Dallas Cowboys - Philadelphia Eagles
több mint 9 éve
dinkaaa
1 044
jólvan ez akkora DPI volt mint az állat
több mint 9 éve
Áhjjjj, ezt le lehetett volna húzni Fletcher
több mint 9 éve
Na végre
több mint 9 éve
mit védekeznek eddig a szar cb-k XD
több mint 9 éve
Annyira köszönöm...........láv meg ilyenekAndaMég mindig kétségbeesetten keresek egy amerikai sztíííímet, különben felvágom magam egy vajazó késsel....köszönöm a figyelmet! 😊Andawww.wiziwig.tv/broadcast.php?matchid=284935&part=sportsdande
" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 9 éve
Ha ezt tudom, TV-t is viszek hozzád. 😊StezAnnyira köszönöm...........láv meg ilyenekAndaMég mindig kétségbeesetten keresek egy amerikai sztíííímet, különben felvágom magam egy vajazó késsel....köszönöm a figyelmet! 😊Andawww.wiziwig.tv/broadcast.php?matchid=284935&part=sportsdande
több mint 9 éve
nem biztos, hogy ellenünk nem adtak meg még ilyet. ha mást nem, akkor visszanézeti Garrett, és öt centivel előrébb teszik le a labdát.
több mint 9 éve
Wyatt
26 306
Ó pedig már akartam linkelni ezt:Annyira köszönöm...........láv meg ilyenekAndaMég mindig kétségbeesetten keresek egy amerikai sztíííímet, különben felvágom magam egy vajazó késsel....köszönöm a figyelmet! 😊Andawww.wiziwig.tv/broadcast.php?matchid=284935&part=sportsdande
firstrows.biz/football/philadelphia-eagles-at-dallas-cowboys-frsg7973
több mint 9 éve
Ha ezt tudom, TV-t is viszek hozzád. 😊Annyira köszönöm...........láv meg ilyenekAndaMég mindig kétségbeesetten keresek egy amerikai sztíííímet, különben felvágom magam egy vajazó késsel....köszönöm a figyelmet! 😊Andawww.wiziwig.tv/broadcast.php?matchid=284935&part=sportsdande
több mint 9 éve
strokot is kapna ez a majommegadta a bíró??? ugyan miért?baggioHazai pálya, vagy Jerry bácsi ígért neki 3 csajt a meccs után.iktriad
több mint 9 éve
MrMiksa
3 787
várom a fumble-t egy jó ütés után
több mint 9 éve
Anda
76
Annyira köszönöm...........láv meg ilyenekMég mindig kétségbeesetten keresek egy amerikai sztíííímet, különben felvágom magam egy vajazó késsel....köszönöm a figyelmet! 😊Andawww.wiziwig.tv/broadcast.php?matchid=284935&part=sportsdande
több mint 9 éve
lejt a pálya
" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 9 éve
Még mindig kétségbeesetten keresek egy amerikai sztríííímet, különben felvágom magam egy vajazó késsel....köszönöm a figyelmet! 😊Andaugyanott, ahol az előző
www.ustvnow.com/
www.firstrows.eu/football
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 9 éve
megadta a bíró??? ugyan miért?baggioHazai pálya, vagy Jerry bácsi ígért neki 3 csajt a meccs után.
több mint 9 éve
buzi csaló zebrák
több mint 9 éve
Még mindig kétségbeesetten keresek egy amerikai sztíííímet, különben felvágom magam egy vajazó késsel....köszönöm a figyelmet! 😊Andawww.wiziwig.tv/broadcast.php?matchid=284935&part=sports
több mint 9 éve
Williamsnek sikerul egy passzt levedekeznie már arcoskodik 😀😀 dezzel lehet nem eroltetnem, o tudja
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!