíró??? ugyan miért?
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 9 éve
ti legalább már megszabadultatok tőleHagyjuk már a buttfumblet basszus. Foglalkozz inkább Bortlesszel.mustaineNektek könnyű, még csak 1 hónapja halljátok, mi még 10 év múlva is visszahalljuk majd 😊toam
" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 9 éve
csudába
több mint 9 éve
Fuck
több mint 9 éve
MrMiksa
3 787
ez mi????
több mint 9 éve
Hagyjuk már a buttfumblet basszus. Foglalkozz inkább Bortlesszel.mustaineNektek könnyű, még csak 1 hónapja halljátok, mi még 10 év múlva is visszahalljuk majd 😊
több mint 9 éve
WILLIAMS!!! pihent eleget úgy látszik
több mint 9 éve
MrMiksa
3 787
mekkora védekezés wiliams
több mint 9 éve
tavaly asszem pont a Cowboyst szopatták egy fake handoffal 😀Na ja, ha mondjuk Manning futna egy ilyet, beszopná mindenki, nem? 😊toamkiismerhetetlengabenKár, hogy kiismerték már a read optiont az NFL-ben. 😀Schleckmondjuk a Sancho futás más kategória, ez ténybaggio
több mint 9 éve
Te inkább menj és igyál egyet. 😀gabbert v2.0 tereli magának is 😀ano92Tereli a szót a ravasz rókája.Sixo67Hagyjuk már a buttfumblet basszus. Foglalkozz inkább Bortlesszel.mustaineLásd még Buttfumble.iktriadKár, hogy kiismerték már a read optiont az NFL-ben. 😀Schleckmondjuk a Sancho futás más kategória, ez ténybaggio
több mint 9 éve
aha értem. Szóval Sanchez a 3. legszarabb qb a ligában ha nem play action van. Értem. színvonal lvl 999999ano92Hagyjad már, Vick meg Sancho a legrosszabb, ugyan már, annyira értenek ezek a QB-k-hoz , mint Jakehomer a WR-ekhez.
több mint 9 éve
remélem mostanra már lesz pár hazai szurkolói is a stadionban...
több mint 9 éve
Lindsey meglátta hogy Gabbert Borltes hatalmas bust és le is lépett a faszba
több mint 9 éve
Foles?láttam már rosszabbat xDano92aha értem. Szóval Sanchez a 3. legszarabb qb a ligában ha nem play action van. Értem. színvonal lvl 999999ano92Szerinted is a legrosszabb?Wyatt
Tepper takarodj!
több mint 9 éve
read optionból simán, főleg amennyire nem működik az nfl-benNa ja, ha mondjuk Manning futna egy ilyet, beszopná mindenki, nem? 😊toamkiismerhetetlengabenKár, hogy kiismerték már a read optiont az NFL-ben. 😀Schleckmondjuk a Sancho futás más kategória, ez ténybaggio
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 9 éve
sikerült, nagyon kösz!gagyi szurkolói smsek >>> bármi ami Geico 😀 Sport1 streamet tud vki adni?toamonlinetvkeresre.eu/lejatszo.php?kozv=10baggio
több mint 9 éve
Reméljük Murryfumbli lesz
több mint 9 éve
gabbert v2.0 tereli magának is 😀Tereli a szót a ravasz rókája.Sixo67Hagyjuk már a buttfumblet basszus. Foglalkozz inkább Bortlesszel.mustaineLásd még Buttfumble.iktriadKár, hogy kiismerték már a read optiont az NFL-ben. 😀Schleckmondjuk a Sancho futás más kategória, ez ténybaggio
több mint 9 éve
Tereli a szót a ravasz rókája.Hagyjuk már a buttfumblet basszus. Foglalkozz inkább Bortlesszel.mustaineLásd még Buttfumble.iktriadKár, hogy kiismerték már a read optiont az NFL-ben. 😀Schleckmondjuk a Sancho futás más kategória, ez ténybaggio