Dallas Cowboys - Philadelphia Eagles
több mint 9 éve
vagy SobriéMindenki álljon meg egy pillanatra:Iktriad fake acc-ja szerintem.Sixo67
a Patriots topicban megjelent az első Garoppolo nevű user xDbaggio
Eagles alázás, de ilyenkor ez kit érdekel? xD
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 9 éve
Mindenki álljon meg egy pillanatra:Sobri fikanick obv
több mint 9 éve
COOOOOPHighlanderIgazi magyar sikersztori már Philadelphiában is van üzletük CBA WHO 😛
több mint 9 éve
ott is van 😀Azt hiszem elhagyom az eredménykövetőt ennyi elég is volt a kultúrából Béke veletekBleviLegalább A második td-nket várd mar meg 😀😀eaglesmcnabb
több mint 9 éve
YESSSS BABYYYYYFLYYYY EAGLES!!!!
Chip meg úgy látom az igazi szezont ma kezdte 😊
több mint 9 éve
Há mi folyik ott Gyöngyösön?????
több mint 9 éve
fú bammeg mekkora drive már megint!
több mint 9 éve
Mindenki álljon meg egy pillanatra:Sobri, Te vagy az?
több mint 9 éve
td jordan
több mint 9 éve
ÚRISTEEEEEEEEN XDDDDDDDDDDDDD
több mint 9 éve
ennyiAzt hiszem elhagyom az eredménykövetőt ennyi elég is volt a kultúrából Béke veletekBleviLegalább A második td-nket várd mar meg 😀😀eaglesmcnabb
" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 9 éve
TDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
több mint 9 éve
Mindenki álljon meg egy pillanatra:Iktriad fake acc-ja szerintem.
több mint 9 éve
Mi a fasz ez az O#??? 😀😀 😀😀
több mint 9 éve
Mindenki álljon meg egy pillanatra:akkor hivatalos a brady kiégés? 😀
több mint 9 éve
yesss fly
több mint 9 éve
Azt hiszem elhagyom az eredménykövetőt ennyi elég is volt a kultúrából Béke veletekBleviLegalább A második td-nket várd mar meg 😀😀
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 9 éve
Wyatt
26 306
Ja nekem elég a tv, a többit intézheted a szurkolólányokkal, vagy anóvalNálam csak Falcons szurkolólányok jöhetnek szóba, de nice try, majd legközelebb meheheStezEgy még nálam is elfér, hozd csakWyattHa ezt tudom, TV-t is viszek hozzád. 😊StezAnnyira köszönöm...........láv meg ilyenekAndaMég mindig kétségbeesetten keresek egy amerikai sztíííímet, különben felvágom magam egy vajazó késsel....köszönöm a figyelmet! 😊Andawww.wiziwig.tv/broadcast.php?matchid=284935&part=sportsdande
több mint 9 éve
MrMiksa
3 787
nem kell eldobálni! FUSSUNK!!!!
több mint 9 éve
Mindenki álljon meg egy pillanatra:a Patriots topicban megjelent az első Garoppolo nevű user xD
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal