Dallas Cowboys - Philadelphia Eagles
több mint 9 éve
Az Eaglesnek tök jó cserefutója meg McCoy személyében. Már csak a sztár RB-től, Sproles-tól kell még egy kicsit több.
több mint 9 éve
De gyönyörű esdig az offense anyám 😊
több mint 9 éve
Még valami, ha lehet ne kezdjünk el megint ilyen hülyeségeken hangulatot mérgezni mindkét oldalra lesznek hülyeségek, köszönöm a figyelmet 😉 😛
több mint 9 éve
Azt hiszem elhagyom az eredménykövetőt ennyi elég is volt a kultúrából Béke veletekBlevinemtudom mit vártál egy cowboys eagles ős rivális csapatok eredménykövetőzéséből. Majd minden eagles fan tolja hogy "jajj dpi fujják vissza jajj"
több mint 9 éve
Nálam csak Falcons szurkolólányok jöhetnek szóba, de nice try, majd legközelebb meheheEgy még nálam is elfér, hozd csakWyattHa ezt tudom, TV-t is viszek hozzád. 😊StezAnnyira köszönöm...........láv meg ilyenekAndaMég mindig kétségbeesetten keresek egy amerikai sztíííímet, különben felvágom magam egy vajazó késsel....köszönöm a figyelmet! 😊Andawww.wiziwig.tv/broadcast.php?matchid=284935&part=sportsdande
több mint 9 éve
ugyan, ő még most is kiégettDez Bryant kiégett.Sixo67Az jó jel neki, mert pl. Brady főnixként támadt fel a poraiból.iktriad
több mint 9 éve
DPI volt, de előtte Beasley meg nem csinált 1st downt, mégis megadták. Instant karma
több mint 9 éve
dinkaaa
1 044
hagyjatok már a dpi vel, megse volt a 1st down, alapból nem juttok el eddig ha nincs hátszél 😀 PROTEKCIÓ LVL 834823482384ano92Nem értem miért vagy akkor még itt?😀 te neked a coach staffba a helyed 😮
több mint 9 éve
vagy gondolod nekimentek incheknek saját térfélen???? lol?Blevijólvan ez akkora DPI volt mint az állatkrisz0621Már rég puntoltatok volna ha jó helyre teszik le a labdát 😊Hulkeinstein
több mint 9 éve
Dez Bryant kiégett.Sixo67Az jó jel neki, mert pl. Brady főnixként támadt fel a poraiból.
több mint 9 éve
Azt hiszem elhagyom az eredménykövetőt ennyi elég is volt a kultúrából Béke veletek
több mint 9 éve
legyenek konzisztensek a bírók, és akkor nem lesz probléma ebből. bár mi még ennyire nem jutottunk közel elkapóhoz ma...
több mint 9 éve
Wyatt
26 306
Egy még nálam is elfér, hozd csakHa ezt tudom, TV-t is viszek hozzád. 😊StezAnnyira köszönöm...........láv meg ilyenekAndaMég mindig kétségbeesetten keresek egy amerikai sztíííímet, különben felvágom magam egy vajazó késsel....köszönöm a figyelmet! 😊Andawww.wiziwig.tv/broadcast.php?matchid=284935&part=sportsdande
több mint 9 éve
??? lol?jólvan ez akkora DPI volt mint az állatkrisz0621Már rég puntoltatok volna ha jó helyre teszik le a labdát 😊Hulkeinstein
több mint 9 éve
Csak el ne bízzák magukat CW-ék, amúgy ez tényleg DPI
több mint 9 éve
hagyjatok már a dpi vel, megse volt a 1st down, alapból nem juttok el eddig ha nincs hátszél 😀 PROTEKCIÓ LVL 834823482384
több mint 9 éve
Bryant = Dühroham
" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 9 éve
Kösz hazai pályát full DPI köszönjük.Bleviaz előbb megkaptátok a méregetéssel
több mint 9 éve
jólvan ez akkora DPI volt mint az állatkrisz0621Már rég puntoltatok volna ha jó helyre teszik le a labdát 😊
több mint 9 éve
Kösz hazai pályát full DPI köszönjük.
több mint 9 éve
ez mondjuk sima dpi